התעוררתי עכשיו מהחלום הכי טוב

התעוררתי עכשיו מהחלום הכי טוב

שהיה לי על לוסי אי פעם. הייתי בניו-זילנד, באיזשהו מלון, ונשארו לי 2-3 ימים לפני שהייתי צריכה לחזור הביתה. ההורים שלי משום מה היו שם קודם וטסו לפני. בכל אופן לא זוכרת איך בדיוק, אבל יצא שהתחלתי להסתובב עם לוסי ורנה. ויצא שראיתי את הפרק האחרון של הסדרה לפני כל העולם (אוקיי, אני יודעת שכבר הקרינו אותו בארה"ב, אבל זה חלום) ואז הוא היה אמור להיות משודר בניו-זילנד, ולוסי הסתקרנה איך אנשים יגיבו. והאדסון גם היתה שם, אבל היא לא אהבה אותי בכלל, היא כל הזמן ניסתה להיפטר ממני. בכל אופן, החלק הזה היה די ארוך ומאד כיף. לוסי היתה קצת מאוכזבת מזה שאנשים לא הגיבו קצת יותר לפרק האחרון (לא כל כך לתוכן, יותר לזה שזה הפרק האחרון), אז עשינו מסיבה קטנה פרטית. לוסי היתה די שובבה כזאת, ורנה מאד שקטה ואדיבה. בכל זאת אחרי זה יצאנו להשתולל קצת במועדונים. אחרי זה טסתי במטוס מאיפה שהייתי לאוקלנד, ומשום מה ביקרתי את ההורים של לוסי, ולאבא שלה (שלא נראה כמו אבא שלה, בניגוד לאמא שלה שנראתה בדיוק כמו ב-E!) היה במטבח מין פסיפס כזה שכתוב בעברית וקראתי מה כתוב שם וזה מאד מצא חן בעיניו (הוא גם ידע מה כתוב שם. הוא היה מאד משכיל.) ולוסי באה והלכנו למוזיאון עם כל מיני מפות עתיקות. אחרי זה אמא שלה הראתה לי אלבומים, והיו שם תמונות של דייזי וג´וליוס. והיינו באיזושהי מסיבה בחוץ שהיתה נורא שונה באופי ממסיבות שאני מכירה בארץ. ואמא של לוסי שאלה אותי מה ההורים שלי עושים (ד"א החלום היה כולו באנגלית) ואמרתי לה ואז היא שאלה אותי מה היה ה-defining moment של ההורים שלי, וזו היתה שאלה שהיה לי קצת קשה לענות. עם אמא שלי זה היה יותר קל. סיפרתי לה שיום אחד, קצת אחרי שסבא שלי נפטר, באנו לבית של סבתא שלי וחגגנו כי היא קיבלה עבודה חדשה (האמת, זה מאד לא מדויק, אבל יש בזה גרעין של אמת. אני חושבת שלפחות אחד מה-defining moments של אמא שלי קשור לקבלת עבודה), אבל בקשר לאבא שלי זה היה מסובך, כי יש לו חיים די צנועים כאלה וניסיתי לומר לה את זה. בכל אופן הייתי צריכה ללכת, ונורא רציתי את הכתובת של לוסי, אבל היא לא היתה שם ותיארתי לעצמי שכמה שהיא חיבבה אותי היא לא תתן לי אותה, מחשש פן אעביר הלאה, אבל היא כן השאירה בשבילי קלטת ששומעים אותה שרה איזה שיר שכנראה היה לו קשר לשאר החלום, וזה היה העותק היחידי שלה שרה את השיר (אולי היא השאירה אצלה עותק). וזה היה כזה לא עותק של אולפן, אלא מין עותק פיראטי ביתי כזה והיא אמרה/כתבה (לא זוכרת איך גיליתי) שהיא מתכוונת לפנות לסוכן שלה ולהקליט את השיר הזה כמו שצריך באולפן. וזהו בערך. לא מדהים :) עשה לי את החג. שיהיה לכולכם חג שמח.

*neta*

New member
וואו איזה חלום..... ../images/Emo12.gif

אוקי אני כבר וויתרתי על הרעיון של לנסות לחלום.....אבל איך את זוכרת את כל זה? אחרי שאני חולמת, אני קמה וזוכרת קטעים מסויימים... וחג שמח גם....

אני פשוט זוכרת

אפילו שהתעוררתי ביקיצה טבעית (5 דקות לפני השעון ו-7 דקות לפני הטלפון).

shiri_b

New member
חג שמח!!

איזה חלום מגניב! הלוואי עלי חלומות כאלה....

ally15

New member
איזה חלום כייפי! גם לי היה חלום

זינאי הלילה...
חלמתי שדפי באה אליי, ואנחנו נוסעות לדיזינגוף סנטר עם חברות שלי, ושם יש מועדון מעריצים של זינה, ואפשר לקנות שם קלטות וידאו של הסדרה ב-50 ש"ח לכל קלטת...אז נשארנו שם כל הלילה כי היה תור ענקי...וקנינו הכל! כולל העונה השישית...כשהתעוררתי וגיליתי שזה חלום, נורא נורא התבאסתי...
ואחרי זה חלמתי שכל הזינאים שקיימים בישראל עושים שחזור מלחמה או משהו כזה...עם נשק, שריון והכל....איפשהו בניו זילנד... אביב

Dafi the Mighty

New member
אז אני היחידה שחלמה הלילה שהמורה

שלי להיסטוריה נמצא ברשימה שלי באיי סי קיו? הממ, אני משערת שכן. זה היה חלום מאד מוזר. ואני מדגישה, חלום מאד מוזר. תפסיקי לחלום עליי, אביב!
מה שכן, חלמתי פעם שיש לי במחסן את כל (אני באמת מתכוונת לכל) האביזרים והתפאורה בזינה. כל החרבות, כל הסכינים, כל הכיסאות, כל הספות (אני זוכרת שהיה כיסא של ארס, אני זוכרת)... הייתי מאד מאושרת. נראה לי שבאו אליי כמה חברים, והתחלנו ללכת מכות עם החרבות וזה, היה מאד כיף. אבל באמת, אתמול או שלשום חלמתי שיש איזה אי באמצע הים (הממ...) ולא רחוק משם יש אדמה, ארץ, קרקע, יער. יש המון המון אנשים שעוברים מהאי אל היער הזה, דרך הים. הולכים לים במעין פניקה. האי, קיים במשך כמה שניות, ואח"כ נעלם למשך איזה שנייה וחוזר להופיע. אני הייתי אז זינה (כמובן) והתחלתי לחפש שם את גבריאל. קראתי לה, חיפשתי בין כל האנשים, אבל לא מצאתי אותה. ראיתי אחת שהייתה נורא דומה לה, לבשה מעיל כתום ומוזר. אז תפסתי אותה בכתפיים וככה אמרתי בהקלה, "גבריאל." אבל זאת לא הייתה היא, והאישה נורא נבהלה. ואז, פתאום, מצאתי את עצמי עוקבת אחרי ג´יילס (מבאפי) והתברר אח"כ שזה ארס. נראה לי שכל מה שלבשתי היה כמה עיתונים, כי הוא הביא לי ללבוש שמלה אדומה. דיברנו על משהו, לא ברור לי על מה, ואז הלכתי. אני יודעת שהוא שם בכיסים שלו טושים קטנים כאלה... זה היה חלום מאד מוזר.

THANATOS

New member
נו טוב...

מעולם לא היה לי כזה חלם על לוסי, אבל קיים דבר אחד משותף: גם בחלומות שלי לוסי הייתה שובבה...
.... VERY NAUGHTY
(_______MORT

למעלה