התערבות בנוגע לאלבום של גאנז

slashon1

New member
התערבות בנוגע לאלבום של גאנז

האם מישהו חושב ש"דמוקרטיה סינית" באמת תצא השנה?????????? ואם כן מתי בערך????????????????????????????????????? כי אני ממש בספק שזה יצא כבר 11 שנים זה היה צריך לצאת כבר

Cloudy Now

New member
אני מציעה לך לתקן את ה-'?' במקלדת,

ייתכן והמקש לא עובד נכונה.

XDDDD

אהובת ליבי

אל תזכירי לי../images/Emo7.gif

הוא הולך להיות כ"כ טוב, אני עדיין בשוק אבל מהפרק האחרון.

כן, ממש מפתיע ומממממש לא צפוי.

הקטע בסוף שלאמב אמר לקית' על ראש העיר|צמרמורת|

Caraya

New member
אין סיבה שלא

לדעתי... הלהקה של אקסל היום במצב יציב יחסית, לא כמו בעבר, עם הרכב קבוע, סיבוב הופעות אירופאי שהלך להם מצויין ובעיצומו של סיבוב הופעות אמריקאי, ומתוכננים עוד. הם מבצעים בהופעות שירים מהאלבום החדש ולא נראה לי שיש איזושהיא סיבה שהוא לא יצא השנה כמו שהם אומרים. מצד שני, רק לי יש תחושה של דה ז'ה וו כשאני קורא את זה?

בהחלט דז'ה וו.

כבר דיברו על זה פה כבר כמה פעמים. לא משנה אם זה ייצא השנה או לא ייצא השנה, ולא משנה עד כמה טוב הדיסק יהיה(לדעתי הוא יהיה בינוני) הם לא יצליחו לשחזר תהצלחה מהניינטיז. וגם זה בחיים לא יצליח למלא ציפיות של 11 שנה.

Caraya

New member
בקשר לשחזור ההצלחה

אני ממש לא בטוח. ה"הצלחה" המדומה הזו זה הכל עניין של כסף ושל קשרים, ולאקסל רוז יש מספיק משניהם. כמה פרובוקציות שידאגו שיגיעו לעיתונות, ושוב רובים ושושנים נמצאים בכל מקום... לצערי הרב למוזיקה עצמה אין הרבה קשר לזה.

לא.

ההצלחה זה קהל, לא משנה כמה כסף או קשרים(מי אמר שלאקסל יש מהם הרבה?) אם אין לך קהל אין לך כלום. כמובן שיש לגאנז קהל אבל התקופה שבה הארד רוק/ גלאם מטאל היו במיינסטרים עברה, בדיוק אותה סיבה שאין להקות גראנג' מוכרות היום, התקופה עברה. בגלל זה הם לעולם לא ישחזרו את התקופה שהם היו "IN TOP OF THE WORLD".

Caraya

New member
לא צריך להיות תמימים כ"כ

ומה זה בדיוק "התקופה" הזאת, שההארד רוק היה במיינסטרים? הכל יחצ"נות. מנהלים של תחנות רדיו חשובות מחליטות מה הקהל אוהב ומה לא. הם יכולים להחרים ז'אנר מסויים (כמו שעשו פעם עם מוזיקה מזרחית בארץ) והם יכולים אפילו להכריח אמנים לשנות את הסגנון של המוזיקה שלהם (ואז ה"אמן" מתראיין ברייטינג ואומר שהוא בעצם רוקר עצבני ולא ילד כוכב נולד). זה סוג של אופנה. זה היה פעם, זה גם היום. ככה בעצם הרוקנרול נהיה פופולרי בשנות ה-50: אלן פריד הראה שזה כלכלי לשדר הרבה רוקנרול ברדיו, ואז כולם עשו את זה. אין להקות גראנג' מוכרות היום, בגלל שמי שבסביבת גיל שלנו התחיל לשמוע מוזיקה כשהרדיו, MTV וכו' שידרו בעיקר פופ של להקות בנים\בנות או היפ-הופ. אם היו ממשיכים עם הגל של הגראנג' אז כולם היו שומעים גראנג' אל תוך שנות האלפיים כאילו כלום. לא האנשים הקטנים מחליטים מה המיינסטרים, אלא האנשים הגדולים. לאקסל יש הרבה כסף, בלי ספק. יש לו גם המון קשרים מהתקופה שהוא כן היה משהו, ומספיק לשמוע על כל המסיבות האלה שהוא עושה שם פרובוקציות או להסתכל על זה שהוא הגיש פרס ב-MTV (ומאוד קשה לי להאמין שבחרו בו בלי שהוא הציע את עצמו). Rose and Roses יכולים להיות להקה מאוד מאוד פופולרית, אבל לא בטוח שאקסל רוצה את זה, אולי הוא מעדיף לפנות למעריצי Guns הישנים.

