התעוררות - הזמנה לדיון

התעוררות - הזמנה לדיון

הייתי תלמיד חרוץ וראיתי גם את סרט הבונוס - התעוררות הסרט מרשים ומרגש מאד אלא שלא הבנתי בדיוק את ההקשר לקואצינג..... מי ראה הקשרים ורוצה לשתף?

התעוררות

כל אימת שאדם חושב על דברים שאינם נראים לאנשים , לפני התוצאות נחשב בעיניי המתבוננים כהפרעה בדרך החשיבה. הדרך של הרופא לראות את האפשרויות שלו באו כתוצאה מכך שלא עבד עם אנשים עד כה, וכתוצאה מכך שבא מעולם המחקר השינוי הזה הביא לו הפרעה בחשיבה לגבי אותם חולים, לעומת זאת אותם אנשים ללא אותה הפרעה ובקיבעון קבוע בנושא איפיון ורפואת החולה בא מתוך תבנית לימודית כזו ואחרת זה קשור כי כל הפרעה בחשיבה יכולה להוביל למקומות בלעדיים ןפריצות דרך כך זה קשור לאימון ולחיים בכלל, שמחתי לתת מעצמי. סרט שווה.

זה יפה אבל לא מופיע לי כקשור לאימון

מסכים ושותף לנקודות שראית בסרט ולחוויה שהסרט עורר גם בי..... ועדיין חסר לי ההקשר לאימון....אבל באמת לא ככ מהותי

התעוררות

מסתבר שחריצות אינה תמיד מספיקה. שים לב להקשרים הבאים: *אמונה ,נחישות ודבקות במטרה במסגרת החזון = מימוש היעד. *דמיון וחופש מחשבתי יוצרים נתיבים וקיצורי דרך למטרה. *הדרך להצלחה רצופה בעליות ובמורדות - אסור להרים ידיים. *אהבה=כוח עצום. *ובאשר לאימון - האם לדעתך הצוות הרפואי לא "זכה" לאימון.

האם כלמה שהוא נכון הופך פתאום לאמון

שאול, תודה על הנקודות שהעלאת הם נקודות מבט והבחנות שעולים גם בעיני מהסרט. וגם בעיני הסרט מרגש מאד..... אבל לגבי ה"זכייה" באימון אני רואה זאת אחרת. אנחנו הבחנו אמון כנצמא בתחום של תקשורת בין אנשים המחויבים לתוצאות. באימון מאמן עשוי להישתמש הרבה פעמים בהבחנות שהעלית וראית. אבל לדעתי נפסיד לחלוטין את העוצמה שבהבחנה אימון אם נשתמש בה לכל מה שנראה בעינניו יפה וטוב, ואפילו לכל מה שאמחנו עשויים להשתמש בו באימון. בהבחנה אימון שאני מכיר אין אימון אלא אם יש בחירה הדדית של מאמן במתאמן ויש מחויבות הדדית לתוצאות. לכן בשבילי מה שזכו בו רופאי המחלקה זה אולי הדגמה ביעילות של מספר הבחנות, אולי הם זכו בכמה תובנות חשובות אבל לא זכו באימון....(בשבילי באמון לא ניתן לזכות. ניתן לבקש אימון, ניתן להיות באימון....) לטענתי, ברגע שאקרא לכל לימוד, או קליטה של תובנות אימון אני מאבד את העוצמה של ההבחנה אימון.... אורי

למעלה