*התערבות* - אוננות בפני בן הזוג

עדידי69

New member
*התערבות* - אוננות בפני בן הזוג

יש לי ידידה טובה שבעלה שאל אותה האם מאוננת וביקש לראות אותה מאוננת מולו.
אני טוען שרוב הבנות מעדיפות לא להשאל ובטח מתפדחות לאונן בפני בן זוגם. שימוש באביזרים, ויברטורים תוך כדי סקס כן...אבל אוננות "פרטית" בפני בן הזוג הרבה פחות. אני גם טוען שבנות מתפדחות גם לדבר על כך עם חברות - הרבה יותר מאשר סקס.
היא טוענת שאני טועה.
מה דעתכן ?

עוד הוכחה ללמה מוסד הנישואין הוא מוסד עצוב ואפרורי ?

* מתי מגיע כבר החורף ?? *

לא לא, לא פספסת כלום.

הטלתי פצצה ויצאתי מהחדר, הבנתי רק בדיעבד. זה שילוב של חום נוראי, מזגן מקרטע ודיאטת פורנו .
החשיבה המעוותת שלי היתה שזוג, שנמצא בקשר תקופה כבר היה אמור לראות זה את זו וזו את זה מאוננים או לפחות לדבר על זה בגלוי. זה מה שנשמע לי עצוב.
אין פה שיפוטיות או ביקורת על המוסד. סתם חשבתי בכתב.

לא הצעתי שיתגרשו,רק שיאוננו בפרהסיה ולא במחתרת.

אבל אם חופרים וחוקרים את זה בטח יש קשר בין חוסר פתיחות לגבי הרגלי האוננות של בני הזוג לגירושין או בגידות.

יכולה לדבר רק מהניסיון שלי

אני לא חושבת שגברים ונשים מאוד שונים בעיניין הזה.
לא חושבת שגברים מספרים אחד לשני על האוננות שלהם (לא משנה כמה היתה מוצלחת) כמו שהם יספרו על זיון..
באופן טבעי, אוננות זה דבר אינטימי שאנחנו עושים עם עצמנו וגם הזדמנות לפנטז כל מיני דברים שאולי בסקס עם פרטנר/ית לא נוכל לעשות.
&nbsp
במהלך השנים מצאתי שגברים מצפים שנשים יאוננו בצורה מאוד מסויימת- כמו שהם רואים בסרטי פורנו. אני לא מאוננת ככה ולכן כשמבקשים ממני לאונן לפני מישהו אני ניצבת בפני דילמה- האם לעשות הצגה בשבילו או לאונן "באמת"..
הרבה גברים גם עושים הצגה כשהם מתבקשים לאונן בפני פרטנרית- ולא עושים דברים שהם כן עושים כשהם לבד עם עצמם. (כמו לגעת בפטמות או להכניס אצבע לפי הטבעת)
עם בן זוגי היום אין לי בעיה לאונן- והוא גם למד איך לעזור לי ולא להפריע..

חושבת
נראה לי שאוננות זה דבר אינטימי שאנו עושים זאת עם עצמנו וברור שאנו יכולות לפנטז על כל מיני דברים שאולי בסקס עם הבעל לא נוכל לעשות.

Tiger Steve

New member
אולי רוב הבנות מתפדחות

אבל זה לא משהו שמאפיין נשים. הן לא מתפדחות יותר מגברים.
הפדיחה זה עניין תרבותי.
&nbsp
אני מאמין שכדי שזוגיות תהיה טובה צריכים לשאוף למצב שזה בסדר ונעים לדבר על הדברים האלה בפתיחות. גם להרגיש בסדר להודות בזה, גם להרגיש בסדר לאונן מול בן/בת הזוג, וגם להרגיש בסדר עם לאונן לבד ועם זה שהיא/הוא מאוננים לבד.

למעלה