התעוררתי

Jazz7

New member
התעוררתי

שלום, אחרי שנים של עבודה ובניית משפחה ובית הוצאתי את עצמי בכוונה ממעגל העבודה הקודם ואני יודעת היום (גיל 40, השכלה תיכונית בלבד, 12 שנים) שאני חייבת ללמוד גם מקצוע חדש וגם לנסות להגיע לתואר. אין לי מושג ולא חצי מושג מה עלי לעשות בכדי לברר איזה תחום מתאים לי והאם אפשר ללמוד את מה שיתאים לי במסגרת לימודי ערב (בכל זאת, אמצע החיים). אשמח אם תוכלו לייעץ לי לאן לפנות באזור הצפון (הרחוק). תודה

בחירת כיוון

הי, את מעוניינת לברר עם עצמך שאלות בנושא הקריירה- מה מתאים לי ללמוד? איפה ניתן ללמוד לימודי ערב ועוד.. אם את מעוניינת בהכוונה- ישנה אפשרות לפנות למכוני ייעוץ קריירה שאני משוכנעת שנמצאים גם בצפון הארץ. במכונים אלה נערך אבחון של אישיותך, כישורייך, נטיות ליבך והיועץ משקף לך איך הוא רואה את הדברים ובודק ביחד איתך איך להתקדם הלאה ולבנות תכנית פעולה. קיים מסלול נוסף שהוא אימון אישי. אימון הוא תהליך שונה במהותו בכך שהנחת היסוד של אימון הוא שיש בידך את כל שנדרש כדי להגיע לתשובות. המאמן שואל שאלות ומייסע לך למצוא את התשובות בתוכך. המאמן לא מייעץ לך אלא מלווה אותך עד להשגת המטרה, יד ביד תוך העצמה וחיבור לכוחות שלך. אם את מעוניינת באימון את מוזמנת לפנות לפורטל המאמנים הישראלי, שם תוכלי למצוא מאמנים שגרים קרוב לאזור מגורייך. בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

למעלה