התקופה הזאת,

היא כמובן האייטיז ותחילת הניינטיז. הפסקה הראשונה שלך מתייחסת למוזיקת פופ(פופולרית), יש מספיק אומנים שצמחו בלי מכונת יחצנות מטורפת, סתם דוגמא למישהו מהארץ: היהודים. בקשר למוזיקה מזרחית כל המבקרי מוזיקה בארץ מתייחסים אליה בזלזול, היא נחשבת מוזיקה נחותה, רוב הזמרים שם לא חתומים בהליקון או בהד ארצי, ובכל זאת יש להם קהל עצום בארץ(בעיקר מהורדות באינטרנט ודיסקים צרובים), והם עושים דברים בעצמם, סרטים, קליפים, דיסקים. בפסקה השנייה שלך את בעצם מסכימה איתי, שזה אופנה(אבל לא הכול, ז'אנרים כמו אימו, גראנג', וגלאם מטאל כן) וגם בפסקה השלישית, אבל את צריכה להבין, זה לא רק האנשים הגדולים שיקבעו אם ז'אנר מוזיקלי מת או לא. הם בדר"כ הולכים לפי דעת הקהל והתקופה. קחי למשל את הגלאם מטאל, זה היה כל כך מתאים לתקופה הזאת, לא רק הלהקות התלבשו זוהר ופאגי עם שיער גדול, גם האנשים ברחוב. ואז באו שנות התשעים,(ונירוונה) והכול נהיה פשוט יותר, נמאס מהפוזות, מהטונות של האיפור, ומהשיער הענק(למרות שגם פלאנל וג'ינס קרוע נהיו אחר כך פוזה), ואח"כ גם הגראנג' מת, והדעה הרווחת שזה בגלל שהמייצג הגדול של הגראנג'-קורט קוביין מת. שוב, אני לא אומרת שגאנז לא יכולים להצליח, הם מצליחים כבר עכשיו, אבל לא בצורה מטורפת כמו בניינטיז. אם תחשבי על זה גאנז ונירוונה היו הלהקות רוק הגדולות האחרונות.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא מסכימה בכלל

