התנצלות+חידוד קל!

yellow cheese

New member
התנצלות+חידוד קל!

אפתח בהתנצלות על כך שלא הייתי בפורום בימים האחרונים. היו לי המון דברים לעשות. וכעת, לחידוד. הפורום הינו חלק מפורטל גדול ברשת, כידוע. לכל פורום בפורטל הזה יש חוקים. החוק המשמעותי ביותר שיכול להוביל לתביעות משפטיות, בלאגנים ושאר הסתבכויות למינהן עם החוק הוא חוק זכויות יוצרים. אי לכך ובהתאם לזאת, אני דורשת (שימו לב- לא מבקשת, לא מתחננת, דורשת!) ששיחות אודות הורדות מתוכנות בלתי חוקיות לא יתקיימו כאן. אני מזהירה, כל שרשור שיכלול בתוכו את הנושא הנ"ל יימחק במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב זה פשוט יעבור לטיפול משפטי ויהיה פחות טוב. שיהיה המשך יום טוב ושבוע נהדר, שירלי.

yellow cheese

New member
הפרת חוק זכויות יוצרים עשוי להביא לתביעות

משפטיות. אני אישית ממש לא רוצה להסתבך בזה ובטח לא רוצה שחברי הפורום שלי יסתבכו בזה.

מי יתבע אותנו אביב? תפוז בשם אביב?

לא שאני מעודדת הורדות ולא שאני מדברת על זה על גבי הפורום להוציא שירים שהם לא על דיסקים ולהוציא הורדות של שירים לאמפי לאחר שקנינו כך או כך את הדיסק...-] יום טוב

R h o n e

New member
איזו קטנוניות!!!!!!!

מי דיבר על משהו בלתי חוקי ? התוכנה כן בלתי חוקית- הקבצים שבה חוקיים לגמרי!!!! אלה קבצים שלא ניתן להשיג במקומות רשמיים! מילא, אם זה היה אלבומים מקוריים של אביב

תמרוש5

New member
אתה יודע,זה לא המנהלים מחליטים..

זה תפוז. ויש אנשים מתפוז שבודקים פורומים וזה הכללים של תפוז.

Forever NemeSh

New member
מצטרפת..

הייתי בשעה אז לא יצא לי להיות פה יותר מידי, הייתי כשיכלתי או כשחיפשתי קצת מפלט מכל הבלאגן ששרר לי בחיים בשבוע האחרון.. מממ... בקשר לחוק זכויות היוצרים, לצערנו ישנם חוקים שמעלינו, ותפוז אנשים מחוייבת לאכוף את חוקים אילו. אנחנו דורשות מכם לא לדבר ולא להחליף על גבי הפורום קבצים אילו, לא משנה באיזו תוכנה אם חוקית או לא מתקיימים.. ישנם ערוצים פרטיים יותר וכו' שבהם תוכלו לעשות זאת, וזאת בגלל שתפוז אנשים מחייב זאת. שיהיה שבוע שקט יותר מקודמו (אמן
)

התעוט

New member
למה אתם מתנפלים עליה

מה היא עושה את זה לעצבן,היא מנהלת ויש חוקים,זה כמו שתגידו למורה אל תדרוש שנקיים תחוקים של הבי``ס.

אף אחד לא התנפל עליה

הניסוח שלה מאוד לא נעים , ובדיוק כמו שיש מורה טובה ויש מורה רעה יש ניסוח נעים ויש ניסוח מורתי מעצבן מתנשא.

למעלה