התעודה שלייייייייי

התעודה שלייייייייי../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

אההההההההה, היום קיבלנו תעודות לפי הכותרת אני מרוצה ++ קודם כל לפני הציונים אני רוצה להגיד שזה מתחלק לנו לא´-ב´-ג´-ד´ אתם יודעים וגם יש למטה ציון: שזה ציון במילים (טוב מאוד, טוב...) והערות שזה לפעמים כתבו. אז כל התעודה שלי א´ (שזה הכי טוב) ויש לי 2 מעולה להשאר טוב מאוד התהנגותי בכיתה:
אני החברה והסביבה(בלי ציון)- התנדבותך לפיעוליות בכיתה ראויה להערכה
דרכי עבודה ולמידה(בלי ציון)- הנך מגלה יחס רציתי ללמידה מקצועות:
לשון- טוב מאוד
טקסטים- מעולה- תלמידה מצטיינת, עובדת ברצינות ובשקדנות
ספרות- טוב מאוד
נושא(בלי ציון)- לשונך עשירה וכתיבתך עניינית
היסטוריה- טוב מאוד
מקרא- תנ"ך- טוב מאוד- השתתפותך בדיון תורמת למהלך השיעור
מדע וטכנולוגיה- מעולה (היחידה בכיתה נראה לי שקיבלה בזה מעולה)
חשבון והנדסה- טוב מאוד
אנגלית- טוב מאוד
חינוך גופני- טוב מאוד מגמות:
תאטרון(בלי ציון)- הנך משתתפת יפה בשיעורים, משקיעה בפיעוליות בכיתה ומקפידה על הכנת מטלות.
מחול(בלי ציון)- הנך תלמידה רצינית ואחראית משתתפת יפה בשיעורים ומגלה שליטה טובה מאוד בטכניקה מילים לסיום: ענבר, הנך תלמידה רצינית ואחראית ומגלה אכפתיות לסביבתך. הנך תלמידה מצטיינת והתנהגותך ראויה לשבח. אין לי ממוצע אבל התעודה שלי טובה, לא? נ.ב סליחה מראש אם ההודעה נשמעת סנובית ומתלהבת, פשוט אני מתרגשת

nadiwainer

New member
כל הכבוד!

מחר אני אסרוק את התעודה שלי וישים בפורום.
אחלה תעודה

nadiwainer

New member
../images/Emo88.gif והתעודה שלי...

~אנגלית, 90, אתה מגלה בקיאות בחומר הנלמד ומבין אותו היטב. ~מתמטיקה, 95, החריצות, הרצינות וההתמדה שלך ראויים להערכה. ~תנ"ך, 100, אתה מגלה עניין במקצוע, משתתף באופן פעיל ותורם לדיון בכיתה. ~ חנ"ג*, 85, אתה ממלא את כל הדרישות ומבצע אותן על הצד הטוב ביותר. ~היסטוריה, 90, השתתפותך בשיעורים תורמת לרמת הדיון בכיתה. ~מדעים, 95, אתה ממלא את כל הדרישות וממלא אותן על הצד הטוב ביותר ~גיאוגרפיה, 100, הישגייך ועבודתך, במקצוע ראויים לציון והערכה. ~מקצוע בחירה, 100, ניווט ספורטבי**, אתה משקיע הרבה במקצוע. ~ ערבית, 100, אתה מרבה לשאול ולהתעניין, וזוהי דרך מצויינת ללמוד ~ העדרויות: 6. ~ הערת מחנך/ת: עדיף שלא תדעו...רק זיבולי שכל... =-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= *= חנ"ג, חינוך גופני (יע'ני ספורט) **=ניווט ספורטיבי, "קח מפה, ולך תתמצא בשטח..." - סריקה תצורף בקרוב! -

ושלי ולא כתבתי הרבה כי המחשב היה בת

יקון. התנהגות:בדרך כלל התנהגותך טובה. יחס לזולת:הינך מגלה סבלנות וסובלנות לזולת. סדר והופעה: אתה מגיע עם כל הציוד הנדרש. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= תנ"ך: 97 אתה מגלה בקיאות בחומר הנלמד ותרם מידיעותיך לכיתה. מצויין הבעה: 98 פעילותך ותרומתך לשיעורים מעידה על מוטיבציה ועיניין. מצויין מתמטיקה: 96 הינך מגלה חשיבה עצמאית במהלך השיעורים. מצויין אנגלית: 97 השתתפותך פעילה ותורמת לדיונים בכיתה. מצויין מדעים: 94 משתתף בהתמדה בשיעור ומגלה התעניינות בו. ט.מ (טוב מאוד) היסטוריה : 97 עבודתך הטובה, ההשקעה וההתמדה, ניכרים בכל תחומי הלמידה. מצויין ספרות: 96 משתדל ועובד יפה בשיעורים. הינך מבצע משימות העשרה. מצויין ערבית: 99 הישגיך בלימודי ראויים לשבח. פעילותך ותרומתך לשיעורים מעידה על מוטיבציה ועיניין. מצויין אומנות(ציור): 100 בעל רעיוות מקוריים ויכולת ביצועית גבוהה- מגיע להישגים גבוהים מאוד. מצויין חנ"ג: 85 משתדל מאוד וממלא את המטלות בשיעור. כ.ט.מ (כמעט טוב מאוד) ממוצע: 95.9 מצויין (תעודת הצטיינות-לממוצע מעל 95) איחורים____0 חיסורים____2 הערות מהמורה: ישר כׁח על התמדתך והתייחסותך החיובית. בכל פעם שזקוקים למתנדבים אתה הראשון. כל הכבוד. משתתף במצויינות 2000* =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- *תכנית צמויינות במקצועות מדעים וחשבון כלל ארצית

nadiwainer

New member
גאון אתה! פשוט משלם! ../images/Emo4.gif

סתם.... כל הכבוד - יישר כח!
והנה התעודה שלי... אה, ד"א, למי שתהה, אצלנו בבי"ס הציונים זה בקפיצות של 5...

nadiwainer

New member
כן...../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif....לא הכל טוב בחיים....

עם חלק אני לא לומד... אבל האייקון "
" מכוון ל- Michal Bronfman, ותאמינו לי...היא גם נראית ככה...

nadiwainer

New member
ז"א../images/Emo117.gif

שאין 97, 68 וכיו"ב. יש 60,65,70,75,80,85,90,95,100- כשהכי נמוך זה 40. ולא התכוונתי ל"
" אלא למילה המודגשת...man...

האם זה פורום של גאונים?../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

האם כך??? סתם, סתם אני לא באמת מדברת ככה!!! חס וחסיסה!

למעלה