התנצלות והסבר

התנצלות והסבר../images/Emo52.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפני מספר ימים רשמתי תגובה על הודעתה הנעוצה של אורית בקשר לספר הזכויות האחרון שיצא והיא הביאה אותו לכאן בפנינו כקובץ. אני הודיתי לה , ומשום שראיתי שהודעתה ירדה למטה ואחרים לא ראו את הודעתה החשובה רשמתי תגובה בלשוני הסרקסטית הידועה, ומסתבר שכמה אנשים לא קיבלו בעין יפה. אז נכון אני ממש לא מנהלת הפורום, כבודם של אורית ועמיקם במקומם מונח, אבל בתור חברת פורום אכפתית שיודעת להביע דעתה ולא מפחדת מכלום הבעתי דעתי. עלי לחדד פה כמה נקודות ברשותכם. אינכם מכירים אותי מהיום, ואני מחכה כבר שתצלבו אותי כבר בהמשך להודעתי זאת, כי פרט לטלפון אחד מחברה אהובה ואוהבת אף לא אחד לא העיז לפנות אלי, אבל ידוע לי שיש עוד שעשו עלי עליהום מאחורי הגב , ואני באמת מכבדת את כולם, כי אהבה וכבוד יש לי כלפי כולם, ולכן אני פונה כעת בהסבר זה. את הודעתי פתחתי בכותרת :חברים מאוד יקרים וחכמים שימו לב בבקשה..... מפה נבע כל הטארארם.... אנשים מצאו לנכון לחשוב שקראתי להם טיפשים. נהפוך הוא יקרים שלי. כוונתי היתה, שמי שיקרא את הקובץ יבין נכוחה שמה שרשום שם הרבה יותר חשוב מכל ה"בוקר טוב" וכל שאר הדברים שכולנו, ונכון, אני בראש, צודקים, אני מלכת הבולשיט!!! נוהגים לעשות כל יום. זהו נשמות טהורות שלי. אני לא התכוונתי לאלפית השנייה לומר משהו שסוטה במחצית המעלה מדברים אלו. ועוד דבר. אני לרגע לא אמרתי או הכרחתי מישהו להגיב לאורית, ולהוכחה, אני מצרפת העתק מהודעתי כלשונה {העתק-הדבק}, כי גם בזאת האשימוני. חברים מאוד יקרים וחכמים שימו לב בבקשהו אריאלה פיקסלר אלון ו 21:35 | 26/07/07 אם יש משהו שכולכם הייתם צריכים זה בדיוק הקישור הזה. אורית דאגה להביא בפניכם את ספר הזכויות של כל מה שמגיע לכם לפי החוק. אני די המומה שאף אחד למעט סיגל לא הגיב להודעה זאת. מה נסגר אתכם? זאת ההודעה הכי חשובה בעולם מבחינתכם. זהו, זאת כל ההודעה. לא הכרחתי מישהו להגיב. הלא כן??? ועוד דבר... אורית היא חברת ילדות שלי, אני לא מתביישת בזה, להיפך לכבוד רב ביותר הוא לי. לו רק ידעתם כמה ביוקר עולה לי כל הודעה נחמדה שאני רושמת עליה, הייתם צוחקים, או לחילופין הייתם חושבים שאני מתאבדת שיעית, כי היא קורעת אותי לגזרים, ויש בזה משהו, כי אורית הגיעה להכל בזכות עצמה, והיא לא ממש צריכה סניגורים, אבל אני באמת מאמינה בה ובאמת שלה. תודה לכם על תשומת לבכם. אתם יקרים לי,ולכן עשיתי זאת. מקווה שהצלחתי להבהיר ולו במעט את עמדתי, ומאחלת לכולכם סופ"ש נעים. בברכה ארי.

Michal NS

New member
התנצלות והסבר ../images/Emo35.gif עליהום?..

מה אנחנו בגנון??......חשבתי שימי ה"כוכביות" בפורום נעלמו ואינם. מותר לחבר/חברה בפורום להפנות תשומת ליבם של האחרים למידע שמובא פה. קורה לי הרבה שאני מפספסת דברים או רואה הודעות גם אחרי יום...יש שרשורים שקשה לעקוב...מתחיל ביום הולדת של אחד ונגמר בעוגה...של אחר (סתם דוגמא...) ואני מבקרת פה מידי יום (מהמילה ביקור ולא ביקורת
..) אנחנו אמורים לתמוך כאן אחד בשני להתווכך להביע דיעה לצחוק לבכות מידי פעם איזה מתכון...בדיחה...אבל דחילאק לא לרדת לרמה של עליהום.....באמת......... אני ממש בהלם ממה שכתבת. התנהלויות מאחורי הקלעים זה ממש לא לעניין, חברים. צריך להגיע למצב שאיראלה צריכה להתנצל?..די לקינאה ולשינאה ולשטיויות חברים. אריאלוש....את בדר"כ מעלה לי את מצב הרוח והמורל תשמרי על עצמך הבנת?

