התעלות רוחנית

התעלות רוחנית

ההתעלות היא פעולה שבה יצור חי משיל את גופו הגשמי ועולה למישור קיום גבוה יותר - בו הוא מתקיים כאנרגיה טהורה. מי שנמצא במישור הקיום הגבוה זוכה בחיי נצח, ידע רב וכוחות על-טבעיים חזקים. המתעלים מודעים למישור הקיום שלנו ויכולים להפעיל בו את כוחותיהם. היכולת להתעלות מגיעה לאחר שהיצור מגיע לרמה מתקדמת מאוד במישור הרוחני או האבולוציוני : אלינור אשמח להרחבה בנושא מעבר למאמר מה עושה התעלות רוחנית לגוף ונפש האדם תודה עזר כנגדו

התעלות רוחנית- במילים שלי

עליה בתדר ,ראיה רחבה יותר של הקיים. הרבה תובנות שמגיעות לבד לגבי תהליכים.המון שקט טוב.יכולת התבוננות בתהליכים. וראית ההתחלה והסוף של כל תהליך. מענין אותי איך זה מתבטא בתהליכי גוף נפש. אצלי זה מתבטא בידיעה (גם במסרים)לגבי הטיפול בגוף או בדיקות הכרחיות.הגוף הרוחני מאותת במסרים לגבי טיפול נדרש.חלומות חזקים עם מסרים.אינטואיציה חזקה מעבר לתזונה טבעית כדרך לריפוי הגוף. אשמח עם תוסיפי. עזר כנגדו

../images/Emo140.gifשלום לך עזר כנגדו

אינני יודעת מהי התעלות רוחנית, נראה לי שהמילה "התעלות" מביאה איתה קונוטציה לא עניינית. לדעתי כל התחברות שהיא "רוחנית", היא בעצם תוצאה של חיפוש והקשבה המופנית לעבר דבר מסוים. לדעתי, מסרים שבאים מהגוף, באים דווקא מתוך הקשבה לגוף ולא התעלות מעליו..לדוגמא: מתוך הקשבה והתמקדות אדם יכול לדעת בצורה חזקה מאוד, אינטואיטיבית, שכאבי בטן שתקפו אותו באים מתוך כעס על דבר מסוים ולא מיד להיכנס לפאניקה מיותרת. כמו כן, חיבור ויכולת הבנה ופיענוח החלומות של עצמנו גם יכול להעיד על קירבה רוחנית לעצמנו. בשבילי ההתעלות והרוחניות מתבטאת בהקשבה וגילוי של כל החלקים בעצמנו ופיתוח רגישות גבוהה למה מתאים ולא מתאים לנו בסביבתינו. מה דעתך?

גם , ועוד משהו....

אני חושבת שהתעלות רוחנית גורמת לכל אחד לחדד את התכונות והפוטנציאלים שקיימים בו. אגב המסרים שאני מקבלת לגבי הגוף הם הרבה לפני כאב או הליכה לבדיקות.... (למשל עשיתי בדיקה לצפיפות עצם וקבלתי תוך כדי הבדיקה תשובה במסר שהכל תקין וכך היה. בדיקות דם בדרך כלל אני רואה את התוצאות לפני ....) עזר כנגדו

יפית77

New member
קשה מאוד להגיע לדרגות כאלה

יש צורך בעבודה רצינית על רוחנית גבוהה ונפש נקיה מכל מחשבה מקוללקלת זאת אומרת ממש להיות טהור ולבנות בנייה חדשה של קדושה וטהרה עם עשייה למען הכלל ועצמך ואולי נוכל להגיע לדרגות של רוחניות שהיה לך שבוע מקסים עים המון נתינה ורוחניות ../images/Emo47.gif

למעלה