התעללות ביילוד בגלל מספר הבית שלו ....

התעללות ביילוד בגלל מספר הבית שלו ....

בענין הזה של "כת הכפילים וקורבנות אדם" - כאשר ה"כפיל" הוא ארגון שנושא שם של מ ס פ ר (( נניח שייטת 13 או סיירת 269 )) אז יתכן שבבית החולים נציגי "הבונים החופשיים" יפגעו במכוון בבריאותו של אדם על רקע מספר הבית שלו או על רקע מספר הדירה שלו או על רקע מספר הרכב שלו (( אם נניח מספר הרכב במכוון נושא מספר של הליך בבית המשפט )). אז קשה מאוד להגיע לצדק בענין זה - אם נציג "הבונים החופשיים" במקרה הוא גם ראש ממשלה. אז סייעו בבקשה ישויות אור
 

atlas13

New member


לא שמעתי על זה..
 

Nachmanides

New member
אבוי, נחשפתי.

במקרה, אני חבר בונים חופשיים, משתייך לאילומינטי ועמל על כינון סדר עולמי חדש, וגם שותף בגיבוש אג'נדה21

כעת אצטרך לרדת למחתרת לזמן מה...
 

atlas13

New member
קצת סדר.

1. הבונים החופשיים פעלו למען בית מקדש למענם בלבד - ארגון דתי ממוצע.

2. אילומינטי - יצורים שטניים, לטאות וטקסי השולחן העגול - מאגיים נוראיים השכנעו את הממשלות ליפול, להפיל, להרוג, ולהשמיד - למען בצע כסף ושליטה - הכל דרך "יצורים נשגבים" - קראו להם מיתולוגיה יוונית.. אך הם וה"אלים" שלהם -היו יצורי השטן - מנהיג אחר מנהחג אחר.. מדוזה וכלך שאר יצורי לילית - אשת השטן וממלכת החושך של השטן - חומר תמצאי עליהם, יש בשפע- לא חסר מישהו שגם ימכור את נשמתכם בעבור הידע הזה - מאחר ואין להם כל נשמה - אבל אם תנסו ליצור משהו עם הידע האסור שהננוקי הביאו לאדם - מאגיה - זה יחזור אליכם בצורה לא נחמדה בכלל. (בתנ"ך נהגו עובדי האלילים הללו - להעלות באוב נשמות ולהתעלל בהן - משה - אשר ביקש להעלות באוב את שאול - צעק עליו - מכיוון ששאול הבין כי עשה טעות - אמר לו את המסר שמשה היה צריך לשמוע - כאשר נשבע לא להעלותו באוב שנית - אנחנו לא מתקשרים עם כל אחד - ובטח לא מהתנ"ך - לכן גם ה"מתקשרים" של ימינו - לא ממש מתקשרים - הם יותר אוהבים את כספכם וזורקים לכם כמה "עיצות" כלליות - כדי שתקבלו את הידע המאוד מאוד חלקי שלכם - על כמה ספירות ושטויות אחרות - בתנאי שיקבלו את כספכם. מעבר לכך הם ממש לא "מתקשרים" הם מקסימום מדברים יפה - וגם זה במקרה הטוב. בכל אופן זה לגביי האילומינטי.


3. אג'נדה 21 - ארגון חוצני "גלובלי" - יקומים אחרים דרך חורים שחורים -הם נכנסים ליקום שלנו - ורוצים להכיר ישויות - לצורך העברת אנרגיה - וגם לצורך מידע - כיצד להשתמש באנושות למטרות מחקר - ביניהם ובין המדע יש קשר הדוק - רק שהמדע משתמש בידע שלהם - והורס חיים , בעוד מדענים הומניטריים - שאין הרבה כאלה - יודעים כי המדע הוא חקר מוגבל מאוד - רובם מכרו את נשמתם לעבודת השטן = כסף טהור - המתבטר בפסלוני הפרסים שלהם - והטקסים המכובדים אליהם הם מוזמנים לנאום - לא ממש רחוקים מהפוליטיקאי הממוצע.

