התנצלות

Deerest

New member
התנצלות

רק היום החלטתי לקרוא את הודעת המנהל. מה לעשות, אלמרה שם שם כל כך הרבה וכל כך מהר, אז אמרתי לעצמי, כל פעם קצת. כן, אני נשוי. גם נשואים נחשבים גברים בעידן המודרני, אולי אפילו יותר מאלו שכבר/עדיין לא (נשואים, לא גברים). אם עולם מודרני נחשב כעולם של אלו, שמסיבה זו או אחרת, עדיין מחפשים את בן הזוג המתאים, עם מינימום פשרות, אז אפרוש לי בשקט ואשמור לי פינה קטנה במחשבותי עבורכם. אם עולם מודרני נחשב כעולם של אלו שמסוגלים להתמודד, להשתנות, להסתגל אל מול אותו עולם ובני זוגו, ללא קשר למצבם המשפחתי, אז אני חושב שאמצא כאן עניין ואולי אוכל לתרום קצת ממני. אלמרה, לא שמים כל כך הרבה חומר קריאה לחדשים.

אלמרה

New member
מתנצל בחזרה...

מודה זהו פורום ראשון שלי ובכלל התנסות ראשונית למדי עבורי. אני מפנים כל טיפ וגם אנסה לשפר. אתה כמובן מקובל כאן ואין לנו שום ענין עם זיווגים וחיפושים ומציאות. כאן יתקיימו דיונים וחילופי רעיונות. מה שיקרה בחדרי חדרים אינו מעניין הפורום בכלל. תודה שוב על הפניית תשומת הלב.

רות 2

New member
תגיד את נפלתה על הראש??....

מה איכפת לי מהו הסטטוס שלך?.. ובטוח שיש לך מה לתרום... (ולא, קונן.. לא ת'כונתי לתרומת זרע ,אפילו שאני מלעונה..) האם נשואים נחשבים בעידן המודרני.... חחחח על פי הסטטטטיסקקה.. כל גרוש היא פעם נשוי וכל נשוי אם לא ישקה את הגינה יכול להיות מחר גרוש... ולכל גרוש יש סיכוי לחזור ולמצא עצמו נשוי בטבעת או בלי טבעת..

Deerest

New member
לאט, רות

לי אכפת מה הסטטוס שלי. את חושבת שאוכל להשתלב בדיון בנושא... למשל "מנה בבקשה אלו טעויות היו בבחירת בן/בת הזוג שלך"? סביר שיהיו נושאים שאוכל להשתלב ויהיו כאלו שהשתיקה יפה להם. איני רוצה לזרוק אבנים לגינה שאני משקה. רוצה להמר? מי מכאן שימצא בן/בת זוג, יקבל את הברכות וכו' וכו' - ישאר כאן?

רות 2

New member
אם ..

בנושא כזה לדוגמה אםתוסיף ."פנינה" משלך על איזה טעויות של חברים אותם אתה מכיר לעולם לא תחזור זה בהחלט יעשיר... לדעתי בכל נושא תהה לך דיעה אולי מבוססת על נסיון ואו על ידע, ואו על סמך אנא עארף.... מה שכן סביר שלא כל נושא יענין אותך או אותי ובשביל זה הומצא המשפט ...... "דפדף אותה" יש לי גינה בבית ואללה פעם ראשונה שמצליח לו לגזר,לחסה,אבטיח,מלון,ועגבניות לצאת ולפרוח .... זה לא רק בגלל ההשקייה זה גם ביגלל ניקוש עשבים שוטים.... וכך גם מבחינך... קריאה כאן ושם... רק מרחיבה את הדעת ומבססת את העמדה לאיזה עשבים שוטים לא תתן לגדול בגינתך...

../images/Emo12.gif מצטרפת לרות ואלמרה

ובכלל חושבת שכל גבר באשר הוא יכול רק להעשיר ולשפוך אור על הנושא

למעלה