בקשר לקטע האחרון. אנשים ברחוב התלבשו זוהר ופאגי עם שיער גדול בגלל השפעה של הלהקות, שחקנים ובעיקר מעצבי האופנה של אותה תקופה. הגראנג' מת כשקורט מת?! בלי קשר שאני מתעבת את קורט קוביין כשהוא מת הגראנג' לא מת, רק פשוט נהיה פחות פופולרי, לא חושבת שבגלל המוות שלו, הרי המוות שלו זה מה שעשה את נירוונה להרבה יותר גדולים והרבה יותר מוערכים, תסכימי איתי?!.. אנשים הלכו פשוט באותה תקופה מאותה סיבה הנ"ל (וסורי שאני שנשמעת כמו מורה) העולם לא מסתובב סביב המוזיקה (עד כמה שזה עצוב) אנשים לא קמים בבוקר ושואלים את עצמם איזה שיר השמיעו אתמול הכי הרבה פעמים בגלגל"צ ולפי זה הם מתלבשים/מתנהגים/אוכלים/נושמים וכו'. כל הדברים האלה הם גורמים של השפעה, השפעה של התקשורת והדברים שקוראים עלינו. המוזיקה לא צומחת בגלל מה שהקהל דורש ובתכלס מוזיקה נהיית פופולרית בגלל כמה פעמים ישמיעו אותה ברדיו ויראו אותה באמטיוי והזמר/להקה יתראיינו ויעשו מעשים טובים/פרובוקציות. את יכולה לבחור מה את רוצה לשמוע, ולמה לשמוע אבל להגיד שזה בגלל דעת הקהל והתקופה זה טיפשי, כי המוזיקה משפיעה על התקופה ואיך שהאנשים המפורסמים יתלבשו ויתנהגו זה ישפיע עלינו וזה יעצב את התקופה, ולא שאם עכשיו כולם ילבשו מכנסיים צהובים וחולצה סגולה זה אומר שהלהקות שיהיו פופולריות עכשיו יהיו להקות שילבשו חולצה סגולה ומכנסיים צהובים אלא להפך, אם הלהקה עצמה תלבש מכנסיים צהובים וחולצה סגולה, אז זה ישפיע על האנשים וככה הם יתחילו להתלבש. נשמע עצוב, אבל זאת המציאות. ועוד דבר שלהגיד שנירוונה וגאנז הן הלהקות הרוק האחרונות הגדולות זה לא נכון, יש אחלה להקות גם עכשיו, אבל שימי לב כל "הלהקות הגדולות" הן בד"א להקות ותיקות (מטאליקה לדוגמא) או להקות שכבר לא קיימות (נירוונה, ביטלס ולא חסרים...) כמו הרבה אמנים גם להקות וזמרים מעריכים אחרי שהם באמת חסרים או התרפקו או כבר לא פעילים. חכי 10, 20 שנה ואחת הלהקות שעכשיו מושמעת ברדיו תיחשב לאחת הלהקות הגדולות של התקופה, את יכולה להתחיל להמר מי זאת, אבל אני מבטיחה לך שתהיה אחת כזאת. סורי על החפירה, מקווה שהבנת אותי (למרות שנראה לי שלא כל כך מיציתי את מה שרציתי להגיד
)

קודם כל,

בקשר ללהקות "הגדולות" לא התכוונתי להקות טובות, ברור שעדיין יש להקות טובות, התכוונתי ללהקה גדולה מבינה תמשמעות?.. כמו שאמרתי מקודם: IN TOP OF THE WORLD, להקות רוק שהיו גם מוערכות וגם מאוד פופולריות, שהיה סביבם הייפ, כבר אין דברים מטורפים כאלה, כמו אלביס, הביטלס, גאנס. היום יש הרבה להקות טובות. אבל אין ענקיות(מבחינת פופולריות!) וזה כן בגלל הקהל, תגידי מה חברי הלהקות הם לא אנשים?! הם התלבשו בדיוק בהתאם לתקופה(וגלאם מטאל בהגזמה) בסיקסטיז ובסבנטיז כולם לבשו ג'ינס פדאלפון וחולצות פרחוניות, כולל חברי הלהקות. באייטיז כולם לבשו מעילי ניילון צבעוניים וחותלות. בניינטיז כולם לבשו טי שירטס או פלאנל וג'ינס. לא רק הבני נוער(תסתכלי למשל איך לבושים בסיינפלד). הלהקות גם משפיעות, אבל לא על תקופה שלמה ודור שלם, למשל מטאליסטים לובשים בעיקר שחור כמו הלהקות, אימואים עושים פוני סגול ולובשים צבעים משוגעים או לא יודעת מה. והגראנג' אכן מת. קבלי הוכחה- הסיסמא: "הגראנג' לא מת" אם הוא לא היה מת אז לא היו מתעקשים שהוא חי, כנ"ל בקשר לפאנק. אבל יש להקות פוסט גראנג'. את סותרת את עצמך:"אנשים לא קמים בבוקר ושואלים את עצמם איזה שיר השמיעו אתמול הכי הרבה פעמים בגלגל"צ ולפי זה הם מתלבשים/מתנהגים/אוכלים/נושמים וכו'." ומיד אחר כך:"ובתכלס מוזיקה נהיית פופולרית בגלל כמה פעמים ישמיעו אותה ברדיו ויראו אותה באמטיוי והזמר/להקה יתראיינו ויעשו מעשים טובים/פרובוקציות" אני שוב אומרת את זה, לא משנה איזה מכונת יחצנות ענקית ומשומנת יש ללהקה, אם אין לה קהל אין לה כלום. את מצידי יכולה לחשוב אחרת. ואודה לך אם בפעם הבאה לא תקראי לדעות שלי טיפשיות ולא נכונות, כי בדעות אין דבר כזה נכון ולא נכון.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא סותרת את עצמי

