התעוררתי עם פרפרים בבטן

התעוררתי עם פרפרים בבטן

נעמה שלי בת שנה היום ואני לא מאמינה, איך זה בשקט פתאום כבר חלפה לה שנה. לפני שנה רק יצאת מהרחם ונולדת קטנה, שברירית ורכה, ועכשיו את לבד כבר הולכת והפה מקשקש ולא נסגר לדקה. הכל את יודעת, הכל מבינה תמיד את שמחה, חייכנית וקורנת זה לא ייאמן איך ילדה כה קטנה, כל כך הרבה אושר נותנת ילדה שלי יקרה, אהובה מוכיחה בכל יום בחיוכך המקסים שאסור אף פעם לאבד תקווה כי בעולם שלנו יש עוד ניסים. אמא אוהבת אותך כל כך

נסיכה שלנו

(כן, אני מרשה לעצמי "לקחת אחוזים"...) ילדה מתוקה ומלאת אור שתמשיכי להיות שמחה ולהאיר על כל מי שרואה אותך.

וואו איזו התרגשות. עברה שנה../images/Emo35.gif../images/Emo49.gifלנעמונת

אני מסתכלת בתמונות ולא מאמינה שעברה שנה מהיום המאושר והמוזר משהו ההוא שבו נולדה נעמונת המופלאה. כל כך קשה לי לחבר את היפיפיה מהתמונות עם התינוקת הקטנטנה ששמתי עלייך באותו בוקר. שנה עברה, שנה מדהימה בקסמה ולא קלה בכלל. חברה אהובה שלי. מאחלת לך שמהשנה הראשונה של נעמה תקחי רק את האושר הצרוף לשנה הבאה ולבאות שיבואו אחריה. מאחלת לנעמה המקסימה שתמשיך להיות מאושרת ומיוחדת ולהקסים את כל רואיה. אוהבת את שלושתיכן.

Big Mama 1

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב לנעמונת../images/Emo23.gif

איזה כייף לפתוח ככה את הבוקר...........
מזל טוב לנעמה, ילדונת מקסימה, ומזל טוב גם לאמא על שנת הורות לשתיים כל כך מענגת

1ויוי

New member
מזל טוב נעמונת ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

בריאות , אושר נחת .

מזל טוב ילדה מתוקה!!!!

ומזל טוב לאמא שלה, שרואים כמה היא מתרגשת וכמה היא מאושרת מהפלא ששמה נעמה, שכמו שאומרים - היה שווה לחכות!!!! כתבת כל כך יפה ומרגש
!!!!!

מזל טוב לאמא של נעמה ../images/Emo24.gif

וגם לנעמה
יומולדת שנה הוא היומולדת הכי מרגש, עמוס זכרונות ומפוצץ את הלב. מאחלת לנעמה חיים מאושרים וטובים, הרבה בריאות והרבה הזדמנויות ללמוד ולהתפתח. ולאמא של נעמה האני מאחלת את כל הטוב שיש לעולם הזה להציע, את הכח שלך כבר הוכחת, עכשיו תורו של היקום להראות לך במה הוא יכול לעשות לך טוב

וואו! איזו ילדונת מקסימה!

דובה, היא כל כך את!! אני המומה. שיהיה לכם מזל טוב, אושר בלי סוף וחוויות נפלאות.

anguly

New member
מזל טוב לנעמונת../images/Emo65.gif

המקסימונת! כמה שהיא דומה לענת
התרגשתי יקירתי לראות את הפלא הזה פלא ענוג ומקסים ושובב מאחלת לכן אושר בריאות אהבה ושמחה אוהבת ומתגעגעת מאד אנג'י

נטעטע

New member
יוווווווווווו, עשית לי את הבוקר

(וזה לא קל בימים אלה). איזו נעמוני מדהימה, איפה התינוקת שצרחה לי באוטו כל הדרך מירושלים? מזל טוב ילדה מקסימה, שימרי על אמא שלך האמיצה, שבכל מילה שלה שומעים כמה היא אוהבת אותך. שלושתיכן ביחד מהוות כוח נשי מעצים, ואני בטוחה שמשפחתכן עוד תגיע רחוק.

אפרסקה

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב נעמה מקסימה!!

את ילדה כל כך יפה וחמודה והנה את כבר בת שנה. מזל טוב ליום ההולדת!! (שחל יום לפני היומולדת שלנו...) תמשיכי להיות בריאה, מאושרת ושמחה. אמא דובה - ברכות לשנה של הורות לשתיים. נעמה מקסימה, ממש מתנה. בתמונה השניה היא מאוד מזכירה את ענת - נכון?

יופיופ6

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gifיום הולדת שמח!../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב לאמא ולילדה שחוגגת היום שנה. דובה- רגשת מאוד עם הברכה. מאחלת לך עוד הרבה הרבה אושר, שמחה ונחת מנעמה המתוקה.

נועם@בת

New member
מזל טוב לכן ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

היא כל כך דומה לכן, לך ולענת
. יומולדת שמח נעמה קטנה, יומולדת שמח אמא מאושרת (לא הגיע הזמן לעשות רטרו לניק הזה?) שנה מלאה לנס הולדתה, שנה שבה בכל יום הנס מתחדש. שיהיו לכן עוד הרבה הרבה שנים נסיות שכאלה, עם אושר אהבה והמון בריאות.
בתיה

doe2

New member
מזל טוב לנעמולה ולאמא שלה

מאחלת לכן (וכמובן גם לאחות הגדולה) את כל הטוב שבעולם.... זוכרת את הקטנה כשעוד הייתה באמת קטנה, בעלת עיניים ממיסות.... שולחת לכן מיליוני
וגם
~דואי שמחכה לעידכונים....~

למעלה