התנצלות ודיווחים

daldan

New member
התנצלות ודיווחים

קודם כל אני מתנצלת שלא הגעתי למפגש. כל כך רציתי לפגוש את כולכן - מקווה שבהזדמנות הבאה זה יתאפשר לי. ולדיווחים: קודם כל יואבי סיים עם האבעבועות רוח ושב היום לגן. לסיכומה של המחלה אומר שהקושי היה בעיקר בלילות (טוב אצלנו כל דבר מתבטא בשינה) ואיכשהו התגברנו ועכשיו הוא לפחות מחוסן! הבעל במילואים, באסה אבל לשמחתי אבא שלי היה אצלי ביומיים האחרונים (בעיקר בגלל הסעיף הבא) ועד יום חמישי לא נותר עוד הרבה זמן לא? והדבר הכייפי שהיה לי אתמול הוא שהשתתפתי בהופעה עם חבורת הזמר שהצטרפתי אליה לפני כחודש, וקיבלתי תשבוחות רבות על ההופעה (הראשונה שלי במסגרת זו) ועל האומץ לעלות על הבמה למרות שרק הצטרפתי(הם עדיין לא מכירים את חיית הבמה שבי) - כל כך שמחתי לחזור ולשיר ונהנתי מכל רגע. (טוב, אתן מן הסתם לא מכירות את הרקע, אבל את זה נשאיר לכשאצטרף לאשת השבוע) האמת שגם בחזרות אני נורא נהנית - סוף סוף אחרי המון זמן אני עושה משהו שאני אוהבת וטובה בו פשוט בשביל ההנאה האישית שלי. ואבא שלי שכל כך שמח לבא ולעזור (הבעל במילואים...) הפתיע אותי לטובה כשטיפל ביואב בכזו מסירות ועוד אפשר לי להמשיך לישון בבוקר אחרי לילה לא קל (בין ראשון לשני) פשוט כיף!!!

קרניר

New member
שמחה לשמוע שיואבי מרגיש טוב יותר,

כל הכבוד לך על האומץ וזה נפלא שאת עושה למען עצמך! כל הכבוד לאביך על הטיפול המסור.

חושחושה

New member
איזה כייף לקרוא דברים טובים, לי

מאוד חסרת במפגש, בכלל בנות האיזור... איזה כייף לך שאת שרה!

yaelia

New member
איזה יופי

קודם כל שיואבי הבריא, וכמובן השירה. כמה נעים לעשות טוב לעצמך ועוד לקבל שבחים.

אדר שלי

New member
../images/Emo24.gifשמחה יחד איתך../images/Emo24.gif

על זה שיואב מרגיש יותר טוב, על זה שאבא שלך עוזר בכיף ועל זה שאת שרה ומופיעה. כל הכבוד לך! מחכה להיפגש בקרוב.

אפרת12

New member
וואו איזה אומץ../images/Emo70.gif

לי אין אפילו אומץ להצטרף לחבורת זמר... טוב לשמוע שיואבי החלים ובטוח יהיה עוד מפגש (מה
שאני אוותר
)

daldan

New member
זה לא כזה סיפור

השתתפתי במלא מסגרות הקיימות באיזור שבו נולדתי (צפון הארץ) לא רק כזמרת. כך שמגיל צעיר אני נדבקתי בחיידק הבמה. אחרי התיכון אני מיתנתי קצת את ההתלהבות וכרגע מצאתי לי מקום סולידי לממש את האהבה הזו שלי. אולי אם השתלשלות הארועים בחיי היתה אחרת ובנוסף הייתי גם מקבלת חיזוקים יותר חיוביים מהבית (לא מההורים אלא מהמסגרת החברתית אליה הייתי שייכת בקיבוץ שלא ראתה בעין יפה את מי שעושה דברים שונים וחריגים ממה שהשאר עושה (או יותר נכון לא עושה)) אולי הייתי מתפתחת יותר בכוון הזה - מי יודע... וכמו שאמרתי זה כבר סיפור לאשת השבוע לא?

daldan

New member
האמת שעוד לא הצעתי את עצמי...../images/Emo6.gif

גם בגלל שאני קצת חוששת מהחשיפה וגם זה מצריך זמן לא? וזו קצת בעיה

rona25

New member
איזה כיף שיש עזרה מאבא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אצלי שבוע שעבר נקרעתי - הייתי גם לבד כי הבעל נסע ל 3 ימים לעבודה מחוץ לבית, ללא שום עזרה... ואבא שלך נשמע פיצוץ! תומר שלי קורא לסבא (אבא שלי האהוב עליו ביותר עלי אדמות) - "באבא" וכשהוא רואה אותו במצלמה במסנג'ר הוא מנשק את המסך
ומנצל"ש - מצטערת על ההיעדרות אני עובדת נורא קשה, מהעבודה ואחר כך גם מהבית, מקבלת טלפונים ומיילים ולא יוצא לי להיכנס לאינטרנט בכלל עוד חודש העומס צפוי להיגמר ואז אוכל להיות פה ככל שארצה......

אפרת12

New member
נמתין בסבלנות...

(אמרה אפרת תוך כדי טפיפת ציפורניים מונוטונית על השולחן)

למעלה