התנתקות בין כפר רות ללפיד?

yarden90

New member
התנתקות בין כפר רות ללפיד?

היום להפתעתי ננעל השער אשר נמצא בסוף רחוב השקמה (מתחם הצופים), ומקשר בין לפיד לכפר רות. לא ברור לי למה השער ננעל במנעול ממש, אבל לא משנה מה היה זוהי טעות חמורה! תושבים רבים נוהגים לעבור בשער הזה מידי יום ביומו, גם מלפיד וגם מכפר רות. אני מכיר די הרבה כאלה. לחברים בין היישובים, לגני הילדים, לסיבוב הליכה או ריצה ועוד ועוד. אשמח לקבל תשובה מדוע השער נסגר? האם זה נעשה בהסכמת לפיד? תודה, ירדן.

אירילה

New member
יש להפנות את השאלה לליאור נח

האחראי על השער מבחינה בטחונית ,כנראה שישנה כאן סיבה בטחונית ,בכל אופן אבדוק את הנושא וכשתהיה תשובה, אשיב כאן.

אירילה

New member
סגירת הפשפש בין כפר רות ללפיד

נודע לי כי השער נסגר כנראה בגלל סנקציה שמפעיל הועד כנגד כפר רות ,זאת עקב תלונת כפר רות על הקמת מגרש המשחקים לילדים בכניסה ללפיד. זאת כמובן השערה בלבד ואין אימות שאכן זו הסיבה. ושוב אני קורא לועד הישוב ליטול חלק פעיל במתן תשובות בפורום למזדהים בשמם. גרשון

yarden90

New member
מאוד מוזר...

גם אם זאת הסיבה שרשמת, או כל סיבה אחרת, זאת טעות!! המעבר הזה באמת פעיל במשך היום. הרבה עוברים ולעומת המעבר שלנו עם כפר אורנים, לא עוברות מכוניות אלא רק תושבים שלא עושים רעש ולא מפריעים לאף אחד. שוב, אשמח גם להתיחחסות הוועד שאולי יודע סיבה מדוייקת ואת הפיתרון. כי לסגור שער פעיל זה לא פיתרון - זוהי סתם פגיעה בתושבים.

גם לי זה הפריע וביררתי בעצמי

אמרו לי שזה לא הועד שם את זה. גרשון אולי תבדוק ברצינות.

אירילה

New member
בדקתי בשיא הרצינות

לעניות דעתי יש לועד הישוב כן מושג על אודות סגירת הפשפש. לא ייתכן כי השער נסגר כך סתם ,אותו מקור שמן הסתם לא מעוניין להחשף נחשב בעייני כמקור מהימן מאוד. אני חוזר שוב כי אני מקווה שועד הישוב ישכיל להשתמש בשרותו של הפורום ככלי תקשורת. כמנהל הפורום יש לי התיסכול מכך שהוא לא מנוצל. בעבר אכן היו כאן השמצות ,התנגחויות מעלומי שם ,אולם פני הדברים השתנו והכל בשליטה ,לכן אני מוצא את הרגע המתאים בפניה לועד הישוב להשתמש בפורום ככלי תקשורת עם התושבים.

אירילה

New member
תגובת ועד לפיד כפי שנמסרה לי היא:

ועד לפיד לא יזם כל סגירה של השער בדרום מזרח הישוב המחבר את לפיד עם כפר רת ומכחיש את כל קשר למגרש בכניסה לישוב. עפ"י דברי הועד ייתכן כי הסגירה נעשתה בידי גורם פרטי ולכן ביום ראשון בבוקר ייבדק הדבר עם הגורמים האחראיים בשטח. עד כאן לגתובת הועד בנושא ( חבל רק שאני נאלץ להיות דוברו בפורום ולא נציג של הועד עונה בעצמו). ולשכנתנו בכפר האורנים גברת ה ד ס א ,מהצצה בפורום שלכם נראה כי יש לכם עניינים יותר בוערים שאינם מוסיפים כבוד לישובכם ,התעסקי נא בבעייתוכם כמו: גנבות מחצרות, אי התייחסות לשומרים שלכם...לא חסר. את הבעיות של לפיד יפתרו מנהיגי הישוב של לפיד ,אל נא תעמיסי על גבך בעיות לא לך והתרכזי בבעיות ישובך.

yarden90

New member
זה לא מישהו עצמאי

אני יודע אישית על מישהו מכפר רות, אשר דיבר עם השומר של כפר רות, והוא בעצמו (השומר) זה ששם את המנעול כפי שנתבקש ממנו ע"י מזכיר כפר רות. שוב, מוזר שכדי לפתור בעיות של גני ילדים בשטחי כפר רות ומגרש בשטחיהם, סוגרים את השער, שני היישובים מאותה מועצה, ולא ממועצות שונות, אז בשביל מה כל הסכסוך? בטוח שאפשר לפתור את זה בדרך טובה יותר.

