התעמלות לחיזוק שרירי האגן

התעמלות לחיזוק שרירי האגן

קיבלתי דף מידע אבל לרוע המזל הוא בשבדית והשבדית שלי לא מדהימה עד כדי כך.. כל מידע או לינק יתקבל בברכה, אגב אסרו עליי להתקרב לחדר כושר למשך חודשיים, נראה לכם הגיוני ? בסה"כ התמדתי בחדר כושר עד לשבוע 39, כך שזה לא העמסה של פעילות שהגוף לא רגיל אליה.

גמני היקרה

ראשית מחמאות על הגזרה ... שנית - יש את מכשיר האפי-נו שאמור גם לסייע לשרירי רצפת האגן ואני מניח שאת מתכוונת אליהם אני לא רוצה להשמע כמפרסם של המכשיר כי אני לא ואנחנו כרגע רק מתנסים בו (אנחנו זה קצת מוגזם...) להגמשת שרירי הנרתיק לשם מניעת או לפחות צמצום הצורך בחיתוך המכשיר מתיימר לפתור מספר בעיות וגינליות. גם הגמשה לטובת לידה, גם הגמשה לסובלות מוגיניסמוס וגם חיזוק השרירים הטבעתיים. ניסינו גם לתרגל את השרירים בהבט של החיזוק, הוא מאוד מזכיר את המכשיר לחיזוק שרירי הידוק האצבעות (בצורת התרגול, לא במראה החיצוני..). תסתכלי ב www.epi-no.com ושוב, אם היה מכשיר אחר מקביל שהייתי יודע לא הייתי טורח לציין רק אחד. לגבי חדר כושר - אין לי מושג ירוק. ליאור

yaelhul

New member
מאד הגיוני שאסרו עלייך חדר כושר

לחדשיים יקירתי. לא סתם נקראים ששת השבועות שאחרי הלידה בשם "משכב לידה". אם העולם שלנו לא היה כזה מטורף, והיינו עדיין חיות בחמולות כמו לפני שנות דור, זה אכן היה משכב לידה - היינו נחות, אוכלות טוב, מניקות, וה"שבט" היה מטפל בכל שאר הדברים, כולל עבודות הבית והטיפול בתינוק. למה זה? מכיוון שגם בלידות טבעיות וגם באחרות, לגוף נגרמת טראומה קשה. היטיבה לתאר את זה חברתי שעברה לידה קלה והרגישה מצויין כבר יומיים שלושה אח"כ להסתובב בבית ולעשות עבודות שונו, להרים את התינוק ואת הבת הגדולה יותר וכו´ וכו´. כשהיא הגיעה לרופאת הנשים שלה לבדיקה שגרתית התברר שהיו לה אינספור קרעים בנרתיק שפשוט סרבו להתאחות - היא היתה זקוקה ל"משכב לידה" ולא נתנה לגוף שלה לנוח בכלל. בקיצור - תני לגוף לחזור לעצמו גם מבפנים. ראיתי בתמונות שאת נראית נפלא וקורנת מאושר, אז הבטן המתוחה תיקח עוד כמה חדשים. לא יקרה שום אסון. בריאות ואושר יעל

תודה יעל וליאור ועוד קושיות...

כמובן התכוונתי לשריר רצפת האגן שהסבירו לי שמאד חשוב לחזקו, ואכן אני מנסה כמה פעמים ביום לדמיין לי בוטן עולה במעלה צוואר הרחם או לכווץ חזק את הרקטום כפי שהסבירו לי, אשמח לקבל טיפים נוספים. אגב, יעלחולית, קצת הלחצת אותי, מאז שובי אודה שלא ממש נחתי. כבר יומיים אני צועדת שעתיים ביום עם איתן כדי שיתפוס קצת שמש שתעזור לו לצהבת. וכידוע שמש היא מצרך יקר כאן...כך שכל פעם שהיא מגיחה אני לא חושבת פעמיים... אז עכשיו אחרי שקראתי מה שכתבת אולי באמת כדאי להרגע... תודה.

../images/Emo62.gif גמני, יש כתבה בכלל לא רעה

בנושא בגליון החודש של הורים וילדים. אז אם את לא מנויה אני יכולה לנסות לסרוק ולשלוח לך. הכתבה בדיוק מדברת על כושר והתעמלות לאחר הריון ועל חיזוק ריצפת האגן! כשקראתי אותה בדיוק חשבתי עליך!
ות לאיתן ולך,
שירלי.

שירלי, המון תודה ../images/Emo25.gif

אם תוכלי לסרוק או לכתוב כאן בתמצות על זה אני מאד אודה

למעלה