התעלומה שלי מתקדמת כנסו!!

התעלומה שלי מתקדמת כנסו!!

טוב אתם חייבים לראות מה קרה לי .... כנסו לבלוג שלי... אני ממש רוצה לדעת מה אתם חושבים |הלינקhttp://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=agreen|סלינק|

hamamin

New member
אלכס אלכס [סיעור מוחות]

1.מי זאת התינוקת[או תינוק] החמודה כשאת רווקה שעבדה בדובר צה"ל ? 2.מה זה ליווי צמוד של פסיכולוג היחידה ד"ר גורביץ [1999] העבמים מפחידים ? 3.מי זה וולף המסתורי,בעל התעודות ? 4.מי זה דן ? 5.מתחם נשר של אבי גרייף או של השב"כ ? ----- אין "סודי ביותר" עם עבם מקביל מצוייר למעלה במדינת ישראל ומי מחק את השמות במסמך. מתי את גומרת ,או מתחילה לכתוב את הספר על עבמים. רצית, קיבלת. בינתיים זה רק צחוקים.

hamamin בתשובה לתגובה שלך

דן זה הבחור שאני יוצאת איתו אולי זה נשמע כמו סיפור בדיוני אבל אני רצינית לגמריי קשה לי לענות לך על השאלות , חלקן לא ברורות ועל האחרות אני לא יודעת לענות כי אני מבולבלת גם!!! אני משתפת אתכם כי אני במצוקה... הכל פה הזוי זה לא צחוק!!

25306yosef

New member
ולמה את לא רוצה לצאת איתי ?

כדאי לך לצאת איתי, אני אלמד אותך הרבה דברים שאת לא יודעת. יש לך את מספר הטלפון הישיר של דן במקום עבודתו ? כתבת שהוא עובד במשרד ראש הממשלה, את יכולה לתת לי את מספר הטלפון הישיר שלו במשרד ראש הממשלה על מנת שיהיה באפשרותי לאתר את המיקום המדויק של המתקן שבו הוא עובד ?

franse

New member
אלכס הסיפור שלך מעניין

אבל התמונות קטנות מדי. תבדקי אפשרות להגדלה כאשר מקליקים עליהן.

25306yosef

New member
לחץ בעכבר קליק ימני ובחר: הצג תמונה

אם אתה משתמש בפיירפוקס, לחץ בעכבר קליק ימני על התמונה ובחר באפשרות הצג תמונה, התמונה תוגדל. אם תשמור את התמונה במחשב ותפתח אותה בעורך טקסטים (אני משתמש ב- Norton Commander), תוכל לראות את הטקסט: photoshop.

hamamin

New member
הגדלה עם מיקרו -סופ XP3

לחץ CTRL קבוע וגלגל את גלגלון העכבר תוכל להגיע עד פי עשר [1000% ]הגדלה שזה מספיק לראות שבעל הבית בתמונה עם הבלונדינית והתינוק קיבל פרס וולף לרפואה ושמו מיכאל סלע שזה שם מעניין בפני עצמו [יש מייקל סלע אחר באתר "חשיפה" מהוואי,הידוע מאד ליופולוגים תמימים...] בהצלחה ,אם אתה על דפדפן מיקרוסופ.

hamamin

New member
מי הוא\היא אלכס גרין

האם הוא סופר מדע בדיוני רוסי ? או סתם פקיד מבולבל שעשה טעות קטנה ? התעלומה מתקדמת.

anus

New member
לדעתי מדובר בשקר אחד גדול

ראשית אם היא באמת מחפשת מישהו ומבקשת עזרה בלמצאו אותו אז למה היא לא נותנת יותר פרטים מזהים היא משתמשת רק בשם הפרטי אם באמת הייתה מחפשת מישהו ראשית הייתה אומרת את שמו המלא כתובתו תמונתו ואם לא תמונה לפחות תאור הכל פה כללי מידי וצירופי המקראים לא סביר ששני אנשים פתאום נעלמים לה. דבר שני התמונות מטושטשות בכוונה ולא מראות כלום ויתרה מזאת היא לא מסבירה מה רואים בתמונות זה נראה כמו ניסיון לכתוב סיפור מתח באינטרנט. ואני די בטוח שאלכס גרין זה שם העט ואולי הכוונה או אולי השראה מסופר מד"ב הרוסי אלכסנדר גרין שכתב את מפרשית הארגמן בכל אופן עוד פרט קטן ודפוק זה שהיא שמה תמונת מסך כביכול מהמחשב של "אבי" שרואים שם שהדביקו בחובבניות 2 תמונות אנשים על רקע מפעל נשר מי לעזאזל ישים תמונה ערוכה כל כך רע כרקע ועוד בגודל קטן ולא פרוס על כל המסך מה שמרמז שהתמונות הורדו מהאינטרנט ולא ברזולוציה טובה מספיק בשביל לשים על כל המסך כל הסיפור הזה קשקוש אם זה אמור להיות סתם סיפור מתח פרי דמיונך עלי והצליחי וזה דווקא היה נחמד שיש משהו מסתורי שכתוב בעברית ועל המדינה אבל אל תהפכי את הקוראים שלך למטומטמים ותחשבי שקונים את הסיפור הזה וממש לסיום אם דוד שלך נעלם את יכולה לברר אצל השכנים שלו מה שלא כתבת שעשית יאללה אין לי כוח להמשיך לכתוב ביי

אלכס או... אבי גרייף?

ביררתי בעמותה, התמונה של האבן שמופיעה בבלוג שלך היא תמונה שהם צילמו, וזו האבן של דוד רונן, אז אנא - חדלי (או חדל) מסיפורי המעשיות.

franse

New member
טוב נמאס לי מהסיפור הזה.

אבל זה יופי של תסריט לסרט ישראלי. בתפקיד אבי גרייף - אקי אבני. בתפקיד אלכס גרין - אסנת חכים. בתפקיד המטאוריט הגדול - זאב רווח. בתפקיד המטאוריט הקטן - ציון ברוך.

../images/Emo6.gif, הצרה היא ש...

אבי גרייף ואלכס גרין הם אותו אדם (שים לב לראשי התיבות). אז מי ישחק אותו/אותה? אולי אורית פוקס?

רבותי, בואו נפסיק עם האשמות, והספקולציות.

ונשאיר את הטון הזה מחוץ לפורום

מה שכן אוכל לומר, מבלי להאשים.

זאת שהתמונה של צג המחשב, בה נראים 2 אנשים מודבקת. התמונה של האבן המדוברת - שנראת כחולה אותה מחזיקה יד - הינו ידו של דויד רונן - כמו כן, אני בעצמי (אם אני לא טועה, הייתי בשלב צילום התמונות הללו, וזכורה לי התמונה הזאת היטב).

למעלה