התנצלות פומבית לכולם ולאסף הרשקו

Panique

New member
התנצלות פומבית לכולם ולאסף הרשקו

לאחר שישנתי על הנושא, ודיברתי עם הקפטיין שלי, הבנתי שדברי לא היו במקום. אני מתנצל בפני כל אדם שהעלבתי, פגעתי, או דבר אחר. אסף הרשקו - אין מילים בפי. היתי טיפש. אנא קבל את התנצלותי הכנה. למרות זאת ואף על פי כן, אנשים, תשדלו להיות קצת יותר סובלניים. קיבלתי לתיבה שלי הרבה הודעות שלא היו במקום. דעתי מחולקת בין 2 - בין הכבוד הגדול שאני כן רוכש למאסטרים, ובין הבעיות הברורות שכן היו בלארפ. אתמול בלילה, לרגע, כנראה שכחתי את החלק הראשון. אני מתנצל, ללא תנאים. לעומת זאת, אני מצפה מהאנשים ששלחו לי הודעות שלא יו במקום (בין אם אישיות ובין אם לפורום), להתנצל גם כן. אילו אינם זמנים לויכוחים. בכבוד, פאניקוה

Varkong

New member
לישון זה טוב.

כמובן שאנו סולחים ךף ואף אחד פה לא בא כדי להעליב את האחר. גם אני הייתי קצת בוטה מידי בהודעה ששלחתי לך, ואכן זו הייתה טעות.

Nyimirond

New member
מקווה שלא עשית נזק לשחקנים הצברים

באמת מגיעה לכולנו התנצלות ממך. אם חברה שלי לא היתה משכנעת אותי מזה, הייתה מגיעה גם לך התנצלות ממני, אז קבל התנצלותי בכל מקרה גם אם לא שלחתי לך מה שהייתי רוצה.
לעניני הבהרות אני צבר וזה המשחק הראשון גם בשבילי. אני בדעה צלולה שמה שהרס את המשחק, זה הגשם, אני ידעתי שיהיה גשם, גם אתה ידעת, וגם אמא שלך ידעה (נראה לי לפחות שיש לה השפעה אליך עדיין) הארגון לדעתי היה מעל לציפיות שלי, למרות שראינו כולנו ארגונים גדולים וטובים מזה אבל אל תשכחו אלו היו ארגונים למטרות רווח (פסטיבלים למיניהם) ואליהם שילמנו הרבה כסף או שהיו הרבה ספונסרים ופרסומות, אני לפחות לא הייתי רוצה להתקל באורק מסתתר מאחורי שלט של בורגר ראנץ´ לענין אי אפשרות הדחיה, קראתי פה לפחות שני אנשים ש"לא מקבלים" את הטיעון שאי אפשר היה לדחות את הארוע, תפעילו הגיון, חוץ מזה אם אתם כל כך בטוחים שהיה כדאי לדחות את הארוע אז זאת אומרת שהבנתם שהגשם הולך להיות בעיה, כך שהייתם יכולים לפתור אותה בעצמכם ע"י הצטיידות או ע"י השארות בבית. מה שאתה וחבריך עושים יכול מאוד לגרום לכך שאם יארגנו משחק נוסף לא יוזמנו אליו השחקנים הצברים ו/או לא תותר אליו כניסה מתחת לגיל 18 אני לא קשור לארגון, אלו רק השארות שלי אבל זה יכול להיות ממש חבל

Panique

New member
.........

הנה, שמתי את ההתנצלות בעמוד הראשון כדי לא לגרום בעיות. ושוב, ברור לי שטעיתי, והיתי בוטה. למרות זאת, מאוד כואב לי שחברים אישיים שלי מדברים אלי ככה, רק בגלל משחק. אבל כנראה זה מגיע לי.

dianno

New member
צודק צודק צודק

יובל, אני ממש מצטער, לא הייתי צריך לכתוב את מה שכתבתי, ובזאת אני קד ברך בפניך ומושיט לך את חרבי. אנא קבל את היתנצלותי הקנה ביותר- לא יעה לדונלנדים לריב בינהם כשיש רוהירים לשנוא

למעלה