---התנצלות----

Aimee

New member
---התנצלות----

לכל האימהות והאבות שנפגעו מדבריי, אני חדשה כאן וכל מה שראיתי ביומיים האחרונים היו התקפות של הורים. אז רשמית וקבל עם ופורום אני מתנצלת על ההכללה ואני לוקחת את מילותיי חזרה אם פגעתי במישהי שלא באה לפגוע. זו באמת היתה התפרצות, התגוננות אחרי החושך בעיניים שנהיה לי מלקרוא כאן. באמת סליחה. אני כן מאמינה שיש סיכוי אפילו... 50/50 שחלק מהנשים כאן ישנו את דעתן בעתיד וירצו תינוק. שום דבר לא נחרט באבן. אבל אין צורך להקדים את המאוחר, אין צורך להתנצח או לחכות בשקיקה לומר i told you so. כפי שאין צורך לחפור את העקבים באדמה ולומר בהתרסה "לא! אני לעולם לעולם אף פעם סטופ נגעתי באדום לא ארצה ילד", כי באמת...לכי תדעי. אפשר פשוט לקבל את העובדה שיש המון סוגי נשים אבל לא כולן פותחות פורום. יש נשים שלא אוהבות סקס, נשים שלא רוצות להתחתן, יש אפילו נשים שלא אוהבות נשים. להכנס פעור עיניים ופעור פה ולומר "הכיצד ייתכן", זה כמעט מעליב למין הנשי. כי יש בנו כל כך הרבה סוגים ששום דבר לא יפתיע אותי. שוב אני מתנצלת מעומק לבי בלי שום הסתייגויות ועקיצות אם פגעתי במישהו. ושלום רשמי לכל יושבות הפורום :)

t32

New member
שלום גם לך

ותודה נתת לי רעיון מצוין- אולי אפתח פורום"נשים שלא אוהבות נשים"? הבעיה היא שלא יהיו לי משתתפות רבות, מצד שני המריבות הוירטואליות יהיו מצוינות.... בנימה רצינית- תודה על הניסוח הבהיר וברוכה הבאה.

XUXA141

New member
ואולי יש סיכוי של..

חמישים חמישים שאישה שחשבה שעליה לעשות ילדים כי ככה נהוג ומקובל וכל זה ואז קראה את הפורום וגילתה שהתחושות שלה לא מטורפות, ושאין לה את המניע האמיתי לעשות ילדים, ולכן תחליט לא לעשות ילדים בסוף? או לא לעשות עוד ילדים על מה שכבר יש לה? להגיד "אולי תשנו את דעתכן" זה קצת מתנשא, כמו חרדי שיגיד לך "אולי עוד תגלה את האור, יש לך תקווה". אפשר להגיד אותו דבר על אמהות, רק שלהן קשה יותר לשנות את דעתן כי ילד זה בלתי הפיך, וכי מאד מאד מאד קשה להודות בטעות כזו.

Aimee

New member
"כל אדם יכול להשתנות "

זה ציטוט שלך. וזה כל מה שניסיתי להגיד. יש סיכוי שישנו את דעתן ויש סיכוי שלא. 50/50. ויש סיכוי שנשים שעוברות טיפולי הפרייה או איך שלא קוראים לזה תבואנה הנה -תראנה את הסיבות שלנו ויחליטו להפסיק עם הטיפולים ולא ללדת! זה גם שינוי וזה באותה מידה עשוי לקרות 50/50

מרים30

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

פשות יש פה אמהות שמתחרטות שילדו או בטראומה אחרי לידה ראשונה.. שמשכנעות סדרכים שלהם כמובן את אותן הנשים שציינת לא להביא ילדים וזה לא בסדר,ויש כאן גם הרבה שסתם שונאים שינאה ת'תינוקות-בני אדם קטנים חסרי אונים ....על מה? סתם כך...זה כמו לכאוס על בן אדם הלא יודעה ללכת...בוז לכל הסונאים ולא מקומם פה!!!זה הוא פורום לנשים לפני לידה!שלא מוכנות מסיבות רבות ללדת וזכותן לפרוק ת'רגשות פה!!! וזה בהחלט לא מקום לאמהות שהחליטו לא להביא ילדים אחרי שכבר ילדו ולא מקום לשונאים למניהם!!! ושימי לב שאותן אמהות שאחרי מגבירות ת'קול שלהן הכי הרבה פה!!!ו כותבות כל מיני הודעות פרובוקטיביות.מה אתן כל כך מפחדות שאמהות שכן טוב להן ידברו כאן?אם לאמא של פשושי כן טוב היום אז היא לא יכולה לדבר? ואם לאמא אחרת רע היום אז היא מקובלת בברכות?אז שימו כבר שלט "כלב נושך"שלא יתרידו אותכן... אתן כל כך כואסות שלא מבינים אותכן,אז למה כשיש אורח שבא להבין אתן מתנפלות עליו? רק שימו לב בקושי יש לכם על מה לדבר רק כל היום רבות עם האורחים....ושוב פעם מכוון לאמהות המתחרטות!לא לנשים לפני לידה..זכותכן נמלאה לא לרצות..ואפילו טוב שלקחתן על עצמכן החלטה כל כך לא כלה... יום טוב

