התנצלות

preacher

New member
כולנו כאן מכירים את ההוכחות

של אמנון יצחק. יש לנו כאן כבר בחור שעושה העתק-והדבר מהאתר שלו - דוד170. דפדף אחורה ותראה שכבר דנו בנושאים האלו - גם בפורום חופש.

G o v er n o r

New member
לא למחוק. מחיקה גורמת להעלמות כל

המשך הפתיל downstream מנקודת המחיקה. חשוב לי שההפרכות שלי תישארנה במקומן. הרבה תלמידי ישיבה צופים בויכוח בדממה ונחוץ לי שיחטפו "שוק". זו הסיבה שאני מסרב לנהל עם מגהתחת צ´ט בפרטיות. לי אין שום בעיה להודות לבר-פלוגתי ברגע מסוים "הדין עמך" (לא שזכור לי שנקלעתי למצב כזה לאחרונה), ואין לי מה להסתיר. בעקרון אני זקוק לאספקה סדירה של טפוסים כמו דלעת170, מגהתחת, ולחבך, כדי ללטש את טיעוני ולשכללם...

preacher

New member
גוברנור, בקשה.

אנא, תפסיק להשתמש בכינויים ילדותיים כמו מגהתחת ודלעת170. יש לנו מספיק תחמושת גם בלי להזדקק לדברים כאלו - האנשים האלו עושים צחוק מעצמם גם בלי שנעזור להם... אם אתה ממש מתעקש על ירידות, יש דרכים יותר מתוחכמות לעשות את זה.

L7

New member
אם הצלחתי לאפיין-כינויי גוורנר

רק להזויים באמת. כאלה שבטריפ הדתי מרחפים אמה מעל לאדמה וממלמלים פסוקים סתומים מסורתי למשל לא זוכה לביזוי הפשוט. אני דוקא רואה חשיבות בקיטלוג.

אם כבר, אז אני סבור שבדיוק להיפך.

השניים שכאן הם מקסימום מיסיונרים תמימים. יתכן שהם גם מורים של תלמידי ישיבות, שעושים כאן משהו כמו שיעורי בית, שבגדול אינם גורמים נזק לאף אחד. אנשים חלשים הנוטים מראש להאמין בשדים ורוחות ואלוהים וחייזרים, ממילא ימצאו כבר מישהו שירצה להטיף להם והם ירצו לשמוע, ועל החבורה שלנו, אם תרשו לי להתבטא כך, הם ממילא לא ישפיעו. ואם סתם נעליב אותם, הם פשוט יציגו את הקללות שלנו כהוכחה לחולשת האתאיסטים. דבר אחר הMASORTI שלנו, הוא אדם רשע וגס רוח, והטיעונים "המלומדים" שלו שווים כקליפת השום, ויש בהם פחות חוכמה מאשר בסנפירים ובקשקשים, סתם מילים ריקות מתוכן, עטופות במילים "גבוהות" מתחום המתמטיקה, בה אין לו מושג וחצי מושג.

L7

New member
מקבל עניין התמימות.אך איך להבקיע

את האטימות?

מי אמר שחייבים ויהי מה להבקיע?

קרנגי כתב, שאף פעם אף אחד לא הוכיח שום דבר לאף אחד. זה סתם משחק כל זה. אולי משחק חשוב, אולי יש צופים נוספים, שאינם משתתפים ישירות במשחק, רק צופים. נדמה לי שאנחנו מזלזלים בצדדים הטכניים של המשחק הזה. למשל תכסיס ההצפה.

L7

New member
הצדדים הטכניים של המשחק

פסקאות קצרות כותרות מושכות לאפשר הבנה גם למי שנכנס באמצע הויכוח חשוב שיהיה דתי תורן דתי השבוע- מגהמוח

למעלה