התעמלות למבוגרים ברמה נמוכה

Britush

New member
התעמלות למבוגרים ברמה נמוכה

היי לכולם, מקווה שזה בסדר לפתוח הודעה חדשה: התאמנתי בהתעמלות קרקע ומכשירים מגיל 7 עד 13 בערך, ואז הפסקתי. היום אני בת 22 ופתאום מתגעגעת לזה. אני זוכרת מעט מאוד, בעיקר עמידת ידיים וגלגלון
, וברור לי שאהיה גרועה בזה עכשיו, אבל הייתי מאוד רוצה לחזור להתאמן בשביל הספורט והכיף. השאלה היא: האם יש באזור תל אביב קבוצה לגיל הזה ליחסית-מתחילים? אם כן, אשמח לפרטים.
תודה רבה!

Tammie

New member
שלום

יש כמה קבוצות לבוגרים באזור המרכז. הרעיון הוא שאפשר לבוא ולהתאמן, יש מתעמלים מכל הרמות, החל ממתחילים ועד בוגרים. אני לא יודעת את כל הפרטים על כל הקבוצות, אם תחפשי בחיפוש של הפורום תמצאי הכל. בנוסף, הולכת להיפתח ביום שישי הזה קבוצה לנשים בלבד בווינגייט בהדרכת דגנית רביע. האימון יהיה כל יום שישי מ- 10:00 עד 11:30. מי שרוצה פרטים מוזמנת לשלוח לי מסר ואני אתן לה את הפלאפון של דגנית...

אמא לה3

New member
בתור מתעמלת

מאוד מבוגרת....אחרי הרבה שנים שלא התעמלתי, הייתי באימון בוגרים בהדר יוסף!!! הופתעתי שהגוף לא שכח כל כך, הגמישות נפגעה, אין מה לדבר אבל את הטכניקה הגוף לא שכח. מומלץ מאוד מאוד מאוד. האוירה נעימה וכדאי להגיע עם חברה, זה משפר את החוויה.

Tammie

New member
בעקרון החוג מוגדר לתיכון ומעלה

אז אני לא יודעת, אבל לפעמים יש שם בנות צעירות יותר....

orelushg

New member
כן בכיף אין בעיה עם הגיל.... ../images/Emo13.gif תבואי ותהני:

אני גם מתעמלת שם וממש נהנית ויש לי חברות גם בנות 13 שבאות ומתאמנות בהדר יוסף ואולג יודע ת'גיל שלהן בערך.... אין בעיה! תבואי ויהיה לך כיף!!! ואולי נפגש... מי יודע....

Britush

New member
תודה!

אני מקווה שזה מה שיקרה גם אצלי...
אפשר פרטים נוספים על האימונים בהדר יוסף? (אפשר במסר)

Tammie

New member
ביקשו שאני אכתוב פה אז הנה זה

קצת פרטים על האימונים בהדר יוסף. אני יודעת את הפרטים של האימונים של הפועל, בימים ראשון ושלישי. האימון הוא משמונה ועד תשע וחצי. ריצה, ניתורים כושר וגמישות עושים ביחד, אח"כ עושים מעט פסים ביחד ואז כל אחד עושה מה שהוא רוצה. יש שתי מדריכות- נעמה וענבל, והן עוזרות במה שמבקשים. אפשר לעבוד על הכל החל מערבית ועד לדאבל סלטה. אימון ניסיון עולה 35 שקלים, אימון רגיל 40 שקלים וצריך לשלם גם ביטוח. הביטוח עולה 150 בערך, והוא מספטמבר לספטמבר, אם נרשמים עכשיו בגלל שזה כבר רק חודשיים הביטוח עולה חצי מחיר.

mosherubin1982

New member
גם לגברים...

אני כבר לא מה שהייתי אבל אני מעוניין לחזור. בגוף אני יודע. הדר יוסף מתאים... שעה וחצי מספיק. השאלה אם גם גברים משתתפים באימון. אם יש למישהו טלפון??? או אימייל להרשמה לשנה הבאה.

Tammie

New member
גם לגברים :)

ואין צורך להירשם, פשוט להגיע בשעה של האימון. משלמים במקום, ואין שום התחייבות מאימון לאימון.

Britush

New member
תודה רבה!

אפשר הסבר קצר לגבי המיקום? אף פעם לא הייתי שם, ובמפה אני רואה שהאזור מחולק לכמה חלקים: איצטדיון האתלטיקה, מגרשי הטניס וכמה בניינים נוספים. איפה האולם ממוקם? (והאם יש שם חניה?
)

Tammie

New member
האולם נמצא בתוך הבנין הראשי. זה הבנין שיש בו אולם כדורסל ואת הועד האולימפי (אני צודקת שהם יושבים שם?) למעלה יש בית קפה וחדר כושר.... האולם עצמו נמצא ליד המלתחות.... ויש הרבה חניה בחוץ. אני כנראה אגיע לאימון מחר, אשמח לראות אותך! וכמובן- אם עוד מישהי רוצה להצטרף אני ממש אשמח :)

orelushg

New member
הייתי רוצה.... אבל...

אני לא יכולה... גם בגלל מכבי דן, אני מתעמלת במחנה אימונים שם, וזה משבוע שעבר עד יום חמישי הזה, משמונה וחצי עד 12 וחצי כל יום, והייתי אומרת שזה יותר מידי עומס על הגוף שלי....
חוצמזה שיש לי בגרות ביום שני - מועדי ב' באנגלית... אז אני לא יכולה כי אני אהיה גמורה, גם בגלל המחנה אימונים... בע"ה אוגוסט - בכיף!!!!
אני פנויה כמעט לגמרי, חוץ מנהיגה ופסיכומטרי... אבל בטוח בע"ה אני אגיע לאימונים בימי רביעי עם אולג... נפגש

mosherubin1982

New member
מרוב הודעות התבלבלתי...

אפשר פרטים... באיזה ימים ושעות האימונים למבוגרים.

למעלה