התנצלות

joey22

New member
התנצלות

הודעה זאת היא הודעת התנצלות על לקיחת הדברים לקיצוניות. כמו שנאמר לי ואני מסכימה "זה רק פורום". abarak- שלחה לי הודעה באופן פרטי וכתבה דברים חריפים שהגבתי עליהם פה אם הייתי יודעת שאפשר לעשות את זה באופן פרטי הייתי משתמשת בזה. אני מצטערת אם פגעתי במשהו,הדברים יצאו מפרופורציות,זה באמת רק פורום אם נושא משותף שצריך להיות בכייף ולא בצורה מגעילה. אז אני שוב מתנצלת, באו נתרכז בדברים חשובים כמו מתי כבר תהיה הופעה של רונה. נ.ב כל השלטים יפים, והמכוער בכלל לא היה לשלט שלך (abarak), וזה גם היה רק בצחוק כולם באמת יפים. נועה.אגב אני לא בוץ'..:)

abarak88

New member
באמת דברים יצאו מפרופורציות..../images/Emo4.gif

וגמני מתנצל על הדברים שאמרתי לך ... ובאמת הכי חשוב כאן זה לדבר על רונה מקווה שיהיה לנו כאן נעים וכיייף
אוקיי זה היה סתם בצחוק הבוצ'! ואני בעד בוצ'יות!!!!

joey22

New member
אחלה......

חחח...איך דברים מתגלגלים להם... אגב, באמת השלט שלך יפה.. וסורי שפניתי אליך כנקבה.... נראה לי בסוף נהיה החברים הכי טובים......חחח...( אני נסחפת...) יאללה רונה לשלטון. שיהיה לך שבוע טוב מותק.. :) אגב אני ממליצה על שיר מדהים (אומנם לא של רונה אבל שיר סוף). השיר הוא של שוטי הנבואה-קול גלגל..

abarak88

New member
אווווו

איזה יופי!!! אני ממש אוהב אנשים נחמדים
גמני אוהב את שוטי הנבואה במיוחד את השיר "קול גלגל" ו"נעימה".. שיהיה לך וכלום שבוע מקסים, מלא חוויות, אהבה, הצלחות ורונה קינן

למעלה