התעלמות

משהמשה2

New member
התעלמות

שלום לכולם אבי ואמי רוב היום ביחד לאחרונה אמי(חולת אלצהיימר)מתעלמת מאבי למרות שהוא פונה אליה ומשוחח איתה,תופעה זאת נמשכת לפעמים שעות,יש לציין שאמי מזהה את אבי. האם תופעה זאת מוכרת? תודה

ענתי44

New member
אני מכנה את התופעה הזו../images/Emo10.gif

תוכנית ההתנתקות של אמא... כן זה קורה אצלנו לפעמים וזה קורה את הלב. היא מתכנסת לעולמה ומתעלמת אפילו כשדמעות יורדות מעיניי, כי בדרך כלל כשמצבה טוב יותר היא ישר מגיבה לדמעות שלי, ופעם גם התחילה לבכות איתי כשקבוצתי ירדה ליגה וכששאלתי למה היא בוכה? היא אמרה " בגלל הפועל חיפה" משה, אני לימדתי את עצמי להעסיק את עצמי כשזה קורה ולהבליג.תגיד לאבא שזה לא נגדו וזה לא שהיא ברוגז איתו אלא חלק מהמחלה.

שריוש2

New member
אכן מוכר=[[

גם לנו קורה המון פעמים שאנו מדברים עם סבתא והיא כלל לא מקשיבה. מתעלמת וממשיכה להתעסק עם השמיכה. לפעמים כי לא שומעת טוב ולפעמים פשוט מתעלמת... אצלנו סבתא לצערנו במצב שהיא לא מזהה אפ'חד. רק יודעת שאנחנו המשפחה שלה, אבל גם זה כבר בספק. אבל לעמים אני נשכבת עליה ומחבקת אותה, והיא מעלה חיוך על הפנים, צוחקת ומחבקת אותו בחזרה. זה נותן לי הרגשה שהיא בכל אופן איפושהו כן מזהה אותי, או מוכרת לה כקרובת משפחה, או שפשוט היא מדמה אותי לילדה קטנה הנוהגת לחבק ברכות.

למעלה