התעייצות לגבי קנייה

bekin23

New member
התעייצות לגבי קנייה

סיימתי קורס ואני מעוניין לקנות ציוד. מצאתי באינטרנט את ההצעה הבאה: מצנח gaastra vision 2 גודל 12 2006 5 חוטים בר טרפז כחדש ישיבה וגלשן קברינהה 1.25. אני 1.86 ושוקל 66 ק"ג. ההצעה היא 2,600 ש"ח להכל. שווה/מתאים לי?

ערןמנור

New member
!

מבחינת מחיר נשמע פצצה - מחשיד,אם יש לך חבר שמבין שיבוא איתך לראות. איזה שנה הגלשן?1.25 זה קצת קטן... מה מצב הקייט?

bekin23

New member
!

שנת 2006...הוא אומר שבמצב מעולה שעבר תיקון אחד. שאני הולך לראות את המצנח למה לשים לב? ואיזה גודל גלשן אני צריך בערך?

kiteaway

New member
המחיר זול וטוב לגבי הציוד,,לא בטוח

שוב המחיר סביר,,גלשן כזה קצר למתחיל יכול לעשות ברקס רציני להתחלה וגם לתסכל,,עדיף גלשן גדול יותר וקייט ידידותי ונוח לגולש מתחיל,,,זכור בקייט כמו בכול תחום,,הזול יוצא יקר

hagitoz

New member
המחיר באמת טוב ....

היי, המחיר בסדר גמור אבל לגבי הגלשן בדיוק כמו שקודמי אמרו אני אישית ממליצה למתחיל להתחיל עם גלשן יותר גדול באזור 1.50 או שאם אתה מעדיף לחסוך בהמשך את השדרוג אז לפחות גלשן 1.35 כי בכל מקרה אתה גם תשדרג ביום מן הימים לגלשן יותר קצר. חשוב להבין שאת הטכניקה הנכונה לומדים עם גלשן גדול ויש לכך סיבות (אם תרצה לדעת למה בדיוק הסיבה אני אשמח להרחיב בנושא). בנוסף...גם אם החלטת לקחת את הציוד או רק חלק מן הציוד רצוי מאוד מאוד שיגיע איתך בן אדם שמבין ויבדוק אותו עבורך, אם אתה לא מסתדר אז אין לי בעיה לעזור לך רק שלא תיפול עם הקנייה, יכול להיות שהכל בסדר אבל מניסיון עדיף בדיקה של אחד שמבין בציוד וכמה שנים בתחום. תעדכן אותנו .... בהצלחה
חגית עוז 0506300850

Lethal Acid

New member
אין לקברינה גלשן 125

לא ייצור לקברינה גלשן 125. הכי קטן שהיה זה 128. אם האדם לא בקיא בציוד גלישה של עצמו ייתכן הוא הגיע למכירה בצורות לא כשרה. ממליץ לבדוק זאת, במיוחד שהמחיר זול בצורה מחשידה. אני התחלתי עם גלשן 125 ולא הייתה לי שום בעייה עם זה. לא תומך בהצעתה של חגית להתחיל עם "חסקה"

inbarw

New member
ציוד..

מומלץ מאוד שתנסה את הקייט לפני שאתה קונה, ותנסה עוד דברים ותחליט לפי זה.. יש היום המון קייטים בשוק, שונים אחד מהשני ומה שמתאים לאחד לא בהכרח מתאים לאחר.. הכי חשוב שזה יהיה קייט שמתאים לך.. גלשן נראה לי קטן מדי בשביל התחלה.. אם אתה צריך עוד עזרה שלח פרטי.. בהצלחה, ענבר

hagitoz

New member
לגבי הגלשן

היי, שוב לגבי הגלשן אם לא הבינו אותי נכון, בפועל זה אפשרי ללמוד עם 1.25 וגם אפילו 1.20 השאלה מה נכון לעשות, זה גם מאוד תלוי במשקל של הבן אדם, בעבר שלו, אם מתחיל בקייטסרפינג יש לו עבר של גולש וויקבורד אז סביר להניח שעבורו וגם עדיין לא בטוח (מניסיון) שלהתחיל מגלשן קצר יהיה לו כדאי, הגלשן הגדול מיועד בעיקר לחודשים הראשונים של הלימוד עד שהגולש מרגיש ביטחון עם המצנח ומרגיש ביטחון בקואורדינציה בין הגלשן למצנח, בתור מתחיל השליטה במצנח עדיין לא מספיק טובה ואז כשמנסים לעלות על גלשן שהוא קצר אז האחיזה שלו על המים פחות טובה מגלשן גדול 1.50 - 1.40 אין מה לעשות וזוהי עובדה קיימת. לדעתי אולי לא תמהר לקנות ותיקח כמה סיבובים מחברים ויש לי עוד רעיון, תנסה לגשת לאחד המועדוני גלישה ולראות אם אתה יכול לעשות איתם סידור שבהתחלה תשתמש בגלשני לימוד שלהם, תשלם להם סכום מסויים שייקבע על שניכם ולאחר מכן תרכוש גלשן קצר, אני אישית בזמנו עשיתי את זה עם התלמידים שלי וזה היה הרעיון הכי טוב ומשתלם כספית ולימודית עבורם. בהצלחה חגית עוז

ערןמנור

New member
?

הגלשן גם אמרו לך 06?האמת נראה לי לקברינה לא היה אף פעם מידה 125... 2600 לויזן 06 + גלשן(06?) + טרפז זה מחיר טוב,אם הציוד במצב טוב ולא גנוב אז יכול להיות שווה לקנות ובנוסף לקנות גלשן גדול(140-150) ב 500 ש"ח ואז אתה מסודר!אבל שיבוא איתך מישהו לבדוק(קייט:תיקונים על החופה ע"י תפירה - אם קטן לא נורא,מדבקה פחות טוב,תיקונים בבידון - פחות סימפטי,פנצ'רים - לנפח ולראות שלא יוצא אוויר,חוטים - מצב תקין)

hagitoz

New member
לנפח את המצנח לפני קנייה

היי אלון, דבר נוסף שערן הזכיר לי, לפני כל קנייה של מצנח בין אם חדש או משומש וגם אם סיפרו לך שהוא לא היה במים .... כל דבר לא משנה, חובה לנפח את המצנח לפני קנייה ולהשאיר אותו לפחות רבע שעה מנופח (שאף אחד לא ילחיץ אותך במהלך הקנייה), בנוסף תבדוק את החיבורים בין הבידון הראשי לבין הבידונים הקטנים שבמרכז לבדוק שאין תפרים שנפתחו. לגבי פנצ'רים לא צריך לעשות סיפור גדול, הפנימית ניתנת לתיקון וניתנת להחלפה, לגבי קרע במצנח, גם ניתן לתיקון וכו' פשוט חשוב שהכסף שאתה משלם יהיה מותאם למה שתקבל ומותאם לשוק בישראל כמובן. ולגבי הגלשן, ידוע לי שלקברינה הגלשן הכי קטן 1.30 קסטום, אני אישית לא זוכרת על גודל כזה אבל כן יכול להיות אז אני לא בטוחה לגבי זה....תבדוק בהצלחה! חגית

למעלה