הגדרתי לך מה זה פופולריות, ואיך היא נוצרת. ברור שהלהקות הם בני אדם, אבל אם להקה תהיה טיפה שונה במראה - זה ימשוך. קחי דוגמא מעולה (וקיצונית): מרילין מנסון. בלי להיכנס עכשיו אם הוא טוב או לא טוב. בתכלס מי היה מסתכל עליו אם הוא לא היה כל כך חריג?! אנשים התלבשו ככה כי זאת האופנה שהייתה וזה בעצם מה שמעצבי האופנה מכתיבים לנו. לא מדברת על היוצאי דופן אלא על ה"מיינסטרים של האופנה" למשל השנה אמרו שהאופנה זה המכנסיים הקצרים קצרים, ומי אמרה את זה?! משה מהחנות?! שולה השכנה?! לא! מעצבי האופנה. וכמובן בגלל זה נאשים/להקות בני אדם מתלבשים ככה. אני אקח את אותה דוגמא מכנסיים צהובים וחולצה סגולה - נגיד שעכשיו אומרים שזה האופנה החדשה, אז כל הדוגמניות והאנשים בטלוויזיה והזמרים והזמרות והלהקות שירצו להיכנס לזה יתחילו להתלבש ככה, האנשים הקטנים והחמודים (שזה אנחנו) נושפע כי כולנו רוצים להיות כמו הכוכבים הגדולים. דבר מושפע מדבר, וכולנו מושפעים ואין מה לעשות נגד זה. מטאליסטים לובשים שחור?! בד"א מה שנקרא "מטאליסטים" לובשים חולצות של להקות, ובד"א הן שחורות. בכלל כל הקטע הזה הוא רק פוזה אני אומרת - תהיה מי שאתה ותעשה מה שאתה רוצה, אבל זה לא הנושא עכשיו. מקווה שיותר הבנת אותי עכשיו..

אני

לא מבינה בדיוק תעמדה שלך(בקשר לאופנה ומוזיקה, וההשפעת יחצנות), אבל לא משנה. בקשר למרילין מנסון אני מסכימה. אנשים לא בהכרח התלבשו ככה כי זאת הייתה האופנה, במקור הלהקות גראנג' לבשו פלאנל וג'ינס קרוע כי זה זול ורובם היו עניים. כל הפסקה השניה שלך מתייחסת למיינסטרים, מעצבי האופנה והאופנה עצמה יכולים למצוץ לי את הזין שאין לי, הדבר הזה כל כך מגוחך וזה מה שאני כל כך שונאת במיינסטרים, שאין שום ייחוד, שום אינדבידואליות, רובוטים, הולכים אחרי מה ש"האלוקים"(מעצבי האופנה) מכתיבים להם. ותדברי על עצמך שאת מושפעת, אני יודעת שאני לא(לפחות לא מהמיינסטרים), " האנשים הקטנים והחמודים (שזה אנחנו) נושפע כי כולנו רוצים להיות כמו הכוכבים הגדולים. דבר מושפע מדבר, וכולנו מושפעים ואין מה לעשות נגד זה." איזה כוכבים גדולים?! כוכבים גדולים בתחת שלי. רק הפאקאצות הקטנות והמושפעות הולכות לקנות תחולצה שהם ראו עכשיו על נינט. "מטאליסטים לובשים שחור?! בד"א מה שנקרא "מטאליסטים" לובשים חולצות של להקות, ובד"א הן שחורות." איפה פה סתרת אותי בדיוק?
ועל איזה פוזה את מדברת, לובשים חולצה של להקה כי אוהבים אותה, על מי יש לי לעשות רושם? כאילו לערסים ופרחות שאני מוקפת בהם באשדוד יש מושג מי הלהקות האלה חח...

למעלה