תגובה למיכל

את הרי יודעת טוב מאוד במה מדובר ובמי (הרי הכל עובר כאן במסרים ובטלפונים) ואת יכולה לחשוב מה שאת רוצה אבל להגיד שנאה וקנאה על מה חביבתי ? מה קרה לא מוצא חן בענייך שאדם יומר אמת? מצטערת לא יכולה להיות צבועה ומזויפת. זו שורה מאימייל או מסר שהסתובב ומכוון אליי, מחקתי כמה שורות בכדי לא לפגוע באנשים שלא קשורים לעיניין. צריך לסנן אותה מהפורום כמו שעשינו לעוד חכמים כמוה, לא להגיב לאף הודעה שלה....... ולגבי התצנצלות של אריאלה אף אחד לא ביקש זאת ממנה. את ההדורים יישרנו ביננו, ואנחנו נשארות חברות. אם היא הרגישה כך ואת רוצה לעשות עליהום גם עם זה אין לי שום בעיה. .......

haya or

New member
וואללה מתחיל להיות מענין

אריאלה , יקרים לא יקרים, כל אחד זכותו לכתוב ולאמר את דעתו ואת עשית זאת - ומי כמוך יודע = שאני ממש אבל ממש לא חנפנית (אולי אחת מבעיותיי...) אז בואי ניקח כל דבר בפרופורציה , את לא חייבת התנצלות ועצוב לי לשמוע שגם במקום "פתוח" כמו פורום באינטרנט מישהו יכול להעביר מסר כמו המסר שהגיע למימי " צריך לסנן אותה מהפורום כמו שעשינו לעוד חכמים כמוה..." שיטה מעניינת אנשים "תפסו" בעלות על הפורום וחושבים שיכולים לסנן מישהו אם דעותיו או מסריו אינם נראים לו, כנראה אני נאיבית מידי שחשבתי שמקום כזה נטול אינטריגות... רכילויות מרושעות וכו'... אריאלה .... עברי לסדר היום ומהר !

את צודקת נשמתי ואני אוהבת אותך קשות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מדברת לעניין בלי לדפוק חשבון לאף אחד. את יודעת מה האמת שלך ונצמדת לעובדות. אני מעריכה עובדה זאת, ובכלל את מיוחדת ברמות. אוהבת, אמרתי???? אז הנה לך...שוב...

מימי נשמה טובה ואהובה שלי !!!

אני לא חושבת שהמסר הזה עבר, כי לא אני שמעתי את זה ואני בטוחה שגם לא מיכל, בכל אופן אם זה היה כזה מפורסם זה היה מגיע אלי עוד לפני שדיברת איתי מתוקה, את צודקת במיליון אחוז שהרגשתי צורך להסביר, כי חשתי שפגעתי, וזה הדבר האחרון שאני אעשה במודע, ואני לא מוכנה שיקרה דבר שכזה. מה שכן אני בטוחה במיליארד אחוז שקיימת פה מאפייה איטלקית אמיתית ואני אפילו לא קוראת לזה קנוניה, כי אם אני קוראת את הציטוט מהמסר שרשמו עלייך אזי מדובר ממש בכנופייה מאורגנת , שהרי מה שלא מתנהל לפי רצונם, לא יהיה פה בכלל, וצדקה מיכל כשאמרה שהיא נזכרת בימי הכוכביות ,אני כתבתי זאת ובקשר לקנאה והעליהום היא ציטטה אותי . הרי אני הסברתי לך זאת, זוכרת אישה יקרה שלי? ואני רוצה שכ-ולם ידעו שאני אוהבת את מימי ואני מגבה אותה בכל דבר ועניין וכלום ושום כלום לא מעניין אותי, ומי שחושב שלדבר סרה על אנשים מאחורי הגב זאת גבורה, אז שידע שזאת רק תסמונת של חלש ואני לא רוצה להגיד מה עוד אני חושבת על זה כי אורית תיאלץ למחוק את זה... ואם חבורה נאלחת זאת מתכוננת לא להגיב לאנשים מסויימים אנחנו נשים יופי לב, וכתגובה נפציץ בתגובות אוהדות, ורק לשם תמיכה ואהבה. כי אין כמוך מימי ישרה ,מפרגנת ,טובת לב ולא צבועה, כמוך באמת אין. ואני מאחורייך. אני מעריכה את הישירות ואת זה שכשצריך את מעמידה אותי במקום ומכניסה אותי באמאמא שלי. אין עלייך יא מרוקו סכין שלי. אוהבת אותך מאוד. חוץ מזה אורית פעם ,מזמן מאוד לימדה אותי שמה שמעצבן הכי הרבה, זה פשוט לא להגיב, כי אני כהרגלי הייתי חוטפת את החלסטרה של ז'וז'ו וזה באמת עבד, כי אם קודם הייתי נכנסת בטנקים היום די התמתנתי, וזה מפוצץ את היריב כי מה שהוא מחפש זה לעורר מהומות ואם אני שמה בולבול ולא מתייחסת, אז אין מהומה, וזה אשכרה עובד... אז זהו אני כבר משעממת את עצמי.ן. הלכתי להקיא, כואבת לי הבטן. הלכתי להקיא. כואבת לי הבטן... ש-לום וביי

