התעייצות,עזרה מה לא...

cohenshim111

New member
התעייצות,עזרה מה לא...

שלום לכולם
אני מדי פעם כותבת פה מדי פעם רק קוראת... אני פשוט חייבת לפרוק..
אני בת 24 ומעולם לא היה לי קשר רומנטי רציני (זאת אומרת היו לי קשרים שונים עם אנשים מסוימים אבל תמיד אני חתכתי את זה בגלל חוסר עניין או שראיתי שזה לא הולך...) ויותר ויותר אני מרגישה שהחוסר ניסיון הזה פשוט מונע ממני להכיר אנשים חדשים, להגיע לאינטימיות עם אנשים (בכללי, גם מבחינה חברתית...כי תמיד יש את השיחות האלה של סקס ודברים איישים, ואני שפעם הייתי הכי חברותית ומצחיקה וכו' פשוט מסתגרת בתוך עצמי..זה גיל שהרבה גם חברות מתארסות וכל זה... והתחושה הקשה עוד יותר גוברת..
הקטע שנורא קשה לי זה לצאת עם מישהו ואז איך לבשר לו שמעולם לא היה לך קשר רציני? (וכל המשתמע מכך? הפחד הזה שהוא גם יפיץ את זה, וגם יזרוק אותך..וברור שככל שעובר הזמן (ואת גדלה בשנים) זה יהפוך לנוראי יותר.... איך מתמודדים עם זה???
אין לי ספק שאני הבאתי את זה על עצמי, כי כן היו לי הזדמונויות להעמיק קשרים אך פשוט מעולם לא עשיתי זאת, אולי מחוסר עניין, משיכה, וכל זה..
ואני פשוט מרגישה כולם מתקדמים בחייהם ורק אני תקועה באותו מקום,,,,

היתי חייבת לפרוק...תודה..

Reyn

New member
יצא לי לספר ללא מעט בחורות שלא הייתי בקשר

אף אחת לא הגיבה בזעקות אימה, מנוסה מבוהלת, וטלפון לעיתון המקומי שיפרסם את הסיפור הדרמטי.
נכון, אנשים מופתעים לשמוע על זה, ושואלים בסקרנות מה עומד מאחורי העניין. אז מסבירים להם, וממשיכים בהכרות.
&nbsp
נכון שחוסר הנסיון מקשה להכיר, אבל הפיתרון הוא פשוט להכיר, אין דרך אחרת להתמודד עם זה.

tzachy

New member
דעתי

(לצערי, לא התייעצות ולא עזרה...
)
אני אכתוב איך אני ספציפית רואה את זה. אני לפחות לא רק שלא ארתע ממישהי שלא היה לה קשר רציני, אלא שאעדיף מישהי כזאת (כמפורט אצלי בבלוג שמוקדש לחיפושי אחר בת-זוג). בעיני זה יתרון ולא חיסרון.
להשקפתי לפחות (ואני בטוח לא יחיד בהשקפתי זו) אין איזה הכרח "לאסוף קשרים" רק לשם "סימון V ברזומה".
כן חשוב, להשקפתי, למצוא זוגיות מוצלחת ואמיתית, כזאת שמחזיקה מעמד, מביאה לנישואין וכו' וכו'. לפחות ממה שאני יודע, כך זה היה במשפחתי הקרובה (אצל הורי זה היה הקשר הראשון (הרציני), כך גם אצל אחי (שמזמן נשוי+)).

השוואות חברתיות

כולנו משווים את עצמנו לאחרים
זה טבעי...
&nbsp
אך ממליצה ללמוד לא לעשות זאת.
כי זה רק מתסכל ולא יעזור לך בכלום.
&nbsp
אני בטוחה שאת כן מתקדמת בחיים בתחומים אחרים בחיים
&nbsp
ועוד דבר
אם לא הולך לא בתחום הזוגי
אז תחשבי לקחת לך עוזרת
משהו בסגנון nlp
או קואוצינג
&nbsp
שתעזור לך ללמוד איך להתחיל בקשר זוגי.
זה לא קל להיכנס לעולם הזוגי עם כ מיני אמונות מגבילות או פחדים...
ולפעמים יש לנו הגנות וחומות שקשה להסיר.. שתוקעות אותנו.
&nbsp
בהצלחה!

הלו להוריד הילוך :)

את כולה בת 24 :)
ברור שאם הסביבה שלך נוהגת אחרת את נראית לך חריגה. אבל גיל 24 ללא קשר רומנטי רציני זה לחלוטין לא בעייתי לאנשים נורמליים.
אם את בחשש שמישהו יפיץ את זה תחכי דייט שניים לספר את זה ... ואז אולי תכירי את מי שמולך ותרגישי בנוח. מי שלא ירצה ("יזרוק אותך") אותך בגלל זה כנראה שמלכתחילה זה לא נועד לקרות :) כשתכירי את האדם הנכון לא תהיה בעיה :)

למעלה