התעוררות רוחנית בכנסיית עימנואל

הילמאר

New member
התעוררות רוחנית בכנסיית עימנואל

התכנסנו יחד לאירוע פתיחת שיעור התנ"ך ואסיפת תפילה ביום שלישי שיעור התנ"ך נועד להיות מורכב משלושה חלקים: 1. שירי הלל 2. פירוש הפסטור לפרק תהילים 3. תפילה: א-תפילה כללית, ב-תפילה מונחת ע"י יחידים, ג-תפילה של אחד עבור השני. שירי ההלל היו מוזרים לי ולרבים כי לא היו מסורתיים. בא אחיו של הפסטור- תומאס, ועשה הצחקות, והעביר נכון את השירים כדיבור של הקהילה, והם לא היו משא על הקהילה, והיא פללה דרכם בכל לב לאלוהים. אמרתי לעצמי זה לא שיעור תנ"ך רגיל, התכונן להפתעות! לפתע נשמע קול השמשת כשהיא משבחת ומהללת את האלוהים בתפילה. היא באה למזבח ועברה מאחוריי. זה היה כקול אחד מהנזירים מההיסטוריה הקדומה של הכנסייה. הרגשתי שחזרתי בזמן למאה ה5 או ה-6 ושהתחדשנו ברוח. עוד כמה הפתעות צפויות לי? השמשית בקשה ברוח קור"א י"ד 26-32 שאם למישהו יש מילה, יש חזון, יש תפילה, יקום נא ויתפלל בשביל העדה. קם חנוך ו-התפלל על עניין אישי לחלוטין שקרה לפני עשרות שנים, קמה ר. (המנהלת האדמיניסטרטיבית משגרירות המדינה אוהבת ישראל ההיא) והתפללה בדמעות שליש בשל טעות שעשתה. קמו כולם סבבו את ר. והפגיעו בעדה באהבה בדבקות ובמלאות הרוח. אחרי הזעזוע הזה בקשה השמשית שזוגות זוגות ישבו ויתפללו אחד עבור השני. הפסטור ישב לידי אבל היה חייב להתפלל עם החדשה, לכן התפללתי עם חנוך. פתאום התחיל חנוך להתפלל על נושא שרציתי שיתפללו עבורו, עבור נושא הירושה והפלייתי במשפחה ע"י אחת מאחיותיי. הוא אמר שגם הוא עבר אותו דבר ולא רוצה שאעבור זאת. התפלתי גם אני עבורו חזק. החוויה הזאת שנתה את גישתי כלפי הכנסייה. ויצרה אדם אוהב בעל תפילה ורציני בקהילה.

תודה לאל שחווית התעוררות רוחנית../images/Emo24.gif

בקהילתך. האדון פועל ברוחו בקרבנו. השבח לאל היושב במרומים. עליינו להתפלל לעוד התעוררויות שכאלה, כי יש יותר הרבה יותר מהפעולות הגבורה שהרוח רוצה לפעול בקרבנו, להראות ולתת לנו... בקהילה שלי, אנחנו מתפללים בשביל התעוררות מספר חודשים, וניצנים נראים בארץ.. יבורך השם הקדוש של ישוע המשיח לעולם ועד. אמן!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן האדון רוצה שנתעורר ואוהב את תפילותינו

לצורך זה
אנו מתפללים להתעוררות בחיפה מזה חודשים רבים.. אני חושבת שמי שעוקב אחרי הקהילות והכניסיות בעיר..ירגיש שיש סימני התעוררות.. אנו מתפללים הרבה להחזרת מה ששייך למלכות.. לישועת נפשות מסביב.. ולטבילת רוח הקודש על חברי הכניסייה למרות שבעקרון הקהילה שלי היא בפטיסטית..ולא תמצא קהילה בפטיסטית טיפוסית שמאמינה בטבילת רוח הקודש..לצערי הרב כמובן... אבל אני בטוחה שישוע שומע כל תפילה והוא רוצה לשנות את הכל... כי הכל לתהילתו..ותהילתו בלבד-אמן

היום התבשרתי שיש תפילה

להתעוררות במקומות נוספים בארץ, כמו אשדוד. השבח לאל, שהוא שם בלבבות של האנשים את הכמיהה, את הרעב והצמא אליו ולצדקתו.

הילמאר

New member
איזה יופי!

הייתי מזכיר ואח"כ סדרן ראשי בקהילה הבפטיסטית בפ"ת. אני כל כך אוהב את האחים והאחיות שם. (עברתי קהילה בגלל המשבר שקרה לי עם מות אבי מסרטן).

הילמאר

New member
הסבר

אתה צריך לקרוא בכתבי הקודש במעשי השליחים פרקים ב'-ה' במיוחד, ובעזרא ונחמיה לרקע.

lion 7

New member
בערבית נקרא איתיעאשייה

אינתיעאשייה , إنتعاشية intea‎'sheieh‏ إنتعاش מלה המתארת רענון , אומרים משקה מרענן مشروب منعش לרוב משקה מוגז , אז כנסים כאלה לרוב אני מבחין שהם קורים בקיץ או במהלך ביקור מטיף מפורסם (גם מהארץ) אבל אישית העדפתי בעבר מטיפים מארה"ב (תמיד יש להם פן אחר לפירושים והפשטנות בפירוש) או ממצרים (כמה האמונה חזקה שם ,ואין השואה בין הכנסיה המקומית לכנסית מצרים).. וכמובן שיש תמיד את התוצר המקומי היפה המתאים לסיטואציה או הלך הרוח המקומי ..

למעלה