4. יש חוצנים טובים בעולם - הפליאדים - הם נלחמים במדע - ומעבירים ידע רוחני למדענים - וזה יהיה "המדע החדש" מאחר ורובכם מקשיבים למדענים - המדענים ייאלצו לרדת מכס המלכות שלהם - ולהכיר ברוחניות האמיתית - עזרה לזולת דרך החלפת איברים באלקטרוניקה גנטית - החלפת רגל קטועה - ברגל חדשה - החלפת איבר - באיבר אחר. רפואה.

5. רפואה. הרפואה האלטרנטיבית היא שקר של תמציות צמחים וצלולים - אור וצבע -דרך בקבוקים ומגע - אך מעבר למסאז' טוב - אין להם כל מידע על מה יעזור לכם פיזית - אלא לאזן את גופכם - בדרך הקלושה שהם רק יכולים לחשוב עלייה - נסו ותראו.

לכן...


המדע צריך להבין כי ללא ידע רוחני - אין כל מדע. המדע ריק מתוכן. אין בו שום דבר.


לכן כאשר ירדו מגאוותם - ילמדו כי הנשמה נשגבת מהמדע - ושמה אפס על הבונים החופשיים - המלחמה האמיתית - היא בני האור בבני החושך - וזה כולל גם חוצנים ממקור טוב - וחוצניפ רעים -שלטון רע - וראשי ממשלה אדיבים - טוקבקיסטים - רעים - כנגד דיעות אנשי רוח - אנשי רוח - כנגד המדע - ממשלה - כנגד ממשלה אחרת - וכך הלאה והלאה - מלחמה אחר מלחמה - עד אשר נגיע לעידן חדש - אשר החל לפני כשנתיים - למסע גלובלי להתעוררות תודעת הנשמה - THE RULE OF FREEDOM - ONE REUNION - ONE LOVE - ONE AWARNESS - DIFFRENT SOULS - ONE GOD.

זה המסדר החדש.

האג'נדות, האילומינטי - היזהרו מהם - מעבר לכך - אין לדעת מה צופן העתיד.
 

atlas13

New member
עוד סדר :מלחמת השטן באלוהים :

מתוך תוכנית דוקומנטרית של ערוץ ההיסטוריה :

God VS. Satan: The FINAL Battle [History Channel ENG] :

http://www.youtube.com/watch?v=ThL1wp445A8


קטע מספר 1:14:50 - המלחמה בשטן עצמו.



בנתיים? אתם נחשפים להתחלה.. אין ידע על מתי הכל יקרה.. אבל אם זה הגיע למדיה - אתם רואים את המדיה הלא נכונה.

וזה פורום ישויות אור - כדאי שתפסיקו לפגוש אנשים מהצד הרעוע - אשר משקרים לכם שהם נ-אורים - ולא ישויות אור. הם גם לא מתקשרים עימם. ועליכם להיות זהירים בבחירת נתיב רוחני אמיתי - אם אתם רוצים באמת להיקשר לרוחניות אמיתי - מאשר כמה שאריות על כמה ספירות בטענה ש :
"אני מתקשרת עם מלאך כזה וכזה"
ול-בושה בבגדים יפים וניו אייג'יים ..
 

orangejuice1122

New member
שלום. אני קראתי מה שכתבת..

וזה פשוט כתבה ארוכה מאוד - מאוד מדכאת - מאוד "חד גוונית" - אני לא יודעת מה זה ישויות אור - אני יודעת מה זה ישויות חושך.

והכתבה שהבאת -היא על אדם -שהחליט שהוא בכלל ישות אור -0 והוא לא - אדם שהוא מאיר - מאיר. ולא משאיר אותך בחשיכה.

