התנתקות - לאו דווקא פוליטית

התנתקות - לאו דווקא פוליטית ../images/Emo10.gif

חשבתם פעם איזה קלים היו החיים, לו היינו לוחצים על כפתור "ההתנתקות" כמו במחשב, כדי להתנתק מהחיים כמו שהתנתקנו מהאינטרנט
לא להתנתק להרבה זמן, אלא לכמה שניות של חסד, כמה שניות של לקיחת הפסקה, כמה שניות לעצמנו. מה הייתם עושים למען עצמכם ב"התנתקות" שכזו

יש התנתקות כזו..

לי יש לפחות. כשאני פותחת ספר, נשאבת לתוך עלילה בעולם אחר. כשאני שמה אוזניות ומפעילה מקבץ שירים אהובים. אז אני עושה את ההתנתקות. ולכמה רגעים/שעות של חסד, אני איננה. וגם אם מצלצלים בטלפון, וגם אם דופקים בדלת, אני לא עונה. לא פותחת. אני לא בבית. אני בהתנתקות.
שאלה יפה

BellA עלמה

New member
אני

שאני שוחה בברכה אני עם עצמי והמיםלא שומעת אף אחד ולא רואה אף אחד פשוט ניקוי ראש (משתדלת לשחות כל יום) ולפעמים זה גם ספר -ביוחד מדע בידיוני שסוחף לעולמות אחרים. טאי צ'י גם וכו

לקשמי

New member
את שוחה עם אטמי אזניים?

כי אם כן, אז זאת בהחלט התנתקות.
(מניסיון)

אני בהתנתקות רוב ימי חיי

כל עוד אני חי ואני מתקדם לעבר המטרה הנשגבת שלי, אני מאושר ונהנה מכל רגע אם זה בהומור או כל אמצעי אחר של שמחה.

פעם רציתי שיהיה אפשר,

כמו בכפתורים של הפורום ללחוץ "חזרה להפרעות אכילה" "חזרה לחיים".... זה לא הולך עם כפתורים. כשהייתי קטנה יותר, הייתי מתנתקת בקלות מדהימה מהעולם. כשרק סגרתי את הדלת בחדר, ישר הייתי בעולם אחר לגמרי. כשאמא שלי הייתה שואלת אותי מה אני עושה שם כל כך הרבה שעות בלי לעשות כלום, הייתי אומרת לה שאני חושבת. אבל האמת היא שמה שעשיתי היה פשוט להתנתק. מהרעש של הבית, של החיים, מהאחים הקטנים, מהעזרה שצריך לעזור לבית כל הזמן, מהחברות שלא אהבתי... מתנתקת. חולמת. שוכחת. עוברת לקיום במקום ובזמן אחר, בדמות אחרת, בבגדים אחרים... היום אני צריכה יותר אנרגיות והשקעה כדי לעשות את זה. אבל לעיתים אני עושה. סוגרת דלת. לא שמה מוסיקה. עוצמת עיניים או בוהה, וחולמת חולמת חולמת. זו ההתנתקות הכי טובה שיכולה להיות לי מהעולם- פשוט לחלום בהקיץ, לדמיין כל מה שאני רוצה.

התנתקות שלי (ואגב, שלום. תגעגעתי)

פעם זה לא היה מבחירה. הייתי מנותקת לחלוטין מעצמי. ואז, כשהתחברתי, לא יכולתי להפסיק. שנתיים של נבירה ובחישה ובדיקה. אני מרגישה הרבה פעמים שההתנתקות הזו, של כמה שניות של חסד, באה לי ע"י להיות בהווה. בלי לחשוב על העבר והעתיד. ואז, החסד מגיע. אני עכשיו קצת בחופש מהפורומים (באתי לכאן ממש לקטנה) ומרגישה שיש התנתקות. שקט שכזה. נפגשת הרבה עם הדודים שלי שהגיעו לארץ, ופשוט פעילה - עושה דברים בזמן הווה וזהו. נטו כזה. וזה כ"כ קל. כ"כ נעים. כ"כ משחרר.

takala

New member
התנתקות מאהבה

אני התנתקתי מהאדם שאני הכי אוהבת ברגע הראשון לא חשבתי שזה יהיה זמני ובאמת אחרי תקופה לא קצרה של מחשבה והמון עצב החלטתי לנסות לעורר שוב את אהבה היום היא בשלבי התעוררות מאוד איטים ובטוחים אני מאוד שמחה על ההתנתקות הזו למרות כל הקושי שהיה לי ובאמת זו הייתה התקופה הכי עצובה וקשה בחיים שלי אני שמחה כי זה נתן לי זמן לחשוב על מה שהיה ועל מה שיהיה כי קודם הייתי צריכה לסדר דברים לעצמי בראש ורק אחר כך "לצאת איתם לעולם" רק טוב לכולם

למעלה