נראה לי שכוללכם החלקתם על../images/Emo94.gif

חברה אל תתנו לקופסת הפנדורה להיפתח שוב מימי אני עדיין רוצה לדעת. אותו אדם שכתב זאת רע ומנוול וכנראה סובל ממחלת הרדיפה ורוצה להיות בשליטה חולנית ואנו לא ניתן לזה ואותו אדם צריך להתנצל ולא אותו נסנן אני נוסעת לאשדוד אז שיהיה לכולם שבת שלום

מה? חזרו הבלגנים????../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אין לי מושג על מה מדובר... ונראה שטוב שכך...... המשך רגוע לכולם

מה פה קורה פה ?../images/Emo2.gif

וואלה יופי, נסעתי לי לכמה ימים כשהכל רגוע, החום חירפן אתכם? לא מבינה בדיוק מה פה קרה פה, אבל בשורה תחתונה יש יישור קו . נכון ? ארי, מימי - החיוך חזר ?
מתה עליכן. ואל תיתנו לאף נודניק לקלקל לכן ת'מצב רוח .

חני ח

New member
מהומה על לא מאומה../images/Emo8.gif

העיקר שיושרו ההדורים. כולנו פה על מנת לשמוע והשמיע גם אם לפעמים לא מוצא חן בעיני מישהו משהו.

הלו חברים שמנתי לא הצלחתי לעבור דרך המסננת../images/Emo4.gif

אז אני כאן נשארת, ואיתכם באש ובמים. ארי יקרה, את יודעת טוב מאוד שלא חיפשתי שום התנצלות לא אישית, ובמיוחד לא על גבי הפורום, כי פשוט אין לך על מה. אמרת מה שחשבת, ועניתי לך כמו שחשבתי וזהו נגמר, ונשארות חברות. ההתנצלות צריכה לבוא ממי שמילים כאלו באו, ולא מימך. שבת שלום ומבורך מימי

חני ח

New member
../images/Emo24.gifאוהבת אותך באש ובמים../images/Emo24.gif

יפה כתבת. מימי מזה השומנים שירדתי עברו אלייך
שבת שלום

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifזה בסדר אני שמחה בהם הייתי זקוקה להם

תודה נשמה
הדדי אוהבת אותך מאוד, הרי את יודעת את זה לא? שבת שלום
מימי.

מימי נשמה יקרה ../images/Emo24.gif

הפילוסוף דקארט אמר פעם: "אתה חושב משמע אתה קיים" ואני אומרת תמיד באותה נימה: "אתה מושמץ משמע אתה קיים" לא צריך להתרגש יותר מדי מכל מיני נשמות טובות, ואני שמחה לראות שפעלת נכון וששמת את הנושא מאחורייך. אסור לנו לשלם בבריאות שלנו על משהו שאין לנו שליטה עליו. בקושי יש לי שליטה על הפה שלי אז איך אוכל לשלוט בפיות של אחרים?
תמשיכי בדרכך המקסימה והמיוחדת והמשיכי להיות איתנו למרות ועל אף...... חיבוקים חזקים ממני אורית

אורית יקרה../images/Emo24.gifתודה רבה../images/Emo24.gif

הרגת אותי עם השליטה על הפה
שבת שלום ומבורך
מימי.

למעלה