התעוררות קבועה ב 4 בבוקר-שאלה

שוש26

New member
התעוררות קבועה ב 4 בבוקר-שאלה

טוב אז זה הולך ככה - הבת שלי פשוט החליטה שכל בוקר (בוקר???) ב 4 היא מתעוררת בלי קשר לכמה היא אכלה ביום הקודם או מתי היתה השעת אכילה האחרונה שלה. באופןו קבוע, 4 בבוקר היא רוצה לאכול. לא עוזר לתת לה מוצץ לא עוזר כלום. היא בת חודש וקצת שוקלת 3 ק"ג ואוכלת בין 700 ל 800 CC ליום, שזה די הרבה, וההאכלות של 4 בבוקר זה פשוט סיוט - היא אוכלת במשך כחצי שעה, מתעוררת באטרף על האוכל ומרוב אטרף לא תופסת את הבקבוק אלא דוחפת אותו החוצה. לוקח לה כמה דקות להתאפס על עצמה ולתפוש את הבקבוק ולאכול. אוכלת בערך 120 CC (יותר נכון, שואבת בטירוף) ואני עושה לה הפסקות יזומות כל איזה 20-30 CC אחרת יש לה כאבי בטן ובכי שנמשך שעות. אחרי שגומרת את האוכל מתחילה פרשת הגזים והשיהוקים והפליטות והיא מאוד עירנית, לא אוכלת כזה מתוך נמנום אלא ערנית ממש וקשה מאוד להרדים אותה חזרה. כל פרשה כזו נמשת בין שעתיים לשלוש ואני ממש גמורה. האוכל האחרון שלה נניח ב 11 12 בלילה וגם כן זה פרשה של כמעט שעתיים עד שהיא נרגעת כך שאני ישנה בערך 3-4 שעות כל לילה במקרה הטוב. אני ממש לא מבינה את ההשקמה הקבועה הזו דווקא ב 4 בבוקר ולא ברור לי למה היא אוכלת כאלה כמויות מטורפות של אוכל. אחרי שהיא אוכלת היא רוצה עוד אוכל אני משתדלת לסתום אותה עם מוצץ כי נתתי לה פעם עוד אוכל אחרי הבקבוק והיא ממש התפוצצה, זה נגמר ממש רע, פליטות אין סופיות. יכול להיות שאין לה מנגנון של שובע? מה קורה כאן??? יש כאן מקום אולי לפסיכולוג ילדים (תנוקות) טוב? יש כזה דבר? (למשל כמו זאת שכתבה את הספר הלוחשת לתנוקות), מחכה לרעיונות ותשובות, עייפה נורא-נורא-נורא...

נורמאלי לחלוטין../images/Emo70.gif

יהב שלי בן 5 חודשים, שוקל 8 ק"ג, אוכל 240 מ"ל בכל ארוחה, ועדיין שעת ההשכמה שלו לארוחה הראשונה היא 4 לפנות בוקר, אז תינוקת בת חודש
התינוקת שלך נמצאת עדיין בשלב הצמיחה האדירה, ומאוד הגיוני שהיא תרצה לאכול והרבה. עצם זה שהיא ישנה מ-11 עד 4 זה יפה מאוד. יש לה מנגנון של שובע. עוד לא ראיתי תינוק שהאביס את עצמו למוות. היא רוצה עוד אוכל כי היא כנראה רעבה. אולי הבקבוק לא מתאים לה? עם איזה בקבוקים את משתמשת? באיזה פורמולה את משתמשת? אולי הפורמולה לא מתאימה לה וצריך לנסות להחליף? המוצץ לא יפתור את הבעיה, רק ייצור אצלה תסכול בתקופה שהיא שקועה בעיקר בהישרדות. אין מה לעשות, התקופה הראשונה עם תינוק היא קשה והעייפות היא בלתי נתפשת. אבל תרשי לי להרגיע אותך - זה רק הולך ומחמיר
את לא מניקה, אז תנצלי את היתרון הזה כדי לתת למישהו אחר אותה לכמה שעות וללכת לתפוס תנומה הגונה

