התסריט האולטימטיבי אז מה הסוף האולטימטיבי שלכם לפרק האחרון של היום? איך אתם הייתם סוגרים עונה?
T Tinkerblack New member 16/3/06 #1 התסריט האולטימטיבי אז מה הסוף האולטימטיבי שלכם לפרק האחרון של היום? איך אתם הייתם סוגרים עונה?
J j e n n y lopez New member 16/3/06 #2 לא ההיתי סוגרת../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif שימשךךךךךך שלא יגמר לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
לא ההיתי סוגרת../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif שימשךךךךךך שלא יגמר לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ב בַּמְבָּה יבשה New member 17/3/06 #3 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo203.gif אבל לכל דבר טוב יש סוף, אין מה לעשות. וגם.. לכל סיום יש התחלה חדשה?
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo203.gif אבל לכל דבר טוב יש סוף, אין מה לעשות. וגם.. לכל סיום יש התחלה חדשה?
ב בַּמְבָּה יבשה New member 17/3/06 #4 אממ אין לי מושג ../images/Emo203.gif אבל מה שבטוח לא בזה שסבא אליהו מת, זה עצוב מדי
ר רעותי המתוקה New member 17/3/06 #5 בעיקרון סוף מושלם... גם המוות של סבא אליהו לדעתי היה מאוד במקום... אמממ... פבלו ואריאלה... הייתי משנה להם קצת את הסוף.. הנשיקה הקטנה שהייתה ביניהם לא הספיקה בגרוש..
בעיקרון סוף מושלם... גם המוות של סבא אליהו לדעתי היה מאוד במקום... אמממ... פבלו ואריאלה... הייתי משנה להם קצת את הסוף.. הנשיקה הקטנה שהייתה ביניהם לא הספיקה בגרוש..