התעכבות התיק בברה"ן

barkiing6120

New member
התעכבות התיק בברה"ן

רציתי לשאול את מי שמתנדב פה על נפשי, כמה זמן לקח לתיק לעבור ממרכז ברה"ן בתל השומר למדור מתנדבים?
התיק שלי כבר שם חודש ושבוע מאז שנפגשתי עם הפסיכיאטר ועוד לא העבירו למדור... אני מתקשר וכל פעם נותנים תשובות מתחמקות בגלל המבצע וכל מני שטויות ותוך כדי אומרים שזה רק חתימה וזהו, אז למה כל הזמן הזה ?

hillator

New member
לא מכירה בהרן

אבל בצהל גרירת דברים זה נורמה. לא רואה למה פסיכאטר מבהרן קשור למבצע באופן זה או אחר

barkiing6120

New member
זה גם מה שאני שואל

הראש מחלקה שם צריך לחתום על התיק בסך הכל, זה לא שהוא הלך להלחם בעזה.
אגב ברה''ן זה בריאות הנפש זה נמצא במקרפ'ר ב'

liavavraham

New member
דברים כאלו לוקחים קצת זמן

עם כמה שדברים קצת יכולים להיגרר, יש דברים כמו זה שיכולים לקחת קצת זמן, מכיוון שזה התנדבות על רקע נפשי זה קצת שונה וזה לא רק חתימה וזהו כמו שאתה חושב. יש עוד דברים מעבר לזה. הפסיכיאטר שם צריך לעבור על התיק שלך ולקבל החלטה בסופו של דבר האם אתה כשיר להתגייס. הוא לא יכול לתת חתימה וזהו. במיוחד שזה התנדבות על רקע נפשי, אז זה לוקח קצת יותר זמן. ממליץ לך להתקשר פעם בשבוע למדור ולבדוק האם יש חדש.

barkiing6120

New member
הפקיד אמר

שרק צריך לחתום על התיק וזה שטויות שאמורות לקחת שבוע שבוע וחצי, משם זה עובר למדור ויזמנו אותי לוועדה שתחליט אם לגייס אותי. אני כל פעם מתקשר ואומרים לי שכשיעבור למדור ייצרו קשר..

hillator

New member
סלח לי מה אתה מקשיב לאיזה פקיד

מהו הפסיכאטר? הפסיכאטר קורא את התיק ועובר עליו הוא לא חותמת גומי של אישור החזרי נסיעות

liavavraham

New member
הוצאת לי את המילים מהפה...

barkiing6120

New member
נכון

ברור שהוא לא פסיכיאטר, אבל יש לו שם ותק והוא היה עד ללא מעט מקרים. הוא טוען שיש המלצה מפסיכיאטר בכיר ואף אחד לא ילך נגדה ו 99% אני חוזר, בכל מקרה אני לא צריך שאף אחד יגיד לי, אני יודע שהיו מקרים שלא אישרו, ואני לוקח כל מה שנאמר בעירבון מוגבל, מה שנותר לי זה לקוות לטוב ושיעבירו כבר את התיק למדור.

hillator

New member
אם כל פעם שהיו אומרים לי בצהל

"יקח שעתיים" ההיתי מקבלת שקל ההיתי מילונרית. לפקיד אין מושג מה כתוב בתיק אין לו גישה למסמכים רפואים

למעלה