הכתבה הזאת מלאה במסרים מדכאים " על שקריי האנשים הטובים" - איך מאדם טוב ייצא שקר? הוא מתנה מאלוהים.

אינני מבינה את הקשר הכתבה לישויות הללו - באמת שלא - הכל כתוב שם עם "סיסמאות" כמה שהאור הוא נורא - זה כתוב גם בתורה הרבה פעמים - לא שלנו, אבל של עם אחר. ואתם מנצלים כל כתבה של אדם שקרן - כדי להגיד "תראו מה קורה כשאתם נכנסים אל האור" - אז מה עדיף? לוותר? לשקר - לרמא - להפיץ מסרים של שנאה? להילחם עד הרג?

כי כל הכתבה הזאת מפוברקת.
 

franse

New member
הכתבה לא ארוכה בכלל.

90% מהדף זה התגובות של הקוראים, מעל 600 (!) שכנראה חושבים ההפך ממך.
כתבה חשובה מאד שמסבירה איך פועלת המלכודת שמפילה את קהילת הניו-אייג'.
 
כותב חשוך על מלחמה ?

תוך כדי שהרוע תמיד מכחיש את עצמו? עדיין?

"Why -I Am- No Longer a Light Worker "

למה שמישהו ירצה "לעזוב את האור"?

השטן עזב.. כי הוא רצה לעשות ילדים עם אשתו - ילדים חשוכים. יש לו "תירוץ".. גם אשתו ברחה מגן עדן - ותודה לאלוהים על שביקש ממנה לחזור ואז כשאמרה שתהרוג את כל בניו הזכרים " שתישאר שם" מה שנקרא.. ואולי ככה זה צריך להיות..


אבל להגיד שמישהו באמת יודע מהו להיות עובד אור אמיתי - ולוותר? לוותר אולי.. אבל לא לשלול "לנצח".. אלא אם כן.. אתה לא ממש קשור לאור.. בנתיים, אלא שכן נמנים עם משפחת האור - לא ממש מתלוננים.. במיוחד לאחר מות הגוף הפיזי ונצחון הנשמה על העולם הזה - שמושך אותך דרך פיתויים זולים לעבדות פיזית ושקרים רוחניים מובהקים.
 

atlas13

New member
עכשיו, כשאני קורא את זה שוב..

איזה שטויות!

מה קשור המספר של הבית שלך? לבונים החופשיים? על רקע מספר הבית שלך - תהיי בהליך משפטי? מה הקשר בכלל?

איך ראש הממשלה קשור בכלל לבונים החופשיים החופשיים היו ארגון מחתרתי כמו צ'ה גאוורה והמחתרת שלו.. חוץ מלעשן המון סיגריות ולדבר של שחיתות הממשלה ונסיון התנקשות בנשיא - הם לא ממש הגיעו למצב מדיני מי יודע מה.. צ'ה גאוורה - אדם קצת גאוותני - הצליח לפתוח מחתרת כנגד המשטר הדיקטטורי - אבל מעבר לכך - הוא נרצח

- את יכול לקחת הרבה אנשים שהצליחו לעשות הרבה יותר - כמו אובמה וממשלת אמריקה מאשר צ'ה,

או מאשר הבונים החופשיים הם מקושרים לרוסיה ולטקסים מאגיים - ואיומים וסחיטות על אנשי צדק הדיברו על שיחרור ודיכוי -
הם הרגו אותם ב"גיוס" רוסים ועברו ממנהיג למנהיג - כל אחד יותר נוראי מקודמו.. אלו היו האילומינטי.