XUXA141

New member
נראה אותך הולכת לפורום של צמחונים..

ומספרת להם כמה שכיף לאכול סטייק מדמם וכמה שהם מפסידים ובטח חולי נפש עם ילדות עשוקה.. תחזרי ותספרי לנו את החוויות משם..

מרים30

New member
אז בדיוק

זה כמ להכנס לשם ולהגיד וואי אכלתי בשר וקיבלתי מחלה בלתי הפיכה,וכל פעם שמישהו יגיד גם אני אכלתי ולא קרא לי כלום, אז תצעקי :אויב ! אויב! זה בדיוק מה שאת עושה פה!את מתחרטת על לידה ראשונה שלך?יש פורום לנשים כאלה, אבל פה זה פורום לנשים שעוד לא ילדו,ושלא רוצות ללדת אז אולי תתני להם לדבר?או להחלית את שלהן?

XUXA141

New member
סליחה?

אם מדברים על זכויות להיות פה - אז לי יש זכות גדולה יותר מהזכות שלך מכיוון שאני לא תוקפת נשים שלא רוצות ללדת, ההפך, אני בעדן, אני מבינה אותן ואני בהחלט לא רוצה עוד ילדים, ותאמיני לי שבחברה הישראלית אישה שמביאה רק ילד אחד מרצון, נחשבת מטורפת לא פחות ( "מה עם אחות קטנה?" "מה, הוא יגדל לבד"?) מעבר לזה, השפה שלך כמעט בלתי קריאה. בבקשה הרגעי לפני שאת מקישה באלימות על הקלידים ואז אולי אפשר יהיה להבין משהו.

בלי חלילה לרמוז משהו על איכות

התוקפות אותנו, אין אחת שיודעת לכתוב בלי שגיאות? פשות לכאוס יודעה הסונאים חצי שנה בבית, אולי תפתחו איזה ספר? בעצם קראו פה את הפורום בהתמדה ובענין. כך תהנו מחומר טוב, גבוה, מעניין וברמת עברית תקינה פלוס. מי יודע אולי חלילה ייפתח איזה אופק קטן וגרוע מזה אולי תהיו סבלניות מעט לאחרים.

ronit365

New member
זה לא יפה אמיר../images/Emo4.gif

וחוץ מזה לי אין שגיאות כתיב ואני יושבת בבית קוראת ספרים בהתמדה.

t32

New member
באמת אמיר

למה סתם להעליב ועוד מדענית בכירה שקובעת כי הזהות המגדרית נקבעת גנטית בלבד באופן חד משמעי. לא יפה.

inbal76

New member
יש לך כל כך הרבה טעויות

ואין לי כוח לחזור ולהסביר בפעם האלף, אז בקצרה: כל מי שכתבת שמקומו לא פה - מקומו בהחלט כן פה. (כן, כולל נשים שילדו ומתחרטות וכולל מי ששונא ילדים, למרות שרובנו לא כאלה.) לעומת זאת - מקומך בהחלט לא פה, את כלל לא מבינה על מה הפורום הזה (הוא ממש לא פורום לנשים לפני לידה! איך הגעת לשטות הזאת?) באת הנה בשביל להעליב ("אין לכן על מה לדבר") ועוד יש לך את החוצפה להתלונן על זה שאנחנו מתנפלות. במילים ברורות - את נחשבת טרולית כאן, ואני קוראת למנהלת למחוק אותך בהקדם, ובכלל להפעיל את המחק בקצת יותר מרץ, כי מה שהולך פה בימים האחרונים עם פלישת פורום "הורים" עובר כל גבול ובלתי נסבל! לא לפחד מהאשמות של סתימת פיות, כי מי ששייך הנה באמת מבין ויודע שהמחיקות מוצדקות.

למעלה