התעייפתי...

Addicted16

New member
../images/Emo24.gif

את חייבת להיות חזקה בשבילו. גם אם הוא לא יצליח בסמסטר הזה תמיד הוא יכול להשלים ולשפר את זה. תמיד בהפרעות פסיכיאטריות (ובחיים בכלל) יש עליות ומורדות. חשוב שאת לא תפתחי הפרעה משלך, תלכי לפסיכולוג לדבר קצת או לרופא שיתן לך כדורים. אם יהיה לך טוב תוכלי לעזור לבן שלך יותר. אני שולחת לך
ענק... תהיי חזקה ושתמרי על עצמך!

זריחה 2

New member
זוכרת, הודעות שלך

אופטימיות יותר... מטופל,זריקה אחת לשבועיים,לימודים,ושיגרה ..(פחות או יותר) על מי מנוחות.. האם ה"תנודות" הן עדיין בעקבות הפסקת הטיפול התרופתי? מקווה שכולנו נתחיל במהרה לראות מעט אור שם בקצה...

סמסרה1

New member
לזריחה

כן, התנודות הן בעקבות המרווחים הגדולים שעשינו בין זריקה לזריקה. המצב שוב הרבה יותר טוב אבל עדיין לא כפי שהיה. הפעם בבחינות שבסמסטר זה הוא פשוט לא מסוגל להצליח, עד כה. יש עוד בחינות. לעומת סמסטר א', שאז הוא התכונן הרבה וציוניו היו גבוהים מאוד. והוא אדם כזה מקסים וכואב לי הלב. לא רק בגלל הבחינות, חששות מהעתיד... ואני עייפה... שתהייה לכולנו שבת שלום, שבת שלווה ונעימה

זריחה 2

New member
לפחות המצב השתפר הרבה יותר..

סבלנות יקירה,עוד יגיעו ימים טובים יותר..אני בטוחה...

ד קובי

New member
סמסרה יקירתי ../images/Emo24.gif

כשמתעייפים יקירתי עוצרים רגע לנוח... מחפשים מישהו שישא איתנו ביחד את הנטל, על ידי כך אולי נוכל להתגבר ולצבור כוחות מחודשים בכדי להמשיך... אנחנו כאן תמיד לחבק לעודד ולתת את כל האהבה שבנו... יקירתי אנחנו איתך

גם אנח גם אני עיפה מיכול זה

עיפה נפשית פיזית רוחנית רוצה להיתאדות ממש חיה על הקצה

למעלה