התעמלות אומנותית- גמר קבוצתי

התעמלות אומנותית- גמר קבוצתי

שני התרגילים היו כנראה סבירים, אבל הספיקו רק למקום האחרון.
זה כנראה הביא את החבר'ה מערוץ אחד להחלטה לא לשדר את המשך התחרות.
המתעמלת נטע ריבקין תשא את דגל ישראל בטקס הנעילה. טוב, למעשה רק הן וזוהר זמירו המרתוניסט נשארו בלונדון, כל השאר כבר בארץ.

candy77091

New member
לדעתי השיפוט היה מוטה גם בקבוצתי

היו קבוצות שהביצוע שלהם היה הרבה יותר גרוע משל ישראל ולמרות זאת הם לא קיבלו כאלה ציונים נמוכים.
אני בכוונה הפעם הקשבתי לקריינות של מירי וכמעט בכל תרגיל היא אמרה שהיו חוסר סנכרון וגם היו מצבים שראיתי בעצמי שנפל מכשיר או הושיטו יד כדי לתפוס את המכשיר ואל שהוא נחת לתוך היד של המתעמלות..

אני חייבת להגיד שזה היה ממש מעצבן כבר לצפות בזה ולדעת שיפלו אותנו בכל מקרה..

לדעתי הקהל והצופים מוטים

לדעתי השיפוט של הקהל ושל הצופים מוטה נגד רוסיה ונגד כל המתעמלות שהוא אינו אוהד.

Tammie

New member
אני חייבת להגיב על ההערה על טקס הנעילה

רק לי זה מפריע שהספורטאים חוזרים לארץ לפני סיום האולימפיאדה?
כמו שצועדים בטקס הפתיחה, לדעתי הם צריכים לצעוד בטקס הנעילה.

בשנים קודמות לא שמתי לב- אולי תגידו לי אתם מנסיונכם- זה ככה גם במדינות אחרות?
לי אישית זה נראה כמו חוסר כבוד. צריך להיכנס כנבחרת ולצאת כנבחרת.

גם לי זה מפריע

עזבי טקס נעילה, איפה לעודד אחד את השני? אם לא באולם, אז לפחות בכפר האולימפי או משהו.
אבל אני לא יודעת אם זה תלוי בספורטאים, או שזה החלטה של המדינה (כספית).
דרך אגב, הנבחרת של האומנותית רק הגיעו לפני כמה ימים, ולא בתחילת האולימפיאדה.

Tammie

New member
לא שמתי לב לזה. זה פשוט מקומם אותי....

איפה הגאווה הלאומית של לצעוד שמשלחת בטקס הפתיחה וטקס הנעילה?
זה שהגברים במכשירים לא צעדו היה לגיטימי, הייתה להם תחרות למחרת, הם היו צריכים להיות במיטבם. אבל למה האומנותית לא היו שם?

ושוב אני אשאל- מה הנוהג במדינות אחרות?

הרגע אורי לוי אמר

שהרבה ספורטאים טסו חזרה לארצם.
את נבחרת האומנותית לא מצאו לנכון לשלוח ללונדון שלושה שבועות לפני שהן מתחרות.

נעממהה

New member
אני מאמינה שחלקם חזרו הביתה להתאמן

אלו ספורטאים מקצוענים, אני בטוחה שחלק מהם כבר בשגרת אימונים רגילה.

למה את חושבת שלא עודדו אחד את השני? נבחרת השחייה באה לעודד את אלכס בגמר הקרקע, וגם אלכס עצמו אמר בסיום התחרויות שלו שהוא יצפה קצת בתחרויות של ישראלים.

כי הם עזבו

בגלל שהרבה עזבו, הם לא נשארו לעודד את חבריהם שמתחרים בסוף האולימפיאדה.
זה כמובן לא אשמתם, אני בטוחה שמבחינתם היה עדיף להמשיך בחופשה בלונדון ולצפות באולימפיאדה.
אגב אני כמעט בטוחה שלא חוזרים לשגרת אימונים רגילה. השאלה גם מה זה רגילה, אבל בטח שמתאמנים הרבה פחות ממה שהתאמנו לקראת האולימפיאדה, בלי לחץ ואולי אפילו קיבלו חופש.

Tammie

New member
אני בטוחה שבסופו של דבר- התשובה היא תקציב

אבל זה רק מרגיז אותי יותר.
דיברנו פה כמה פעמים על מה ההבדל בין אליפות העולם האחרונה לאולימפיאדה. אחד ההבדלים המשמעותיים ביותר הוא שאולימפיאדה היא תחרות בכל ענפי הספורט. זו לא רק תחרות של מתעמלי מכשירים, אלא של שחיינים, אצנים, מתאבקים ועוד.
חלק מהרעיון הוא להפגיש ספורטאים באירוע אחד גדול. אז נכון, זה עולה כסף לשכן ספורטאים בחו"ל, ונכון, זה משנה קצת את שגרת האימונים, אבל זה המצב. תקציבית- צריך להיערך לזה, וגם מבחינת אימונים אפשר- צריך למצוא אולם להתאמן בו, כמו שהסינים עשו לפני המשחקים.
זה מעצבן אותי לשמוע שזה נהפך להיות הנורמה שלא כל המתעמלים מגיעים לטקס הפתיחה והנעילה.

מסכימה איתך

גם אותי זה מעצבן. לא זה שלא כולם מגיעים, אלא שלא כל הספורטאים שרוצים בכך יכולים להגיע.

מה אתם אומרים על כך שרק הספורטאים עצמם מקבלים כרטיסים וקרוביהם צריכים לשלם מחירים מלאים על הכל כדי לצפות בהם?
לדעתי מן הראוי לסבסד חלקית לפחות, קרוב אחד של כל ספורטאי- אמא/אבא/אח/בן זוג בטיסה לפחות, עזרה במציאת מלון או הנחה משמעותית.

trilliane

Well-known member
מנהל
גם לי זה הפריע, אבל ככה זה תמיד בכל השנים

אני מעריכה שהסיבות הן בעיקר תקציביות – אני מניחה שכל יום שם עולה כסף (לא יודעת אם זה למדינה או לספורטאים עצמם או שמתחלקים בעלות באופן כזה או אחר) ואם כבר אין להם סיבה להישאר אז לא נשארים רק עבור הטקס.

לפי כמות הספורטאים בטקס הנעילה נראה לי שזה כך גם במדינות אחרות.

אגב, גם בטקס הפתיחה לא כולם צעדו; חלק עוד לא הגיעו (כמו המתעמלות האמנותיות) ולחלק היו תחרויות כבר ביום הראשון אז אסרו עליהם להגיע כדי שיוכלו לישון כמו שצריך.

למעלה