התעניינות בקשר לסמינר במשואה ולפגישות בערבים

נועם1019

New member
התעניינות בקשר לסמינר במשואה ולפגישות בערבים

מי שכבר יצא לפולין ויודע מה זה בערך הסמינר של יומיים במשואה שליד תל יצחק? ומה מטרת הפגישות שבפולין בערבים ומה נעשה בהם?

Gal isr

New member
הפגישות ב-פולין בערבים?

שיחות בצוות בערב נועדו לדבר על מה שראינו באותו ערב, קצת לפרוק מטענים שנצברו במהלך היום ולקבל מידע והכנה על מה שהולכים לעבור מחר.

or1malka

New member
אני הייתי במשואה..

אני הייתי במשואה אבל רק יום אחד וזה מוזיאון לזכר השואה,,עברנו שם כמה דברים... וכמו שאמרו לפניי הפגישות בערביםבפולין לנו עשו אחרי הביקורים במחנות כדי לדבר ולפרוק ולספר(ולקבל מכתב מהבית:p)

נועם1019

New member
אנחנו נוסעים ליומיים איזה מוזר מה יש לעשות שם

ואיזה יפה שהביאו לכם מכתבים מהבית...בטח היה ממש מרגש לקבל

שירנות

New member
אז ככה...

אני הייתי אמורה לעבור יומיים רצופים שם אבל מכיוון שלא נשארו חדריפ פנויים העברנו את זה ליומיים נפרדים הסמינר עצמו הוא הכנה-יומיים של הכנה למסע-שיחות על השואה ועל כל מני דברים נילווים אני לא ממש זוכרת בדיוק מה היה שם חחח אבל אני זוכרת שהראו לנו כמה מערכונים של החמישיה הקאמרית שיש להם משמעויות נסתרות וכאלה ואחר כך התפתח דיון בעניין.. גם באה אשת עדו לספר לנו את הסיפור שלה... פשוט יומיים של הכנה יותר אינטנסיבית.... המפגשי ערב במסע עצמו הם כמו שאמרו פה כבר קודם לשם פריקת מתחים,להבין יותר מה עברת באותו יום-מה ראית מה הרגשה מה אחרים הרגישו-לדבר על הדברים שעברנו באותו יום כי אחרי הכל זה מסע לפולין-יש גם דברים לא קלים.... זהו:)

למעלה