התנתקות מספקית תקשורת

התנתקות מספקית תקשורת

לפני כחודש ביקשתי להתנתק מספקית תקשורת לאחר שבמשך זמן רב חויבתי במחיר שגוי ביחס חמה שסוכם ותוך התעלמות של החברה מפקסים ששלחתי בנושא. את בקשת ההתנתקות שלחתי דרך אתר נתק ששלח לי עותק של הפקס שהתקבל בחברה.להפתעתי גיליתי שטרם נותרתי על ידי החברה ושנשלח אלי חיוב (שירד בכרטיס האשראי) על תקופה של שבועיים לאחר הניתוק (לפי מחזור החיוב הרגיל בחשבון).מה הצעדים שאני יכול לנקוט בנושא ? ומה הפיצוי שבית המשפט לתביעות קטנות נוהג לפסוק על הפרת תקנות החוק להתנתקות תוך שלושה ימים משליחת הודעה ?

הבולאי4

New member
אשית טלפן לחברת האשראי והודע להם שלא יורידו כסף

תוכל גם לאיים עליהם.
שנית הגש תביעה על 1500 ש'ח. כנגד התקשורת. תראה איך ירוצו אליך

קודם כל, אחלה ניק

מעלה זכרונות.
&nbsp
אפשר לתבוע עד 10,000 ש"ח לפי סעיף 31א לחוק הגנת הצרכן.
&nbsp
בפועל, בית משפט פוסק פיצויים שהם לרוב נמוכים יותר מהסכום המותר לו. מאז הם כבר הפסיקו לחייב? החזירו את מה שגבו בעודף?

לא החזירו את הסכום שנגבה ביתר במשך כ 10 חודשים

התעלמו לחלוטין מפקסים ששלחתי (לא בדיוק התעלמו... שלחו SMS שהפקס בטיפול אבל לא עשו איתו כלום)
לגבי המשך החיוב - גיליתי זאת רק לפני מספר ימים ולא יצא לי לדבר עם החברה על כך או לשלוח פקס
מקווה שמחר יהיה לי זמן לפנות אליהם שוב
&nbsp
האם בחברת תקשורת גדולה שמספקת שרותים בכל הארץ, ניתן לתבוע אותה בכל בית משפט לתביעות קטנות ? או רק בזה שקרוב למקום שבו ניתן השרות או למשרדי החברה הראשיים ?

מור893

New member
בנוגע לפיצוי ללא הוכחת נזק

פה צריך לעשות עבודת מחקר ולא להשאיר לרשם/שופט הרבה ברירות קודם כל מומלץ להדפיס את הכתבה הזאת .
http://www.themarker.com/advertising/1.557329 - ולצוטט ששתי חברות במשק נקנסו ב-200 אלף שקל בעבר עקב אי ניתוק צרכנים .
ופה יש פסק דין חד משמעי שפסק ללקוח 10 אלף שקל
http://www.bhol.co.il/article.aspx?id=11672&cat=3&scat=10.

איך מקובל לצטט פסקי דין קודמים ?

בכתב התביעה עצמו ?
האם רק להפנות אל פסקי דין רלוונטיים ? או לצרף העתק מלא שלהם ?
האם יש משמעות כלשהי לפסיקה קודמת של בית משפט אחר לתביעות קטנות במקרה דומה ?
והאם שופטים אוהבים שמצרפים לכתב התביעה פסקי דין אחרים מנושא זהה או שהם מתעצבנים מכך ?

מור893

New member
תגובה

לרשום את מספר התיק א נגד ב ולצטט את השורה התחתונה את החלטת השופט כולל הביקורת שלו
מומלץ כמובן למצוא ערכאות יותר גבוהות אבל אם אין עדיף משהו מאשר כלום .
עדיף לא להעמיס על כתב התביעה פרוטוקולים אלא תמצית הדברים כי בסוף השופט הוא סוג של פקיד וגם
הוא יכול ללכת לאיבוד .

למעלה