התעיפתי..........

shely1

New member
התעיפתי..........

ואני כבר עייפה מלחכות שהכל בינכם יגמר , עייפה מלהיות צל ברקע עייפה מהתקווה שאתה נותן לי בכל שיחה שזה כבר קרב ואח"כ אולי... אולי תינתן לנו עוד הזדמנות. אני יודעת שאתה לא שלם עם הקשר שלך עכשיו אבל שלא קל לחתוך ושיש לך המון סימני שאלה. נשארנו חברים טובים אז למה אני רוצה שתיפרדו למה אני רוצה אותך רק לעצמי? אני עייפה מלחכות לך ......כל כך עייפה וכל כך רוצה אותך ואין לי האומץ להגיד לך אפילו.......להגיד לך שאני רוצה!!! כן אני רוצה אותך רוצה להתעורר לצידך..ללכת לישון איתך........לריב איתך על שטיות של יום יום רוצה לאהוב אותך רוצה שתאהב אותי...... התעייפתי אני לא רוצה לוותר אני אף פעם לא מרימה ידיים אבל הפעם המסע ארוך מפרך ואני לבד בו........התעייפתי אהובי אני הולכת לנוח לי מתחת לקרני השמש החמימה....שתחמם אותי עד שתחליט.

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifshely

הצעתי! אל תסתבכי באהבה דו כיוונית את עדיין עם ידיך על העליונה את חופשיה והוא לא אז נצלי את חופש הבחירה שלך ותני לא להשאר כבול בקשרים שלו לך יש את החירות ומה טוב מזה אז תעברי עוד תקופה קשה- מאחלת לך שזה יעבור מהר וזה יעבור - וחיי את חייך תהני מהטוב, תבני לך עתיד כי לך יש היזדמנות ודלתות פתוחות shelyבהצלחה| מוניק

Crossface

New member
גם אני חושב כמו מוניק

תנסי להתנתק, אל תתני לו לשחק בך, ברגשות שלך. תרגישי טוב

למעלה