התססת קמח טף
שלום,
ניסיתי להתסיס קמח טף, כפי שקראתי באינטרנט: שמתי קמח ומים בקערה, וכיסיתי אותה עם מגבת נייר. אך לאחר כיממה וחצי, התחיל להיות מין משהו לבן על גבי העיסה (אולי איזה עובש?). האם מישהו התנסה בדבר כזה? אולי החיידקים הטובים לא יכולים להתפתח כי יש (?) כלור במי הברז? האם זה בטוח פשוט להסיר את השכבה הלבנה ולהמשיך בתהליך? האם התהליך יוקל אם אכניס לעיסה סטרטר sourdough?
תודה!
שלום,
ניסיתי להתסיס קמח טף, כפי שקראתי באינטרנט: שמתי קמח ומים בקערה, וכיסיתי אותה עם מגבת נייר. אך לאחר כיממה וחצי, התחיל להיות מין משהו לבן על גבי העיסה (אולי איזה עובש?). האם מישהו התנסה בדבר כזה? אולי החיידקים הטובים לא יכולים להתפתח כי יש (?) כלור במי הברז? האם זה בטוח פשוט להסיר את השכבה הלבנה ולהמשיך בתהליך? האם התהליך יוקל אם אכניס לעיסה סטרטר sourdough?
תודה!