התסרוקת של אגם בתוכנית...

Hellbeast666

New member
התסרוקת של אגם בתוכנית...

מישהו מוכן להגדיר מה זה הגוש שיער המכוער הזה ששמו לה?! אם כל הכבוד היא אישה מדהימה אבל השיער הזה פשוט מפגע לאנושות! מישהו עוד חושב כך?

אני אגיד לך מה- זה חביב אבל מה שעשו

לה זה פשוט "גיהצו" לה את השיער! הרסו לה אותו- זה הורס את השיער בצורה היסטריתתתת ואגב- היא באמת יפה אבל היא מדברת מוזר ויש לה משהו מוזר בפה
לא?! כמו שני קווים כאלה.. חחח זה קצת מעוות..

patito ƒeo

New member
בדיוק! ../images/Emo107.gif

<חח מה אני עושה פה, אני בכלל לא רואה אהבה מעבר לפינה..
> טוב, לדעתי גם במציאות היא לא משו

y a ® d e n a

New member
רותמממ../images/Emo70.gif לא שומעים ממך../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

את כבר לא בפורום המורדים

patito ƒeo

New member
לא רואה המורדים :> ../images/Emo107.gif

והייתי 'טרולית' לכמה ימים, אבל זו עבודה משעממת
ובקשר לאהבה מעבר לפינה - אני רואה את זה לפעמים.. אבל לא קבוע..

Maiush25

New member
שמעתי רותם../images/Emo35.gifאהלן זיו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בעעעעעעע............. אני מחורפנת

Maiush25

New member
למה להרוס את הפורום../images/Emo35.gifחחח...../images/Emo6.gif

בגלל שיש בו אנשים שרוטים שחפים מפשע

AgAm00sH

New member
../images/Emo46.gifאהמ!!!!!!!!!!!!!!!

זה נכון שמה שעשו לה בשיער משהו שהורס ת'שיער , אבל זה לא גוששיער מכוער פשוט זה כמו שעשו לה צמות בכל השיער ופירקו לה אותם... זה הכל...אני מודה שהשיער האמיתי שלה הרבה יותר יפה! ועוד משהו- היא מדברת יפה מאוד! יש לה קול מתוק שנעים לשמוע...היא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ל=א=א=א מדברת מוזר! ויש לה שפתיים יפות וחושניות ממש לא מעוותות עדינות ומתוקות כאלה ומי שאומר ההפך פשוט מ-ק-נ-א

AgAm00sH

New member
../images/Emo46.gifאהמ!!!!!!!!!!!!!!!!

זה נכון שמה שעשו לה בשיער משהו שהורס ת'שיער , אבל זה לא גוששיער מכוער פשוט זה כמו שעשו לה צמות בכל השיער ופירקו לה אותם... זה הכל...אני מודה שהשיער האמיתי שלה הרבה יותר יפה! ועוד משהו- היא מדברת יפה מאוד! יש לה קול מתוק שנעים לשמוע...היא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ל=א=א=א מדברת מוזר! ויש לה שפתיים יפות וחושניות ממש לא מעוותות עדינות ומתוקות כאלה ומי שאומר ההפך פשוט מ-ק-נ-א

AgAm00sH

New member
סוריי יש לי תקלה במחשב!

ו..תיראו בפרק עכשיו- השיער של אגם חלק ויפה :)

VooSa

New member
זה בכלל לא כזה נורא...../images/Emo41.gif

זה ממש נחמד (לשיער ארוך זה יפה לקצר ממש לא) וזה לא כזה הורס את השיער, לא יותר מפן בכל מקרה... ועושים את זה עם מכשיר מיוחד

תני לי לבשר לך שבוודאות זה הורס פי

3 את השיער. יש לי שיער ארוך חלק עד אחרי המותניים ורציתי לעשות כזה- ואמרו לי במספרה שזה פי 3 הורס את השיער מפן- ושממש לא כדאי לי לעשות את זה כי זה יהרוס לי את השיער.

faith2

New member
זה הורס...

כי בניגוד לפן, פה את נותנת לשיער ל"התבשל" משהו כמו 30 שניות ואז משחררת את המכשיר, לכל חתיכת שיער

למעלה