התעוררתי הבוקר בלי חשק לכלום

mimi131

New member
התעוררתי הבוקר בלי חשק לכלום

נראה לי שהתרוקנתי. אין לי חשק לכלום ואפילו אין בי האנרגיה להתחיל את היום מה לעשות?

../images/Emo24.gif

אני מכירה את זה. זה קורה (נראה לי לכולנו). אנחנו לא רובוטים שכל בוקר יכולים לקום ויאללה - הכל דופק. אם את יכולה לעשות לך יום (או חצי יום) מנוחה ופינוק - אני בטוחה שרמת האנרגיות תחזור. ושאלה - את חושבת שזה סתם עייפות וחוסר אנרגיה, או פחד ממשהו שאת צריכה לעשות השבוע?

רותיקה

New member
רוצה ../images/Emo91.gif?

שעליי עובדת בכל אופן- ומטעינה אותי מחדש.. דברי עם האדם שאת ממש ממש ממש אוהבת- אבל ממש- זה יעשה לך טוב. אותי אישית זה ממלא אנרגיות ונותן לי כח- ומאין "פוש" כזה להתחיל לעשות דברים...

mimi131

New member
אתן חמודות ואני אוהבת אתכן../images/Emo23.gif

נסיתי כעצתכן והמצב אולי טיפה השתפר. עכשיו סתם עומד לי מן גוש בכי בגרון - ככה לא לבלוע ולא להקיא. ולשאלתך להבה ירוקה: באמת השבוע אני צריכה להעמיד במבחן איזה שהוא פרוייקט שהסתיים. האם הצליח או לא? ימים יגידו. דחיתי וקיויתי שהזמן הזה לא יגיע כמה חודשים. ועכשיו זה פה על יד הבית ואי אפשר להתלבט יותר. חוץ מזה החג בפתח והשנה הוא ממש ארוך. החג הזה מזכיר לי תמיד את הוריי שכבר אינם. ואולי גם זה חלק מכל הנחס שממלא אותי. בכל אופן תשובותיכן היו מעודדות ומשמחות בנוכחותן. המון תודה לכן.

למעלה