התעמלות קרקע!

התעמלות קרקע!

למדתי התעמלות קרקע במשך כמה שנים, עד שפרשתי לפני כשלוש שנים. תמיד הייתי גמישה ויחסית טובה (פליק פלאקים, גלגלונים בלי ידיים וכו') וגם עם מבנה גוף רזה ושרירי אך לא התקדמתי לתחרותי.(התעמלתי בקבוצה גדולה והייתי קצת ביישנית כך שלא הבלטתי את היכולות שלי.. למרות שהתחריתי בתחרויות בודדות מטעם בית הספר)
אני מצטערת שפרשתי ומאוד מתגעגעת לתחום! רציתי לדעת איך מתקדמים לתחרויות וכאלה? אני בת עולה ליב', ותמיד היה לי חלום להתקדם להופעות או תחרויות בארץ. אני מוכנה להשקיע הרבה, האם עוד יש לי סיכוי להגיע לכך אם אחזור עכשיו להתעמל בשיא המרץ??

אמא לה3

New member
אנונימית חמודה

בשנים האחרונות התפתח בארץ מסלול יחודי של תחרויות לנבחרות וקבוצות עממיות, מאמנים מכל הארץ נפגשים לתחרויות התעמלות ברמות שונות.
עצתי לך, נסי להשתלב בקבוצות מהסוג הזה, אני בטוחה שעם הרמה שלך הרבה מאמנים ישמחו לשלב אותך. אם תכתבי מאיפה את בארץ אוכל לנסות להמליץ לך על קב' הקרובות למקום מגורייך.

באיזור מודיעין יש את סנונית של רותי זוהר...

הנה עמוד הפייסבוק שלהם: אני די בטוחה שיש שם פרטים ליצירת קשר. יש להם קבוצות בכל אזור מודיעין ואני מאמינה שתמצאי קבוצה שתוכלי להשתלב בה...

אני רק רוצה להבהיר שהם לא מתעסקים במכשירים, אלא בג'נרל ג'ימנסטיקס ואקרובטיקה (גם ברמה תחרותית)

בהצלחה!!! :)

למעלה