התעיצויות וכו´... (אולי
)

*זינה*

New member
התעיצויות וכו´... (אולי ../images/Emo32.gif)

בקשר לכנס בלונדון (איך לא...?) דבר ראשון - מישהו שהיה שם אולי יכול לומר לי בגדול את סדר הזמנים? הכנס הוא אחה"צ, בבוקר, מתי?? בגדול...
ועוד דבר - זאת הפכה להיות דילמה דיי רצינית עבורי... אז אני אשאל אתכם: יש תחרות תחפושות. או משהו כזה, לא יודעת. אז יש לי התלבטות... או את התחפושת של זינה, שמבחינתי היא הפסגה שלי בהערצה לזינה, ועם קצת שיפורים ותיקונים היא תיראה יופי... חוצמיזה ש... לא יודעת זאת זינה. אני לא מתחברת ככה לאף אחד. מצד שני - התחפושת צריכה להיות גם מקורית. אז... חשבתי על ואריה. זוכרים שביקשתי תמונות של התלבושת שלה? אז בשביל זה. לואריה יש כמה חסרונות - הבגד שלה מאד... אהם... מנימליסטי... אבל זאת לא הבעיה, הבעיה היא שאני יותר מידיי מחוברת לזינה!!
אני אודה לכם אם תייעצו לי, זה חשוב! תודה,
זינה.

שלומית1

New member
חחח...רעיון טוב...תתחפשי למג

ותנסי לדבר כמו מג ולהתנהג כמוה... זה יהייה ממש מצחיק לדעתי זה תחפושת ממש מקורית.

*זינה*

New member
יהיה כייייף!!!

לשחק את מג!!! שיחקתי המון דמויות אבל מג?? איזה רעיון גאוני!!!
תודה!!!

niv_204

New member
לו"ז לכנס

ממש בגדול: יום שישי אחה"צ - הרשמה, קבלת לו"ז מדויק, תשלומים למיניהם (כולל על התמונות עם השחקנים - שימי לב, בשנה שעברה כל תמונה עלתה 10 פאונד!!!) והסתובבות במלון (פוגשים אנשים מאד מעניינים בדרך...). שבת - ארוחת בוקר, צילומים "הרצאות" של השחקנים במהלך היום (חלק בזוגות, חלק לבד), אחה"צ - חתימות (לאלה שהצטלמו באותו בוקר), בלילה - מסיבה. ראשון - כנ"ל. נדמה לי שמסיבת התחפושות ביום ראשון בלילה אבל גם במהלך הכנס אנשים מסתובבים מחופשים, אפילו לדברים שלא קשורים לזינה... במהלך יום שבת-ראשון, בזמנך הפנוי, אפשר לקפוץ לחדר המכירות... שווה.

*זינה*

New member
תודה!!! ../images/Emo24.gif

וואו עשית לי את היום!
אז כנראה שאני אלך על ואריה... או על מג באמת, (רעיון גדול, תודה!) ובשאר הימים - זינה נשארת זינה...
10 פאונד?!
וייתכן שזה גם עלה, נכון..?? לא נורא זה שווה את זה. מישהו אולי צריך בייביסיטר...??
תודה רבה רבה רבה ניב!!!

למעלה