אך ביניהם ובין האילומינטי יש הבדל עצום - האילומינטי הם ארגון של אנשי דת חשוכים + קשר חוצני רפטליאני רעוע - אשר מובילים להרג כבר עשרות של שנים - דור אחר דור = הם עדיין מסתובבים כאן.. דרך האפפיור ואנשים בעלי עוצמה של הרג ופוליטיקה - עובדי השטן תמיד נמצאים בעמדות של כוח ושליטה על האחר - זה השורש שלהם ליצור מעצמות על - לרצח -גם בסין -יש את הקמיקאזה - הם תמיד פועלים יחדיו - והקמיקאזה - הסינים - הם רוצחים משומנים היטב - ואין בהם כל רגש. לרובם לפחות. החינוך שלהם מאוד דומה לחינוך ממסדי מיליטנטי - חינוך לניכור - אתה מכונת הרג וזהו. האילומינטי חי עבור גיוס כאלה יצורים..

מתוך כתבה עליהם :
"הפך הבית למשרדים הראשיים של ארגון "חובבי ציון" -הרוסי - שעודד התיישבות בפלשתינה). - מלחמה.

למרות שפעלו בחסותה של ה-Grand Orient,
לא ידעו חברי הלשכה לדבר בשפה הצרפתית ועל כן פעלה הלשכה בשפה הערבית.
אף-על-פי-כן, את הדו"חות ששלחה הלשכה ל-Grand Orient כתבו בשפה הצרפתית.

את הטקסים ערכו בערבית על-פי תרגומים של הנוסח הסקוטי שהובאו ככל הנראה ממצרים"

"הרקע לריטואל יהיה בדרך כלל תנ"כי – בניין מקדש שלמה בירושלים, אם כי הסיפורים עצמם אינם מהתנ"ך ואינם אמורים להיות יהודיים או נוצריים באופיים. אין בהתרחשויות המוצגות אירועים על טבעיים. את מקדש שלמה ניתן להבין כמייצג את המקדש של האדם הפרטי, מקדש הקהילה האנושית, או היקום כולו."

בקיצור - הבונים החופשיים היו ארגון דת למטרות רווח אישי -

קידום במסווה של "בית מקדש לכולם" כמו כל ארגון דתי כלשהו.. לא ממש משנים משהו - ועדיף ככה..

אך מעבר לכך - לא ממש קשורים לאילומינטי -

ארגון כוח חוצני המנצל, משכנע ועורך ניסויים על ראשי ממשלות ואנשים בכלי כוח ועוצמה -

ומשחד אותם לשיעבוד אנשים תמימים - ביניהם יש גם חוצנים אפורים ורפטליאניים שטניים -

המשכנעים אקדמיים לפתוח במלחמות ולהרוג אנשים -

ממש כמו במיתלוגיה היוונית - כל ה"קיסרים ומלכים" אשר השתעשעו באנושות דרך מאגיה יוונית ו"אלים" יווניים -

לטאות ויצוריי השטן.

מעבר לכך - אני לא רואה את הקשר בין הבונים החופשיים לאילומינטי..
 

atlas13

New member
סופם של הבונים החופשיים :

"חופשיים למשטרה הנאצית, וחלק מראשי המועצה עליונה נרצחו. הרכוש הוחרם וחלקו הובא לברלין.

בונים חופשיים הוצאו להורג לא רק בגרמניה, אלא בכל מדינה שנכבשה על ידי הנאצים: נורבגיה, פינלנד, דנמרק, הולנד, בלגיה, צרפת, לוקסמבורג, פולין, צ'כוסלובקיה, הונגריה, יוון, אוסטריה, רומניה ועוד. עד היום לא ידוע מהו מספרם המדויק של הבונים החופשיים שנרצחו במהלך מלחמת העולם השנייה דווקא בשל עובדת היותם בונים חופשיים (זאת כיוון שהשתייכותם לארגון נשמרה בסוד עקב רדיפתם על ידי משטרו של היטלר), אולם ההערכות הן שבין 80 אלף ל-200 אלף בונים חופשיים נרצחו."



בקיצר - הם היו קשורים לכת ארגונית למטרות דת ו"שחרור מהעול"- מטרה שגם היטלר ניצל - וגם בשואה נרצחו רבים מהם.

האילומינטי מתקשר כבר לעבודת השטן.
 
למעלה