התעזרו לי?

solola

New member
התעזרו לי?

אני זקוקה נואשות להצעות למתנת יומולדת לחברשלי.. אין לי רעיונות, וזה צריך להיות משהו מיוחד, לא דיסק או ספר או בושם או.. שטויות כאלה. מה הייתם רוצים לקבל? (בסביבות ה 150 שקלים, כן? לא להתפרע פה.. :) תודה מראש :)

niva99

New member
../images/Emo77.gifאחרי כל מה ששללת-אולי....

חולצה? ארוחה במסעדה? אפטר -שייב (זה לא בושם). כל זה-בהתיחסות לסכום שצינת.

zsahr1

New member
ב-150 ש"ח את יכולה לקנות רק שטויות

כמו שאת אומרת , את יכולה אבל גם לקנות לו איזה חולצה מקאסטרו

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

מה עם מסג' אפילו כהפתעה אצלו/אצלכם בבית? ואולי איזו ארוחת ערב נחמדה אחרי.

e v i t a

New member
נתחיל עם זה......

שאני לא בעד משהו חומרי. לדעתי מתנה יכולה להיות משהו שעושים ביחד ומעניקים אהבה זה לזו. לאו דווקא מתנה שהוא יוכל להחזיק בידיים. אבל אם את כן בעד משהו שקונים בכסף...אני יכולה רק להגיד לך שב150 שקל לא נראה לי שתמצאי משהו. קשה לי להאמין. רב הדברים הסמליים והמיודים ביותר מסתכמים בסכומים גבוהים יותר. את יכולה ללכת על ההצעות הרגילות כמו איזה חולצה או אפטר שייב. אם את שואלת אותי תעלי קצת את הרף... בהצלחה, ומזל"ט!

solola

New member
תודה לכולם!

נגיד 200, אם זה משנה משהו. זה הסכום בערך שהוא קנה לי פעם קודמת (שרשרת), ואנחנו חברים מעט זמן (אם כי אוהבת אותו מאוד). והוא בן 26. נכנסתי לפורום ימיהולדת ומתנות, באמת היו המון רעיונות, אבל אני רוצה לשאול שוב דווקא פה, כי אני לא יודעת, משום מה נראה לי שגברים לא -באמת- אוהבים לקבל מתנות כמו ערכת חמשת החושים או "ערכת פינוק" או שטויות כאלה.. אני רוצה משהו מקורי.. אולי בכל זאת מישהו יכול לתת לי דוגמאות למתנות שהוא קיבל ושמח, או משהו בסכום הזה שהוא היה רוצה? מהסוג שאתה הולך לחנות ורוצה לקנות אבל לא נראה לך מתאים להוציא על זה 200 שקלים.. תודה שוב :)

solola

New member
מן הסתם זה לא השיקול היחידי,

אבל אני בת 19 ולא עובדת, לא יכולה להוציא כל סכום שהוא - כי אין לי, אז זה נותן איזושהי הערכה בכל זאת, אתה יודע.. יא, יצאתי פה סופר קמצנית אה?

Vdrums

New member
לא יצאת קמצנית, זה לא קשור.

והסכום שהוא הוציא עלייך לא אמור לתת שום הערכה. את תתני משהו שאת רוצה לתת ולא משנה אם זה עולה 5 שקלים או 1000 או אם הכנת את זה בעצמך. הסכום לא משחק תפקיד.

s h i r k u s h

New member
מתנה לחבר ../images/Emo77.gif

אולי תעשי פיקניק מיוחד עם מאכלים שאת יודעת שהוא מאוד אוהב, מעין פיקניק רומנטי בחיק הטבע.

חגי21

New member
תשאלי גברים ולא נשים

אנחנו יודעים מה היינו רוצים לקבל אם הוא אוהב כדורגל או כדורסל את יכולה לקנות לו שטויות של הקבוצה כמו צפעיפים כריות ואת כל שאר השטויות שהם אוהבים אם הוא רומנטיקן הקטע עם הפיקניק היה יכול להיות נחמד אם את באיזור טברייה אני מכיר צימר שעולה 200 ש"ח ללילה יש מליון רעיונות

למעלה