התעייצות

התעייצות

לפני טיסה לחו''ל לחצי שנה הלכתי לרופא שיניים לבדיקה כללית כדי שאוכל לנסוע בלב שקט למדינות עולם שלישי. בבדיקה שבה גם נעשה צילום נאמר לי שהכל תקין ואין מה לדאוג

באותו החודש גם טסתי וחודשיים אחרי זה שבמהלכם התחילו לי כאבי תופת בשן ניגשתי לרופא בחו''ל שבדק אותי עם תאורה של פלאפון ולכן נאלצתי לקחת טיסה לעיר בירה בה ניגשתי לבית חולים פרטי שיבצעו בדיקה, צילמו לי את השן ואפשר היה לראות בבירור שבשן בינה איפה היה כאב, היה חור ענקי!! הרופאה נאלצה לבצע עקירה ואמרה לי שלא ייתכן שחור שכזה נוצר בחודשיים.

עקרתי את השן וכשחזרתי לארץ ניגשתי למרפאה לבקש את הצילום שנעשה לי לפני הטיסה והפלא ופלא...הוא לא נמצא ואין שום תיעוד שלו. אני זוכרת שצילמו אותי אין פה דיון בכלל. השאלה היא מה עושים? אמרו לי שלתבוע רופא שיניים שעובד דרך קופת חולים זה סיפור ארוך מתיש וכמעט תמיד חסר הצלחה...

אני כועסת נפגע לי הטיול וביזבזתי כסף רב על הטיסות פנים בשביל לעקור את השן.

תודה ושבת שלום

אני לא מסכים שזה חסר סיכוי.

אם ניתן להוכיח שבאמת היה שם חור ולא עלו על זה - יש לך אחלה קייס. אם הם איבדו את התיק הרפואי שלך, או רק את הצילומים - אז ניתן לטעון לנזק ראייתי.

אגב - איך שילמת להם? כי ניתן להוכיח שעשית צילומים לפי הסכום ששילמת, וגם בוודאי שיש להם העתק של הקבלה - לא?

אסף.

ביקשתי את התיק האישי

ולא ראיתי שם שום עדות לתשלום או צילום. רק נרשם שהייתה בדיקה ושיחזור סתימה (שנסדקה לי..ודרך אגב! גם לעובדה שהיא נסדקה הרופא לא שם לב ואחרי שטען כי הכל תקין, ציינתי שכואב לי שם ובבדיקה נוספת שם לב)

האם אתה ממליץ לגשת לעורך דין פרטי להגיש תביעה?? האם יש סיכון מצידי? מהן בערך ההוצאות שיחולו עליי בכל הסיפור? אשמח למידע, ידע הוא כוח :)

לילה טוב

ככלל - בתביעות של נזק רפואי, אני חושב שכדאי

לפחות להתייעץ עם עו"ד. העלות בד"כ לא גבוהה במיוחד. מציע לפנות לכמה עו"ד ולשאול מחירים. תוכלי לקבל מושג.

למעלה