שוש26

New member
הי , תודה-

בקבוק - B-Free , השתמשתי בבקבוקים של NUK אבל כשהיא אכלה ראיתי שמהאוכל נהיה מלא קצף כמו בבירה ועם ה B FREE זה לא קורה. אוכל - סימילק טופ פרי שהומלץ על ידי אחות טיפת חלב בגלל גזים , הוחלף אחרי שהשתמשנו ברמדיה וכנראה היא פתחה חוסר סבילות ללקטוז וגם היתה לה פריחה על כל הגוף שנעלמה איך שעברנו לסימילק. מה שמטריד זה שהיו לנו כבר לילות יפים ושקטים של שינה מ 12 נניח עד 6 בבוקר והיתה רגועה ונינוחה ועכשיו היא על הפנים לחלוטין. ואין משהוא אחר, אני סולו בעניין שלה, הורים גרים רחוק ממני מקסימום עשרה זה פעם בשבוע לכמה שעות, הורים שלו - לא בא בחשבון, והוא בעבודה מצאת החמה (ולפני) ועד צאת הנשמה (ואחרי) כך שהנ"ל בלתי רלוונטי לחלוטין 5 ימים בשבוע. הבעיה שאני נותנת לה אוכל אחרי הבקבוק של ה 120CC שהיא מחסלת זה שהיא נטרפת אח"כ מכאבי בטן , זה פשוט יותר מידי בשבילה ואז היא גם פולטת המון ובקצב עוד יותר מטורף מקצב הפליטות שלה שגם ככה הוא לא ממש נורמלי, מתי הם כבר ישנים לילות נורמלים??? לפי הספרים והאמהות זה קורה בגיל כמה חודשים, אז מה קורה עם זה?

כנראה שהילדים שלנו לא קראו את

הספרים הנכונים
אני כפי שכתבתי לך, עדיין מחכה שזה יקרה..... הלכת איתה לרופא ילדים? ילד לא סתם נודניק. תמיד יש סיבה, בייחוד בגיל צעיר כל-כך.

שוש26

New member
הלכתי איתה לרופא, הוא לא נראה לי

רציני ודי פסל את כל מה שאמרתי לו. אפילו אמרתי לו שהיא פעם אחת כל חצי שעה אכלה - פלטה במשך כמה שעות וזה היה יום נוראי או שיום אחר היא לא רצתה לאכול ואח"כ אכלה ואיזה 6-7 שעות באמצע היום היתה בלי אוכל וגם אמר שזה בסדר ואז הבנתי שיש לי עסק עם אחד שאין לו עניין לחקור דברים לעומק, אני לוקחת אותה לרופאת ילדים בתחילת שבוע הבא שהומלצה לי על ידי אחות טיפת חלב לראות מה לא בסדר אצלה כי ברור לי שמשהוא לא בסדר. למה לא סתם נודניק....ועוד איך...לפעמים יש לה כזה בכי של נודניק, במיוחד שבעלי בבית זה קורה, איתי היא פחות עושה קונצים. שום דבר לא מפריע לה, היא לא רעבה, אין לה כלום ויש לה כזה בכי של תשומי. הבעיה היא שזה קורה בעיקר בלילה וצריך לעשות לה "חינוך מחדש" של מה זה יום ומה זה לילה. הבעיה היא שבמשך כמה זמן הוא הרגיל אותה שהיא נרדמת לו על החזה ואז העביר אותה למיטה שלה. אמרתי לו אתה עושה שגיאה, עכשיו צריך להתמודד עם השגיאה הזו...

יקירתי יש לך בת בריאה!!!

כמו אצלנו הילדה קלאברית מגיל מוקדם בשעה 4 יאללה תזמינו DJ תדליקו ת'אורות תמזגו ת'משקאות (או תביאי ת'ציץ..) ויאללה מסיבה היא חוזרת לישון בסביבות שעה אחרי ואנחנו נשארים טרוטי עינים ועייפים....

ברוכה הבאה למועדון טרוטיי העיניים

בשבועיים האחרונים אביתר קם לאכול ב 02.30 ואז ב 04.00 לכמה דקות ואח"כ ב 05.00 לעוד איזו רבע שעה וב 06.00 הוא מתחיל את הבוקר (אחרי שהלך לישון ב 23.00). ע"פ רופא הילדים שלי רק בגיל חודשיים שלשה מנגנון וויסות האוכל מסתדר לתינוקות ורק אז הם מחליטים מתי מספיק(מסתדר בול על אביתר שעד גיל חודשיים אכל כמו שתינוק בן חצי שנה אוכל ולאחרונה האט משמעותית את הקצב). בד"כ בגילאים האלו אין לילה דומה לאחר ויכול להיות (מקווה בשבילכם) שזה יעבור כמו שבא.

רות1974

New member
ענו לך לעניין, ולי יש להוסיף משהו

טן. לפעמים כשהתינוקות סובלים מגזים וכאבי בטן נוראיים (קוליק), הם שותים חלב. השתיה הזאת היא לא בהכרח מרעב אלא מפאת הקוליק. ולכן מיד אח"כ יש סדרת פליטות. מה שצריך לעשות זה להרגיע את עוויתות המעי הללו ולא באמצעות פורמולה.

למעלה