התעמלות בונה עצם

yonikoren1

New member
התעמלות בונה עצם

בהתעמלות בונה עצם יש מושג שנקרא כפיפה של העצם. במה היא מתבטאת, והאם יש אפשרות לתת תרגילים אשר כופפים את העצם. בברכה, יוני קורן. תודה על התשובות הקודמות, אתם פשוט 10!!!

AMI-101

New member
כפיפות בטן לעצם

יוני ייתכן שמדובר בעיברית שונה מזאת שאני מכיר :) או שזה תירגום מוזר מלועזית. מכוון שאף אחד אחר עוד לא ענה ואני לא אבשלום קור אני לא חושב שהמוסג נכון ... התעמלות בונה עצם מבוססת על היות העצם רקמה חיה ומגיבה ללחצים המופעלים עליה. כמו ששריר גדל ומתחזק עם שימוש, גם העצם מתחזק ונבנה כתוצאה מ compression stresses כלומר: לחצים מצפון ומדרום של העצם. כאשר אסטרונאונים חוזרים מהחלל יש להם איבוד עצם, כמו כן ריתוק ממושך למיטה. פעילות כמו הרמת משקלות, עליה וירידה במדרגות, גורמות ללחצים על העצם, והגוף מגיב בחיזוק העצם ביי עמי

AMI-101

New member
LOOK WHAT I FOUND

בדף הבית של MSN מצאתי את הקישור הבא וחשבתי "איזה צירוף מקרים" לילה טוב עמי

yonikoren1

New member
קישור

לא הבינותי את הפואנטה שמצאת את הקישור הבא. על איזה קישור מדובר, ואיזה צירוף מקרים?

AMI-101

New member
yoni

הקישור לא עבד זה היה בנושא של חיזוק עצמות המקריות שמצאתי את המאמר בדף הבית כאשר סיימתי לענות לך

yonikoren1

New member
האם יש בהישג ידך....

עמי יקירי, יש לך מושג איך אני מגיעה לדף הבית? ושוב נורא נורא תודה על המענה המהיר שלך. יוני קורן.

AMI-101

New member
I found it... again

Yoni here it goes again I'll try to make sure you get it this time shabat shalom Ami http://content.health.msn.com/content/article/49/39952.htm

למעלה