התעבות הקול?

mlordm

New member
התעבות הקול?

שלום אני בן 15 ועדיין לא התעבה לי הקול כלומר הקול שלי ממש כמו של ילד...אוי קצת יותר עבה אבל לא יותר מזה. לכל אחד שאני מכיר בגיל שלי ואפילו צעיר ממני כבר השתנה הקול ולי עדיין לא.. יש משהו שאפשר לעשות?

ספירקיXD

New member
אמ.. לא חושבת..

אבל לי יש ידיד טוב אחד, שהוא גם כן בן 15, ויש לו קול של ילד. ואני מתה על זה.

ספירקיXD

New member
לא כולן.

אבל אני, שוב- מתה על זה.
אני מתקשרת לאותו ידיד המון, כי אני פשוט אוהבת לשמוע את הקול שלו. (;

כן,זה נשמע סקסי../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

אבל אולי באיזשהו שלב זה יקרה... כל עוד אתה אחלה בנאדם,מה הבעיה?

איכס!!!../images/Emo42.gif

אני שונאת שהם עושים את זה!! הם נראים חשים וערסים ואייייכס!!! ללללללללאאאאאאאא!!! אל תעשה את זה לעצמך!! אחרת לא תוכל להיפטר מזה!!!

ספירקיXD

New member
....

כי ש ID0 אמר "מה את קשורה" ואז אמרת "מה זה מה את קשורה?......" אז superbobik אמר/ה "קצת הומור, קצת" כאילו שהוא לא אמר את זה ברצינות בהתלחלה אז שלא תיקחי הכל רציני. אז שאלתי למה רק קצת הומור, ולא הרבה.
גם זה היה בהומור :) הבנת?

ספירקיXD

New member
כנס.

שטריגר אמרה "תעוות לעצמך את הקול" ואז היא אמרה שאיכס שהם נשמעים כמו ערסים וכו'.. אני חושבת.. תגידו הפכתי למפרטת הראשית פה?
תשקיעו קצת מחשבה, ותבינו לבד.
לא שאכפת לי. גם ככה משעמם.

Molak

New member
זה יגיע.. גם אני מכירה כמה שעוד לא השתנה הקול

ויש גם כמה שהם בכיתה י' ועוד לא השתנה להם הקול.. ואני מכירה חלק שבכיתה ו' השתנה להם הקול.. זה משתנה מאחד לאחד, אבל בסוף זה יקרה

lD0

New member
לי הקול השתנה בגיל 13 0.0"

הוא עוד ישתנה, אל תדאג.

מלאכית65

New member
../images/Emo6.gif

זה חמוד [: יש לי ידיד שיש לו קול צרוד צייצני ואני מתתתתתתתתה על זה .... וחוץ מזה זה כולה קול ...

ט ר י ג ר

New member
אם היית יכולה..

הייתי רוצה שלכל הבנים יהיה קול של ילד קטן! באלך פשוט לחבק אותם! כי הם כאלה חמודים. אני וחברות שלי מתות על זה... אם חברים שלך יורדם עלייך, תגיד שבנות אוהבות את זה :]

למעלה