התעמלות במכבייה- סיכום ביניים

התעמלות במכבייה- סיכום ביניים

בבנים לא הייתי. רק שמעתי. שאלכס שטילוב אשר נשבע בטקס הפתיחה בשם הספורטאים לא התחרה. ושפעם הראשונה בהסטוריה, ישראל לא זכתה במקום הראשון.
בבנות שפטתי. למי שזו פעם ראשונה במכבייה הייתה הפתעה לא נעימה. האמת היא שזכור לי מצב דומה גם במכבייה הקודמת וגם בזו שלפניה. בנות מדרום אמריקה ברמה של חוג עממי.
אירועי המכבייה שימשו גם כאליפות ישראל. ברכות לשקד מאלק מע.ל.ה רעננה אלופת ישראל בהתעמלות מכשירים לנשים לשנת 2013 וגם אלופת המכבייה בקרב-רב.
ברכות כמובן לסגניותיה מהפועל ת"א ומעמק הירדן, וכמובן לבנות דרגת הג'וניור החביבות.
מחר אחה"צ מחכים לנו הגמרים על המכשירים, ובמוצ"ש ערב הגאלה.

Mrpops

New member
תודה! ושאלה..

אני יודע שאת לא הכתובת לשאלה הזאת...ובכל זאת, לא ברור לי למה כל הנושא של עדכון שמות משתתפים, קריטריונים, תוצאות מסודרות הכוללות פרמטרים יחידניים וקבוצתיים לא מפורסמים בצורה מסודרת? אני בקשר עם אנשים בעולם ששואלים אותי למה אין עמוד תוצאות רשמי מסודר ואין לי מה לענות להם...המידע באתר המכביה חלקי מאוד. אולי פספסתי משהו ובכל זאת קיים איזשהו עמוד תוצאות מסודר ועדכני?

הפעם זה יותר מסובך

בד"כ אין רישום מסודר בתחרויות התעמלות, אבל איכשהו מצליחים בשנים האחרונות להשיג תוצאות ולפרסמן.
הפעם הוחלט שכל התוצאות בכל הענפים יפורסמו רק באתר המכבייה ולא באתרים השונים של הענפים.
הבעיה היא שאתר המכבייה לא מתפקד כמו שצריך ולא מתעדכן בצורה מקצועית ומהימנה.

cubano1

New member
זה הרבה יותר בסיסי וגרוע

גם מי שנמצא בתחרות עצמה - אין לו מושג מה הציונים, מה הדירוגים, מה שמות המשתתפים
מילא שאין לוח תוצאות נורמאלי ליד כל מכשיר, ושלוח התוצאות הכללי שהיה בשנה שעברה לא נראה לעין בשום מקום - גם את השילוט הימי-בינימי שבו מזינים תוצאות ידניות ליד כל מכשיר לא הביאו - וזה כבר ממש ביזיון...

ררטולי

New member
ערב הגאלה במוצ"ש

מישהוא יודע האם הכניסה פתוחה לכולם או רק בהזמנות
ואם בהזמנות אז איך ניתן להשיג הזמנות???

הערה

בקשר לתוצאות אליפות ישראל בוגרות כפי שאמרת מקום ראשון שקד מלק מעלה רעננה, מקום שני - סגנית ראשונה אברהמי לירון מעלה רעננה ( שתיהן סניריות שנה ראשונה), מקום שלישי -סגנית שניה בלוריאן נועם מהפועל תל אביב שחוזרת מפציעה קשה ועל כך מגיעה לה כל הכבוד, מקום רביעי נצר אופיר מהפועל עמק .רצתי לעדכן את הדיווח שלך מכיוון שהוא חלקי.
קפיצות: מקום ראשון -שקד
מקום שני - לירון
מקום שלישי- אופיר

מקבילים: מקום ראשון- שקד
מקום שני- נועם
מקום שלישי- אופיר

קורה: מקום ראשון- לירון
מקום שני- שקד
מקום שלישי- אופיר

קרקע: מקום ראשון- לירון
מקום שני -שקד
מקום שלישי- נועם

MICHALB13

New member
מכבייה

בסהכ יש ארבע סניור אולי כדאי היה ללמוד את השמות שלהן ...
ואת הפרטים הבסיסים ? כי אופיר נצר לא היתה בין הסגניות שלה
אלא לירון אברהמי במקום השני והיא מרעננה
ונועם בלוריאן מהפועל תא .
אופיר נצר היתה במקום הרביעי

אמא לה3

New member
עם כל הכבוד...

נועה רשמה את הסיכומון הקטן הזה אחרי יום מעייף במיוחד, אחרי תחרויות מעייפות במיוחד כשלא היו בידייה תוצאות מסודרות...

אז..קצת סבלנות ואולי הבנה...
אבל באמת אין סיבה לתקוף בצורה כזאת

למעלה