התנצלות כנה בפני מר מונה רוזנבלום

התנצלות כנה בפני מר מונה רוזנבלום

רציתי להתנצל בפני מונה רוזנבלום על הכתבה שלי מאתמול שנבעה מחוסר ידיעה. לאחר שנתבררו הפרטים האמיתיים מסתבר כי ההיפך הוא הנכון ומדובר במבצע אדיר וחסר תקדים. כל הקונה ברשתות השיווק 6 ממוצרי חברת "אוסם" יוכל לרכוש את הדיסק ב 25 ש"ח בלבד וקלטת ב 20 ש"ח בלבד. אני מרכין ראש ומסיר כובע בפני מונה. הערכתי אליך מתגברת בעקבות זה. מה שנותר לברר הוא רק איזה מוצרים בדיוק... האם אפשר לקנות 6 במבה קטן?

רפי rafi

New member
אההה

אתה רואה צדקנו! אני ולוי! פעם הבאה אל תבלבל את המוח על הרב משה מרדכי רוזנבלום.(אבל יפה מצידך שאתה מתנצל).

אני חוזר בי מההתנצלות אם כי לא תוקף

הייתי לפני 2 דקות בצרכניית בר-כל בבני ברק ושם מתבררים פרטים "קצת אחרים" ממה שחשבתי ושהתבסס על דבריו של מונה עצמו היום ברדיו קול חי אצל מנחם טוקר. בברכל הראה לי המנכ"ל במפורש את החוזה שם נכתב שיש לרכוש ב 40 ש"ח(!) מוצרי אוסם ולא 6 מוצרים כפי שמונה אמר ברדיו. זוהי הטעייה זדונית! אלא שאני לא תוקף כי הסך הכל מגיע ל65 ש"ח וזה בערכ מחירו הסטנדרטי של דיסק כיום. מה שכן מרגיז כאן זה לגבי קלטת שהס"ה יוצא 60(!) ש"ח לקלטת. אבל מי כבר קונה היום קלטות...

תן לי להבין?!

ירדת לבר-כל! במיוחד בשביל לברר את תנאי המבצע?! (אגב המבצע מצויין) פחחחחחחחחחח

א77

New member
אתמול כשקראתי את מה שכתב

הבחור ישיבה אנליטי, חשבתי אולי זה טריק פרסומי למונה. הודעתו היום כאן, לא הןורידה את החשש הזה. אוליי מדובר באוהד שרף על מונה. אם אכן כך, אז כל הכבוד. ואם לא אז גם כל הכבוד על ההתנצלות.

לא דובים ולא זבובים

אני לא אוהד שרוף של מונה ולא נגדו. נכון שמבחינה מקצועית אני גורס שמשה לאופר עולה על מונה בכל קנה מידה, בנשמה, בגובה הלב, בלי טריקים קוליים ובכל דבר וענין אבל מכאן ועד טריק פירסומי למונה??? נדמה לי שהתחרפנת לגמרי הערב בגלל הגשמים...

א77

New member
גשמים יורדים בחורף. זו התחרפנות

הייתי אולי יוצא פגוע ממך, בפרט שלא קבעתי שאכן זו הסיבה שכתבת את שכתבת. אבל לא נפגעתי בגלל: א. איני נפגע. ב. שלל מילותיך עד היום, חלקן בפירוט דלקמן: * 13:55 | 04/12/20 ...פתאום אתה שופך עליהם ג`ורה? * 16:50 | 03/12/20 רפי, אתה שחצן, יהיר וגס רוח. אני מעלה כאן נושא רציני וכאוב ואתה במקום לדבר לענין אתה מתיז בוץ ורפש. אין לי עסק איתך ואני לא מגיב לך יותר, איש אומלל וקשה יום. * 16:40 | 03/12/20 ...איזה התנהגות נפשעת זו? מונה נמאסת! * 16:35 | 03/12/20 שוטה מופלג! * 16:23 | 03/12/20 ...האם נדמה לך שאנחנו שפוטים שלך כצאן? אתה משחק באש ובסוף, כאות מחאה... ועוד ועוד ועוד. אני רק שמח שסו"ס חתונת ויז'ניץ פרמישלאן עברה אמש בשמחה עילאית כיאות וכמכובד. ולא בושל שום תבשיל מדנים, למרות הלהבה הגדולה שהועלתה אמש בקולות וברקים כאן.

ליצנות אחת דוחה מאה תוכחות

תראה, אין לי זמן להתלוצצויות שלך! לא ירדתי מיוחד. אני עובר שם כל יום והיום נכנסתי לשאול. בהקשר למבצע, זה לא כל כך גרוע אבל גם לא כ"כ טוב כמו שאתה אומר. האנשים היחידים שזה טוב להם זה אלה שקונים שקדי מרק של אוסם ולא של משובח או תלמה או מנה או סופר גלאט. לסתם אנשים, זה לא מבצע ולא נעליים. פשוט מחיר רגיל של דיסק, אולי אפי` קצת יקר יותר(65 במקום 60). מה עוד שכפי שאמרתי לגבי קלטת זה חמס משווע!

למעלה