התעמלות/אקרובטיקה, אעריך את עזרתכם

Yoko Nakajima

New member
התעמלות/אקרובטיקה, אעריך את עזרתכם

היי :) אני בת 18, מתגייסת ממש בסוף החודש. כבר שנים שאני רוצה ללמוד משהו מתחום ההתעמלות או האקרובטיקה, ואף פעם לא ממש מצאתי את הזמן והמסגרת לעשות זאת. גם כשמצאתי מסגרת [כמו אימונים קבועים במרכז בגין, או אימונים בהדר יוסף], היא התנגשה לי עם ריקוד וכושר קרבי- שתי אהבות אחרות שהתחייבתי להן. עכשיו יש פגרה עם שני האחרונים. האם יש מסגרת כלשהי (גם אם פעם בשבוע וגם אם כל השבוע) שאוכל לקחת בה חלק בזמן שנותר לי? ואולי מישהו יודע אם האימונים בהדר יוסף עדיין מתקיימים החודש? במקרה [העגום] שלא- אם לחלקכם יש טיפים ומדריכים שמתאימים לאימונים על דשא, ואפילו טלפונים של מאמנים אישיים להתעמלות/אקרובטיקה, גם אלו יתקבלו בברכה! =] דבר אחרון: עד כמה אפשר להתקדם בגיל כזה (18) ובזמן קצר כמו שיש לי; ובהנחה שבשנתיים הקרובות הצבא ימנע ממני מלהתעסק בתחום, עד כמה אני אוכל להתקדם אחרי שאשתחרר, אם אשקיע ברצינות? מתנצלת על הכמות המילולית... אני מקווה שתענו לי מהר, כי כל יום שחולף הוא יקר למטרה הזו [הגיוס מתממש ובא]. ואני מודה לכם, מאוד
לירן.

כתבת את התשובה

לדעתי האימונים הפתוחים בחולון נסגרו, אבל תבררי אולי אני טועה והם נפתחו שוב. בהדר-יוסף בת"א האימונים עדין מתקיימים. אני לא רואה אותך ולכן אני לא יכולה לאמר לך עד כמה תתקדמי. נשמע שאת בכושר- וזה נהדר, יעזור לך מאוד להתעמלות. בכל מקרה אם תשקיעי ברצינות כמו שאת אומרת אז תתקדמי. שיהיה לך גיוס קל ושירות נעים!

Laban P

New member
ככה...

הדר יוסף - קרקע/ מכשירים ראשון ושלישי - 21:00 - 19:30 שתי מאמנות של הפועל 40-45 שקל לשעה + ביטוח שני וחמישי - 22:00 - 20:30 רומן ועמנואל (שייכים למכבי אני חושב) 30-35 שקל לשעה + ביטוח רביעי - 21:30 - 20:00 גם כן רומן ועמנואל ואולג וינגייט - קרקע/ מכשירים ימי רביעי - אימון של רומן, עמנואל או יורי אני מניח שיש שם עוד אימונים אבל לא ממש יודע פרטים - את יכולה לברר בטלפון חולון - בגין - קרקע/ טרמפולינה יש אימונים, לא יודע זמנים מדוייקים - את יכולה להתקשר לבדוק ^^ כל אלה - המקומות הגדולים במרכז, השעות הן לאימוני מבוגרים בלבד *בנוסף יש לך הרבה מקומות קטנים, כבר כמעט בכל עיר יש איזה אולם קטן, קרקסים (פלורנטין הכי קרוב למרכז), וחוגים דומים שמשלבים כל מיני דברים (לדוגמא מעודדות בראשון וכו,)....

Laban P

New member
ps

האימונים שדיברתי עליהם (במקומות הגדולים) פתוחים לקהל הרחב כך שאל תצפי להדרכה אישית ולימוד אינטנסיבי - כל אחד בא ומתאמן, לוקח מה שהוא יכול מהבסיס שהמאמנים מעבירים או מעזרת הסובבים אותו. זה נחמד, זה כיף, אפשר עדיין ללמוד הרבה - רק אל תצפי שיכינו אותך לאולימפיאדה

תרשה לי

להוסיף הודעה זו ל"מאמרים" של הפורום או ל"שאלות נפוצות", כך שכל אחד בעתיד יוכל להגיע למידע חשוב זה.

Laban P

New member
בכיף...אבל...

דבר ראשון יש להוסיף את הטעות שתוקנה - מצטער על זה דבר שני, כדאי לכתוב הכל בדף אחד בצורה מסודרת, וכמובן, להוסיף עוד הרבה מידע שחסר - זמנים, אימונים בצפון/דרום, קרקסים ומקומות דומים... לשיקולך דבר אחרון ששכחתי לומר על האימונים בהדר יוסף : שני וחמישי האימונים כמעט תמיד מפוצצים עד 0 מקום (30-50!!! איש) - לפעמים זה ממש מוגזם רביעי - יותר רגוע בדר"כ ראשון ורביעי - בדר"כ אולם כמעט ריק, יכול להיות פחות מ10 אנשים כל אחד יגיע לפי האילוצים והשיקולים שלו - זמנים, העדפות אישיות.... שימו לב, באימונים עם הרבה אנשים יכול מאוד להיות שיווצרו תורים - בעיקר בפס ובטרמפולינה. המטרה שלי באזכור העובדות לעיל, היא לנסות וליצור אימונים מאוזנים במהלך כל ימות השבוע - כולנו נפיק מזה תועלת

למעלה