התעורתי בלילה מתוך ידיעה

mikilk

Active member
התעורתי בלילה מתוך ידיעה

שאסון גדול עומד להתרחש. זה לא ממש היה חלום, התחושה היתה מאוד מאוד מאוד מציאותית לא זוכרת פרטים רק זוכרת שההכרה שלי הסכימה שאכן - משהו גדול מאוד יקרה (ואם אינני טועה ברמה הלאומית לא האישית) אני סתובבת הבוקר עם התחושה - ברמה של ידיעה. לא ברור לי מה לא ברור לי למה מה דעתכם?

מיקי../images/Emo24.gifחולמת החלומות../images/Emo99.gif

ראשית חלום טוב חלום שלום לחלומות כאלו, כדאי לעשות הטבת חלום... לא משנה אם ברמה האישית או הלאומית... ברמה הלאומית יש אסונות כל הזמן( צונאמי, רעידות אדמא, מטוסים...שאלוקים ישמור) דעתי, שתרשמי את החלומות , את כולם, ואז תנסי להבין. כי חלום יכול לנבוע גם מפחדים שלך וממה שאת לוקחת למודע מחדשות ומקריאה. שהרי כולנו אחד, כל היקום אחד עם הפרט, איתך, ועם הכלל. ממליצה לך על הספר " מדריך להתעלות " של הוצאת מקרם. מאוד מסביר על האנרגיה, הגופים, הצ'אקרות החדשות, והתודעה האוניברסאלית. בשורות טובות אהבה אריאלה

mikilk

Active member
../images/Emo23.gif יקירתי....

הפעם זה לא היה זה... זה לא היה "חלום" במלוא משמעותו (ואת יודעת גם שחלומות אני לא מעלה לפורומים...) זה היה התעוררות לשמה, פחד אדיר, כמעט במצב של ערות ואין לי חרדות... זה היה כמו תחושה של ידיעה מלאה שבעקבות זה פחד. היה הבדל ניכר מאוד בין החלומות הרגילים שלי לבין מה שהיה.... תודה רבה בכל מקרה

הבנתי ../images/Emo24.gif

מה שאפשר לעשות שאלת חלום להבהרה לקבל פרטים יותר מדוייקים של מה שהרגשת. אולי זה ימקד את הנושא בו מדובר. כי הרי אין אפשרות אחרת לדעת מה הרגשת. אלא אם את יודעת שזה שייך להיום/ מחר.. יכול להיות שהרגשת משהו שקרה במקום כלשהו בעולם, ואפשר לבדוק מה קרה בימים אלו היכן שהוא .. או לחכות לתשובת הבהרה. בשורות טובות אוהבת אריאלה

mikilk

Active member
ידעתי למה בחרתי בך להיות לי למורה ../images/Emo24.gif

תודה רבה, רעיון טוב, אנסה

למעלה