התנצלות

• פותח הנושא aiziq
  • פורסם בתאריך

aiziq

New member
התנצלות

בימים האחרונים אני נכנס לעיתים רחוקות לפורום ולצערי לא מצליח לייצר תגובות, למרות שהשירים טובים ויפים עד מאד- אפשר לקרוא לזה כבדות, או עייפות, או לקות מקרית בבלוטת החשק- בכל מקרה אני מתנצל על השתתפותי המועטה. מקווה לחזור לאיתני בקרוב. איציק.

קסנדרה*

New member
איציק קח לך את הזמן ../images/Emo98.gif

ואל תרגיש רע, הנה בא חג לבן, תנוח, תתמלא כוחות ותחזור במיטבך. חג שמח לך
קסנדרה

טוב איציק אין ברירה

אני אכנס במקומך. שיהיה לך חג גבינות שמח אני אישית אצפה לשובך. שלך טוב ע ופ.

פרח לא אוהבת (בעמדת מיעוט)../images/Emo39.gif

איציק, שאלות, תמיהות ומלים אישיות - אז אני מבינה שגם ההתנצלות הזו איננה אמיתית? כי הרי הופעת בשם אחר, לא? בקיצור, לטעמי - די. שכל אחד יהיה מי שהוא. זה לא נעים לחשוב - הנה מישהו חדש, נברך אותו, נקבל אותו, ואפילו נחשוב, בינינו לבין עצמנו - "יופי של כתיבה", "מעניין", ואז לגלות שזה עורבא פרח. אחד מתוכנו. בקיצור - לא אהבתי את הקטע. אני מקווה שמעתה והלאה תהיה פשוט איציק.

קסנדרה*

New member
פרח, אני במקרה זה מצטרפת לעמדת

המיעוט ולעמדתך. אני הגבתי, בטרם ידעתי. גם אני לא אוהבת את ה"קטע" הזה, בלשון המעטה, כבר שוחחנו על זה בעבר כשאחת הכותבות הקבועות, עשתה זאת, וגם אם הפעם זה נעשה בתום לב ולא בכדי לגרום נזק עקיף או "לגרוף" תגובות. קסנדרה

aiziq

New member
התנצלות על התנצלות?

פרח, כל מה שאמרת מקובל עליי וזו הסיבה מדוע חתכתי את המשחק הזה ביוזמתי מהר. האמת היא שההתנצלות כאן באה כן ממקום אמיתי, אלא שבאופן שאיני יכול להסביר ( אולי הפסיכולוגים ביננו ידעו להסביר טוב ממני ), ברגע שחשבתי להקים לחיים את אורייה פתאום כן מצאתי את הכוחות להשתלב, לכתוב ולהגיב- לא יודע, בכל מקרה כבר אמרתי כי איני מתכוון לחזור על זה והתנצלתי שם ואני מתנצל שוב כאן על מורת הרוח שנגרמה למי מכם. פרח כבוגרת סדנא לתיאטרון את ודאי מודעת לשחרור שיש בהעמדת הפנים, בלבישת דמות שהיא לא את- יש כאלה הפונים לשתיית אלכוהול ותולים בשיכרות את התנהגותם המשוחררת ויש כאלה שרק מחליפים ניק-ניים ומאפשרים לעצמם להיות מי שלא יהיו לעולם. ובאמת, היה בי הצורך לבחון כיצד השירים עוברים בפורום מבלי ששם הכותב הולך לפניהם ומהבחינה הזו יצאתי די מעודד מה"משחק" האגואיסטי שלי ואני חושב שגם את יכולה למצוא מעין נחמה או נקודת אור בענייין הזה כי מה שנכון לגבי קרוב לודאי נכון גם לגבייך. לסיכום, אני מקבל את הצעתך ("מעתה והלאה תהיה פשוט איציק"),עם הסתייגות אחת בלבד: אני אהיה איציק, אבל אל תשלי את עצמך שזה פשוט
איציק

חחחחחח איציק אתה מקסים מקסים

ואיזה חוש הומור הרגת אותי... כל כך מסכימה עם כל מה שהסברת מאותה נקודה בדיוק כתבתי אני אז... הצורך הזה בתגובות כנות מבלי דעות מוקדמות על הניק המוכר.... חג שמח איציק יקר הטוב שבך מדהים כל פעם מחדש סנדי

aiziq

New member
סנדרלין, תודה על המילים החמות ../images/Emo13.gif

אם אני לא טועה שבועות זה החג שלך, לא? ( את, שמלה לבנה, מאוורר בין הרגליים.....)

קסנדרה*

New member
איציק אחרי 3 שנות תיאטרון אין במשחק

ולבישת דמות כל השתחררות, נהפוך הוא, זה הלבשה של עוד דמות על הדמות הבסיסית הקיימת בך. זה הסבר ארוך ואין לי כרגע זמן להסביר לעומק. אבל אני באופן אישי לא כועסת אבל גם כמו פרח, לא רואה זאת בעין יפה. למרות ויש כמה שעשו זאת בעבר, זה לא הופך את זה למעשה נכון ולגטימי, מה עוד שכבר נוכחת שקיבלת תגובות כמו כל אחד אחר, הודעתך ננעצה, ואפילו אתה בעצמך ענית שאין שוני בהתייחסות ולמיטב זכרוני כך היה גם בשם הקודם שלך. לי באופן אישי יש איזה "אנטי" כי רק טרולים נוהגים כך ולא חברי פורום קבועים. אז הנה אני מוציאה לך כרטיס צהוב
אם בא לך לנוח מהפורום זה לגיטימי, אבל ההתחזות הזו מיותרת. ואל תנסה לאמץ חיזוקים, כי הם לא עוברים במרקם העדין של חברי הפורום שעוד נותרו. חג שמח קסנדרה

למעלה