התעוררתי מוקדם , כרגיל

אהובה.א

New member
התעוררתי מוקדם , כרגיל

בכל בוקר אני מתחילה את עבודתי בשעה 6:20. יש לי 10 דק' להיכנס למחשב ולברך את כולנו באחלה בוקר שבעולם. מחר בבוקר מגיעה אליי "הבקורת" בדמות חמותי שמגיעה מארה"ב לביקור של שבועיים. למעשה , היא באה לפה לשמור על הבנים שסטיב ואני ניסע לטורקיה לסוף שבוע. נכון שיש לי/לנו חמות/סבתא מדליקה? זאת הפעם השניה שהיא עושה את זה.. והבית על ארגזים כי אנחנו משפצים את המרפסת וכל הבלאגן שבמרפסת (שאגב , בגללו אני מסדרת עוד חדרון קטן. שלא יראו את הבלאגן) עבר לתוך הבית.. וגם בחוץ בדשא... נקווה שלא יירד גשם השבוע (ממתי אני מאחלת דבר כזה? חקלאים אנחנו..) אחלה בוקר שבעולם

../images/Emo42.gifבוקר טוב אני ב../images/Emo82.gifששששששששש

אל תפריעו מנקה סוף סוף
מחר שוב מרתון של טירוף , במשרד מ-7 בבוקר עד 7 בערב לפחות. אז מנסה להנות מהיום המלא
הזה ולנקות את כל ה
2 קומות + חצר וזו כנראה הסיבה לכך שאבקר אתכם מעט היום, אבל בטוח אבקר יום נעים ישראל ופורים שמח לחוגגים היום הירושלמים

אהובה.א

New member
חומד , שמעת על ההמצאה החדשה?

יש עוזרת. מוציאים קצת כסף מתחת לבלטות והופ - הבית נקי כל הזמן. אז היא עכשיו אצלי וכל הסלון מורם ותיכף הכל נקי. אאאאחחחחחחחח נהדר הדבר הזה. שאת חוזרת מהעבודה והבית נקי. בהתחלה , לבעלי היה מאוד קשה עם זה.כשציינתי לו עובדה "מחר מגיעה עוזרת לנקות ת'בית" אמר לי "מה קרה? יש לך כסף מיותר?". אז שאלתי אותו "אתה מוכן לנקות? אני לא היחידה שגרה בבית הזה". אז אמר לי "כל יום תעשי חדר אחר". אז עניתי לו "אולי תנקה אתה כל יום חדר אחר? למה רק אני?" אני עובדת אותם שעות כמוהו , אולי אפילו יותר. אין שום סיבה שרק אני אנקה. זה לא רק הבית שלי. ומאז שיש עוזרת גם הוא וגם הבנים משתדלים לשמור על הנקיון כי הם יודעים שזה במקום משחק מחשב שהם ירצו לקנות (אני בטח לא אוותר על נעל או בגד...)

מ צ ד ה

New member
חחח... אצלנו, מנקים ביחד. מצד שני

ה
שלנו פיצי ודורש מעט ניקיון. לפעמים אני מגלה שלנקות אותו לבד, בלעדיו לוקח לי פחות זמן מאשר יחד... זה קורה כשאני עצבנית ואז אני מנקה לבד (והוא לא בבית) שמה לי גלגל"צ בטל' ונהנית!

למעלה