amuta2

New member
המשך ישיר למריבה על המגרש בכניסה

חברי מכפר רות אישרו שאכן כפר רות סגרו את השער כדי להקשות על תושבי לפיד בשל פעולות וועד לפיד בנושא המגרש כדורגל שהתחילו להקים בכניסה. כמו כן קיים שם כעס רב - לטענתם וועד לפיד מטרפד את הכביש החדש לכפר האורנים שאמור לעבור דרכם ולהכניס לקופתם כסף רב. זה ממש הפתיע אותי כי פורסם אצלינו שסוסן וטימי לוקחים על עצמם לבצע את הכביש הזה כי כפר האורנים לא מתפקדים? גרשון איך יתכן שוועד לפיד לא יודע שהוא בעצמו מקים את המגרש אם זה פורסם בעיתון שלנו האחרון? אני תומך בגרשון שהגיע הזמן שהוועד יגיב פה באופן רשמי על שאלות. התירוצים הרגילים כבר לא מתקבלים לאור פעילותו המבורכת של גרשון למחיקת ההשמצות.

סמוך על טימי שיהיה כביש מחשמונאים

או ממודיעין עילית אם כפר רות לא רוצים כביש אצלהם. אני לא מבינה למה אתה אנטי אולי זה באמת בגלל שאתה לא מלפיד.

אירילה

New member
הודעה אחרונה בנושא זה

כל הודעה הבאה אשר תעסוק בכביש הגישה לפיד-כפר האורנים תשורשר מיידית לשרשור המכיל בין כה וכה כבר למעלה מ 250 הודעות.ומן הסתם תגרור אחריה הודעות נוספות בנושא אוטומטית ע"י המערכת.

לא מבין למה הם ממשיכים לעבור בלפיד

זה ממש אוזלת יד שישוב בישראל אין לו כביש גישה משלו וכדי להגיע הם צריכים לעבור בתוך ישוב אחר ןלפגוע בזכויות של תושבינו.בדרך אגב עמותה2 הוא מתחזה לא מהישוב.

ה ד ס א

New member
חן חן לך,איריליה,על יכולת ההכללה

המדהימה. לא אחטא ואבין מכך איך התקבלת להיות שוטר-ועכשיו אתה יכול להשתמש בסמכותך האדירה ולמחוק את תגובתי

הדסא לא להיות בבאסא

כל מה שתפגוש יראה לך את הדרך ובתנאי שלא יהיה בעצמו חצי עיוור. ד"ש ללארי.

kiyossi

New member
"לבנות קהילה" ../images/Emo63.gif

מתוך המאמר לבנות קהילה שבשער הפורום שלנו: "...המרכיב הרביעי הוא תקשורת פנימית יעילה. חברים בקהילה המתפקדת היטב, מתקשרים ביניהם בחופשיות. על הקהילה לזמן מפגשים בין חבריה, בתנאים נאותים, על מנת ללבן בעיות משותפות, תוך הקשבה ורצון כן לפתור אותן." מעבר לתקשורת הקיימת כיום (מקומונים, פליירים ועוד) קיים כאן בפורום הזה שענינו העקרי והיחידי הישוב לפיד ותושביו, "לוח מודעות" זמין ונגיש לכל עם אצבע נאמנה השומרת בקנאות על נקיון הפורום הזה. פורום זה הוקם אך ורק כדי לשרת את התושבים ונושאיו המה בעיות/תלונות/ומציאת פתרון מהיר ועניני למצוקותיהם של התושבים ורק חבל שמי מנציגיו של ועד הישוב אינו נותן מבט ותשובות כאן. למרות שמעולם לא הושבו פני ריקם בפנותי למזכירות היישוב או למי מחברי הועד כמו גם לטימי אני פונה מכאן לחברי הוועד שאני יודע כי קוראים את שורות אלה ואחרות להרים את הכפפה, למנות דובר רשמי{שלדעתי כבר מונה-(ג'קי?)} מטעמם ולא לחשוש לתת את תשובותיהם כאן כפי שינתנו לכל תושב באם יפנה למשרד הועד והכוונה בענינים שמענינים את כלל הציבור בלפיד. נ.ב.-בעניין השער-אם ועד הישוב לא סגר את השער, אפשר לשאול את ועד כפר רות (לא את השומר שאינו מקור ראשון) נ.ב.נ.-ממליץ לכולם שלא להסתמך על רס"ן שמועתי ולבדוק את עניין השער כמו גם את עניין מגרש הספורט לעומק ואולי גם אתם תשפשפו את אזניכם למשמע מסכת הייסורים שנחתה עלינו משכנינו מדרום. לילה טוב ושבת שלום יוסי

למעלה