התעורר בי חשק לתרנגולת מעיסת נייר

goldi san

New member
התעורר בי חשק לתרנגולת מעיסת נייר

אך אבוי! נזכרתי שלפני זמן לא רב השלכתי לזבל את דבק הטפטים שתמיד השתמשתי בו להכנת עיסת נייר (ידעתי שאני אצטער על זה). אני לא חושבת שאני אוכל לקנות חדש בסוף השבוע, ואני רוצה תרנגולת! עכשיו! האם מישהו מכיר מתכון לדבק תוצרת בית? אני זוכרת שאפשר לעשות סוג של דבק ע"י בישול קמח או משהו מהמשפחה של הקמח.

אורלי99

New member
תכיני ככה

אני מצטטת מהמאמר ששבלולית כתבה על הכנת מסגרת מרצועות נייר "מערבבים כוס קמח וקצת מים לתערובת דלילה (דלילות כמו של יוגורט). ומוסיפים כוס דבק פלסטי, מערבבים שוב". זהו הדבק מוכן לא צריך לבשל אותו. בהצלחה קוקו-ריקו ותראי לנו מה יצא מהחשק...

av_i_va

New member
ציור של RASCHE

אילו אני - נזכרתי בתרנגולת חביבה...

גלי!

New member
מהנסיון שלי עדיף רק דבק טפטים..

תתאפקי עד יום ראשון ואז תקני!

goldi san

New member
החלטתי לסמוך על תחושת הבטן שלי

שהייתה כדלקמן: אם אני אבשל עמילן יצא לי דבק. אכן יצא דבק לא רע, כרגע התרנגולת מתייבשת לה. לצערי לא אוכל להראות אותה כשאסיים, אני מחוסרת כל אמצעים לצילום דיגטלי או אפילו סריקה. אני דווקא לא כך כך אוהבת דבק טפטים, תמיד נוצרים לי כדורים קטנים שלא נמסים וכשהם מתייבשים הם יוצרים חללים בעיסה (כשאני עושה עיסה משוכללת כזאת עם מעבד מזון ולא שכבות כמו שעשיתי בתרנגולת שלי).

etilly

New member
וממה עשית את הדגם??

על מה הדבקת את שכבות הנייר? בלון? פלסטלינה? על מה??? בינתיים אני בשלב ללמוד איך עושים קערות, אבל אני רוצה כבר לעשות חיות למיניהם ולהתחיל להפציץ את הבית עם הגן חיות שלי!

למעלה